אזזז ככה זה התחיל

iCeBLuE

New member
אזזז ככה זה התחיל

שהייתי בצו שמונה הבטיחו לי על האש ועוד לבונה אמרה עליה

iCeBLuE

New member
ואז ששחזרתי

לבונה אמרההההההההה לי נו מתי אתם באים על האש וסתם זרקתי לה בתחילת השבוע יאלה ביום שישי לארוחת ערב ואז זה התחיל כל ההכנות תוך שלשוה ימים קבענו אצלה בבית לארוחת יום שישי

iCeBLuE

New member
ואז לבונה שלחה לכולם הזמנה מסודר

יענו הזמנה כמו לחתונההההה עם תפריט והכל וגם טלפון לביטולים

iCeBLuE

New member
הגיע יום שישי

ואז בטעות התווכחו על השעה ואמרו לי שעה יותר מוקדמת ותולה ישנה את שנת היופי שלה ואמרו לי להעיר אותה אני מתקשר ומעיר אותה היא מתקשרת אלי בצרחות אחרי שנת היופי ואני אומר לה תלכי לגילי היא מתקשרת לגילי וצורחת עליההה גילי שמה את הפלא באוזן שהיא לא שומעת יש לה סעיף מיוחד לזה ובסוף סגרנו על שעה

iCeBLuE

New member
ויאלה לדרך יצאנו

נסענו עם שתי מכוניות ושתי גיפאסים נכנסנו לעיר וסקאי הגיפאס שלו היתחרפן ואני אחריו למרות ששלי מראה אחרת והוא נוסע ונוסע ונכנס לי לשכנוה של שחורים יענו דוסים ואז אחד יורק עליו ועושים לו סימנים על הגרון אני אומר לו עכשיו תסע אחרי וגילי וספיני בלחץ שם ברכב ואז סוף סוף הגענו ללבונה

iCeBLuE

New member
הגענו ללבונה

ואנחנו נכנסים ואיזה שולחן היא ערכה לנו אתם לא יודעים כמו באולמי חתונות עם כל מני מאכלים ישבנו לאכול קיבלנו מנה ראשונה דג ומנה שניה בשר כמו באולם חתונות עשינו קידוש היתיישבנו לאכול צחקנו חשבנו בזה היסתיים

iCeBLuE

New member
ואחרי זה הפתעה

היא הכינה לנו ערב קריוקי שבמהלך הערב היתגלו כוכבים נולדים תולה וסקאי והם יוצאים עוד מעט בהופעה ביחד אתם לא יודעים איזה זמרים הם מהשורה הראשונה כל הערב שרו ביחד איזה זמרים הם יופי בכוכב נולד 5 ביחד צמד חמד

iCeBLuE

New member
ואז הגיע הרגע אחרי תיכנונים

הפתענו את גילי ליום הולדת שישיה לה ביום שני וחגגנו לה כולם וגם קיבלה מתנה תראו בעצמכם רק את העיניים סוף סוף היא לא תהרוס לקראת הפנסיה

iCeBLuE

New member
ואתם לא מאמינים

זה בצבע כחווווווווווווווווווללללללללללללללללללללל אבל זה יפה

iCeBLuE

New member
ולסיוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ללבונה תודה על ערב נפלאאאא שארגנת לנו והשקעת עכשיו כולם יבואו אליך כל ערב שישי לארוחת ערב באמת תודה מכל הלב מכל שומרי הבסיסי ובאהבה מאיתנו רמילה אחת יש לנו להגיד תודה

syrus

New member
וואוווו

אני מתחיל להתבאס שלא באתי

למעלה