אזזזז

FAME 69

New member
אזזזז

מה שלום כולכם?יש לכם משהו מעניין לספר לי? עצוב שמח בזוי מאולץ לא משנה מה שבא לכם.

HeavenDusk

New member
עצוב ושמח.

עצוב: רוה"מ שלנו נמצא במצב לא פשוט בכלל, על כל המשתמע מכך. שמח : הפורום עושה אותי שמח.

FAME 69

New member
אמונה

אני לא יודעת מה קורה אצלך מבחינת אמונה{ללא קשר לפן הדתי},אבל אני מאמינה ומקווה שהכל יהיה בסדר... לגבי השמח- גם אותי הפורום הזה משמח...אתה יכול לדבר על 1001 נושאים עם אנשים שהם {פחות או יותר}כמוך. תגיד,אתה מחוץ לארון כאילו אנשים יודעים שאתה "גם וגם"? ובכלל מה יש לך לומר על הנושא? אני אשמח לדעת.
FAME 69

HeavenDusk

New member
אמונה ושמחה..

שני דברים חשובים בחיים שלי, כחרדל"ש (חרדי לשעבר) יש בי אמונה אוניברסאלית, אמונה בנפש האדם וביכולות שלו להעפיל אל מעבר לפסגות המושלגות. שמחה: כולנו צריכים לפעמים לייצר שמחה בחיים שלנו מכיון שהיא לפעמים מתמהמהת... לגבי: כמעט כל האנשים שאני מכיר יודעים את הזהות המינית שלי למעט ההורים. ומה יש לי לומר על הנושא?:אני מאמין שאדם צריך לעמוד מאחורי עצמו ולדחוף את עצמו כל הזמן כלפי מעלה ללא הפסקה. אם זה אומר גם בשלות לגבי הזהות המינית שלו: הרי זה משובח.

משהו מעניין? תמיד יש ../images/Emo8.gif

אבל זה לא קשור לפה
מה איתך
מה איתכם
מה התכניות להיום..
אני נוסע אולי לתל אביב אם האוטו שלי יחליט שהוא לא רוצה להתחמם פתאום או אם האוטו של אבא ישוחרר על ידו
שבת שלום לכולם
אהה, אני רוצה להזכיר כמו שי את רהמ"ש שלנו אריאל שרון ולאחל לו רפואה שלמה!!!
רן.

FAME 69

New member
מ.....

שאלתי על גם שמח...אז זה כן קשור. איתי הכל סבבה...ניפלא מצויין. שבת שלוםו...תעשה חיייםםם בשבת{עד כמה שאתה יכול}.

האהא o_O

יש לך רשיון, אתה יכול לעשות מה שרק בראש שלך :] איי אתה גם מ-ג"צ. יצא לי לראות כמה הודעות שלך שם. [:

כן יש לי רישיון ../images/Emo9.gif חחחחח

ואני כותב ביותר מידי פורומיםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחח =]

למעלה