היית ברוץ אתמול? ../images/Emo2.gif
אז גם את הולכת לרוץ לפעמים... אני הולכת כמעט כל שבוע. שבוע הבא אני אלך כי יש יום הולדת לחברה והיא רוצה שבין השאר נלך לשם. בבצרה בהתחלה לא היה משהו כי כל הזמן הייתה שחורה משעממת ואני אוהבת רק את השחורה המוכרת, אז התחלתי להתבאס לגמרי שאני לא הולכת להנות במסיבה הזאת. אך לאחר מכן הפתיעה אותנו מוזיקה מגוונת, והיה ממש טוב! אבל אין כמו הרוץ, שום דבר לא יעזור.
אויי, היו קטעים, לאף אחת מאיתנו לא היה רישיון אז לקחנו מונית, ונהג המונית לא ידע איפה בדיוק המועדון! אז הוא דיבר עם אחד היחצנים בטלפון והתעצבן מצורת הדיבור שלו, ובסוף רצה להוריד אותנו בכפ"ס בחזרה! (כשהיינו ממש קרוב לבצרה)אז התווכחנו איתו קצת שכבר יוריד אותנו שם (לבן אדם פתיל קצר מאודדדדדד. צעק כל הזמן), אז הוא הוריד אותנו ליד בצרה בלי לקחת מאיתנו כסף בכלל
, ובסוף הלכנו כל הדרך ברגל לאורך הכביש באמצע שום מקום, בתוך המנהרה הזאת של הכביש, ועל אבנים וחולות עד שמצאנו את המועדון
, זה היה כ"כ משעשע
. גם בדרך חזרה לא מצאנו מונית אז הלכנו ברגל הרבה, בתקווה שאיזו מונית תעבור בדרך ותאסוף אותנו (בתחנת מוניות לא הייתה מונית), ובאמת אחרי שהלכנו הרבה מונית גדולה אספה אותנו. פאק, היה מצחיק