סתם... לא היתי בכזה הרבה דאנסברים בהרצלייה, בדכ אנחנו סתם יושבים בנאפיס או משהו.. בעיקרון יש את הצ'ס [מועדון השחמט]. יש את החסילון, יש המון..יש גם לא רחוק מהחסילון כלמני מועדונים או דאנסברים... פשוט להסתובב שם, להכנס לאנשהו ולהשאר שם
הייתי אמורה ללכת למסיבה במוסד אבל אני לא מרגישה כל כך טוב וגם לחברה שלי לא מרשים ללכת אז בסוף לא הולכים... ואז הייתי אמורה ללכת לאיזה מסיבה של מישהי מהשכבה לשעבר אבל חברות שלי לא רוצות אז גם זה לא... אז סתם נלך לשבת איפשהו בתל אביב, עוד לא ברור. לא נורא במילא אין לי כוח היום...
זה ברמת ישי, קרוב לנהלל. בעקרון הם אחלה, אבל אתמול בשוקת די עצבנו אותנו אז אני מחרימה אותם לזמן הקרוב. בבית המזרח אני יותר אוהבת לשבת, יותר כיף שם, אני יותר נהנית. יש שם מוזיקה לועזית, בניגוד לשוקת שזה בר עברי.
לשבת, אז אני ועוד שתי חברות במקרה מצאנו מקום ליד הבר. הזמנו בירה אחת והמשכנו לשבת (כי שתיים מאיתנו נהגו). פתאום המלצרית באה ושואלת אם אנחנו רוצות עוד משהו, אמרנו שלא, ואז היא אמרה שהם מעדיפים שמי שמזמין לשתות ישב על הבר. אמרנו לה שאין לנו בעיה לעבור, רק שתמצא לנו מקום לשבת בו. שאלנו אם אפשר אולי להוציא את הכסאות החוצה, אז ענתה: "לא, להביא לכן חשבון?". טוב שלא גירשת אותנו בערך..