תרשי לי?
זו חפיסת OTK (כשמשתדלים לסיים משחק בתור אחד, עם מכה טובה) שבנויה סביב מפלצת שקוראים לה Megarock Dragon; הנקודות שלו הן לא קבועות, אלא שעושים לו זימון מיוחד(מן היד) על ידי הוצאה מן המשחק מבית הקבות קלפי מפלצת שהן Rock-Type, ועל כל אחת הוא מקבל 700 נקודות לנקודות ההתקפה וההגנה המקוריות שלו. החפיסה בנויה סביב עוד קלף קסם(קלך לחש, חח) ממש טוב שקוראים לו Heart of The Underdog; זה קלף קסם קבוע(ככה אומרים? כזה שנשאר, נו) שנשאר על המגרש ומאפשר בשלב השליפה, אם שלפת קלב מפלצת נורמלית (בצבע וניל), לשלוף קלף נוסף. שמתי בחפישה שלי שלושה. יש לציין שאם יש יותר מקלף אחד כזה בצד שלך, אז התוצאה של השליפה ה-אחרונה* בלבד היא זו שקובעת אם תוכלי להמשיך לשלוף, מכיוון שכאשר מופעלים קלף כזה, קלף כזה שקדם מאבד את התזמון שלו. ...ולכן, רוב החפיסה גם מורכב ממפלצות ונילה, שהן Rock Type. חוץ ממפלצות ונילה, שמתי גם את Valkyrion the Magna Warrior שרק לזמן אותו כבר שולח שלוש מפלצות לבית הקברות. וגם את מונארך הסלע, שמטפל בקלפים הפוכים ונורא עוזר. ...ועוד כמה קלפים שמטפלים בקסמים ומלכודות... הכי יעיל זה Giant Trunade, כי הוא מאפשר לי לסדר מחדש את הקלפים שלי. אוקיי, עכשיו נגיד שזימנתי את Megarock Dragon עם 29 מפלצות שהוצאתי מהמשחק, אז כעת יש לו 20,300 נקודות. Megamorph מכפיל רק את הנקודות המקוריות, אז אם אני מחמש את הדרגון הסלעי בשלושה Megamorph; אז זה יהיה כמו להכפיל את נקודות ההתקפה שלו ב-4. נשארנו עם 81,200 נקודות. קלף הקסם Limiter Revoval הוא Quick Play והוא מכפיל את הנקודות העכשוויות של כל מפלצת Machine-Type בצד שלך של השדה, ופשוט הולך לבית הקברות ממש אחרי שמתמשים בו.. אז בעזרת הקלף DNA Surgery, אני יכול לשנות את ה-Type של כל המפלצות בשדה למה שאבחר. בחרתי Machine. ואז השתמשתי בשלושה LImiter Rimoval, שאם כל אחד מכפיל ב-2, אז שלושה יכפילו ב-8. והנה אנחנו עם 649,600 נקודות. טוב? אבל זה סתם, בחיים האמיתיים זה בחיים לא יקרה.