אזזזזזזזז

אזזזזזזזז

מה קורה

ToryMaster

New member
היה יום כבד

המון המון חומר למחשבה, ומשונה, איך כשאני מנסה לשתף ולהעביר מהידע או מהכוח שצברתי כדי לעזור למי שחווה את אותם הדברים, זה כאילו חושף מחדש את כל הפחדים והספקות שלי. הפער הזה בין השכל [שמכיל את החרדות והכעסים] והלב [שמכיל את הקבלות וההשלמות וההבנות] כל כך קשה לגישור לפעמים. והמיטה שלי מלאה חפצים! כי אבא אמר לי לפנות את השולחן ואת רצפת החדר, כדי להחליף שולחן, ובכלל לא טרח לבדוק שהוא יכול להוציא את השולחן השני מהחדר בו הוא נמצא, ועכשיו אין לי מקום לכל הדברים האלו ואני כל כך עייפה שאין לי כוח לסדר ולמיין

יש לי רעיון,

את כל הדברים שימי בשקית, לכי לנוח לך ומחר תסדרי הכל במקום! בקשר ללב לשכל.... אני עוד מחכה שמישהו ימצא גישור מתאים להם... אגב, מה קרה?

ToryMaster

New member
קורים המון דברים

זו תקופה של שינוי בחיים, הלב משנה פאזה, הכל עובר החלמה רגשית מאוד חזקה, וזה משאיר אותי נורא מבולבלת לפעמים. כי מצד אחד אני רגילה להתנהג ולחשוב בצורה מסוימת, ומצד שני זה כבר לא מי שאני, אז אני לא מסוגלת להגיב בצורה ההרסנית משהו שאני רגילה אליה, אלא באופן הרבה יותר בריא ומפוכח. זה רק קצת משונה, בכלל לא רע, להיפך. דרך הכתיבה של ההודעה הזו אני עוד יותר מבינה שלמרות [ובגלל] כל מה שקרה בחצי השנה האחרונה, ולמרות שאיבדתי ועדיין מאבדת כל כך הרבה דברים ואנשים, גיליתי מחדש עוד קצת מעצמי, ואני מרגישה יותר אישה שלמה וחזקה, וזה הכי חשוב. גם אם היו משלמים לי לא הייתי מוכנה להיות מישהי אחרת לא לוותר על כלום שעברתי, גם לא על הרגעים הכי קשים והרסניים.

תש'מעי

שינוי בחיים זה טוב, את צריכה לזכור דבר אחד תמיד, תרצי או לא תרצי החיים זה כמו יין, כשיש לך חבר תמיד החבר הבא יהיה טוב יותר, כשאת נמצאת במצב אחד תמיד יבוא מצב אחר יותר טוב, תמיד עם הזמן אנחנו הולכים ומשתפרים. ויש לזה סיבה, קבלי אותי בסיבה: את יודעת איך את מרגישה עכשיו, את יודעת איך כיף לך, את יודעת שטוב לך.... זה נגמר..... כשמתחיל משהו חדש את לא תתפשרי על פחות טוב משהיה לך אלא תשאפי ליותר טוב. זה פשוט ככה אנחנו, אם נרצה או לא נרצה. אנחנו לא יורדים למטה רק עולים למעלה עם כל הלקחים שאנחנו לומדים מהחיים. את המלחמה שלך הרגשית את כרגע צריכה לעבור ואת תעברי אותה בצורה הכי טובה שאת יכולה ואז יהיה לך עוד יותר טוב. החיים נותנים לנו כלים להתמודד עם מה שיש לנו ונותנים לנו כוח להמשיך אפילו שזה לא נראה ככה, אח"כ הכל התבהר ונראה טוב יותר. אני מדברת איתך פה בכלליות ולא נכנסת לפרטים כי לא ממש יודעת את הפרטים, אם תרצי לשתף אני פה.

ToryMaster

New member
זו לא ממש מלחמה

זה יותר מעין... |מחפשת את המילה הנכונה| התפלספות עם עצמי, בחלק האנליטי שלי, שמנסה לנתח ולפרש את השינויים. הייתי מנסה לפרט, אבל זה משהו שמרגישים בלב, אפילו לעצמי קשה לי להבהיר מה זה בדיוק, מכירה? השורה התחתונה בשבילי כרגע זה שאני אוהבת אותו [הבחור שנפרד ממני לפני חצי שנה, הטריגר למשבר שארך כמעט שישה חודשים], אבל עצם העובדה שאני מסוגלת להרגיש משהו שהוא כל כך טהור ויפה זה כל מה שאני צריכה, בין אם הוא יאהב אותי בחזרה או לא, לא על זה ייפול דבר, זה לא כל מה שאני וזה לא כל מה שיש לי.

תראי,

אני לא יודעת אם הבנתי נכון אבל שמעי סיפור שלי מקווה שזה יעזור לך, היה לי חבר שנתיים כשנפרדנו חרב עליי עולמי, ויש פה כמה עדים לכך, 11 חודש הייתי לבד, לא התקרבתי לאיש, אף גבר לא עיניין אותי ברמות שאפילו חשבתי שלעולם לא ארגיש כמו שאני הרגשתי אליו ולעולם לא יהיה לי כיף כמו שהיה לי איתו. הרגשתי שלא אכפת לי אם האהבה חד צדדית, אני אוהבת אותו זה מה שיש לי ועם זה אשאר! החיים הפתיעו אותי, היה שווה לחכות, אחרי 11 חודש הכרתי מישהו מקסים שיהיה שווה כל שניה ב11 חודש התמנה האלו.

ס ו ס ע ץ

New member
שלום שלום ובוקר טוסט../images/Emo174.gif

מה שלומכם אתם כולכם? (תוסיפו גם "אתן" ו"כולכן")

אני מאושרת...

הכי שאפשר
עשיתי משהו שיותר מ5 שנים רציתי... אין יותר מאושרת ממני כרגע [רק לי יש מיצי על השכם
] ובלי קשר, טוב לי בשבועיים האחרונים
מה איתך?

יא איזה כיף לשמוע!!

אני שמחה בשבילך... איתי הכל מעולה ברוך ה', די טוב לי בלי עין הרע אחרי הרבה זמן... את מה את מספרת לי? את באה לפה הרבה

למעלה