אזזזזזזזזז

Lady McBeth

New member
אוווווווווווווווווווווו

תיזהרי. רונצ'וק הוא לוחם מדופלם. ובחור אדיר באופן כללי . :)

IrIsH BaBe

New member
נראה לי אתה מדמיין ששמך

צבוע בכחול.... אממ בוא נראה 1. אי אפשר. זה שריטה לכל החיים 2. יש מצב.... צריך לצאת מזה כבר 3. נתגבר על זה איכשהו 4. את זה אמרת כי אתה ג'ובניק. או היית. וואטהבר 5. עלק פאקצות. קראתי קצת בשרשורים שלכם. זה יותר עדיף? איזה פורום של מטורפים 6. החתימה תשתנה עם השחרור. עכשיו חפשש אה ואם אתם כבר פה, תמצאו לי עבודה

Lady McBeth

New member
פורום של מטורפים!?

אמרה זאת שהייתה פעילה בפורום עם......יבגני!?!?!?!?

IrIsH BaBe

New member
הוא נכס יקר לפורום

יש לסגוד לו :) ואם את מכירה את יבגני, אז כנראה גם את פעילה בפורום "עם"...

אם שמי היה בכחול

את לא היית מתקרבת לפורום הזה. ולתגובתך 1.תתגברי על זה! בסוף כל הגברים הישראלים, לא משנה לוחמים או ג'ובניקים נהפכים לבבונים שעירים,מקריחים עם קרס.ככה שבאזרחות אין טעם לשטויות כאלו 2.קדימה לצאת! 3.תתגברי מהר! 4.יקירתי, צר לי לבאס אותך אבל לא הייתי ג'ובניק והאמת עשיתי יותר ממך. גברת "שורצת על האינטרנט בחמ"ל במשך רוב השירות שלך" 5.תני כבוד לפורום! 6.לא משנה, לשנות! את רוצה עבודה? אני יכול לתת לך לינק לאיזו שהיא חברה...,אבל אני מעדיף שלא. ועוד דבר - את צעירה מתה בפורום הזה. תני כבוד לז'אן,רייקו,רון,קדוש,מחבט,דודו,אזרח1111 ואני! אין לך שום זכות לדבר על הפורום. מחבט - יבגני לא מטורף, הוא רק לא מובן (כשאני חושב על זה, עדיף לחסום אותו מכניסה לפורומנו היקר)

IrIsH BaBe

New member
איפה שירתת באמת?

אני רוצה לראות איזה לוחם על היית

הייתי חובש קרבי

המביא מזור לאנשים ובכל מקרה, אני עשיתי הרבה יותר ממך בצבא וגם אני עוד יעשה הרבה יותר בכל תעסוקת מילואים שלי ממה שעשית אי פעם בכל השירות שלך.

למעלה