עשית לו כבר ילד ?
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 26/12/06 #36 יפה אייריש,התקדמות ראשונה זהו, כולם פה משוחררים!!! הצבא כבר לא אומר פה כלום! תפנימי את זה. וחוץ מזה, לאף אחד לא ממש אכפת מהפנטזיות שלך. תשמרי אותן לעצמך
יפה אייריש,התקדמות ראשונה זהו, כולם פה משוחררים!!! הצבא כבר לא אומר פה כלום! תפנימי את זה. וחוץ מזה, לאף אחד לא ממש אכפת מהפנטזיות שלך. תשמרי אותן לעצמך
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 26/12/06 #33 תכלס זה כלי מאוד מרשים יצא לי לראות אותו פעם בפעולה. אבל אין על המפלצת - D9
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 26/12/06 #37 "על החברה שמפעילים אותי" WTF ?! שמענו שאת גדולה, אבל בסדר גודל של D9?
I IrIsH BaBe New member 26/12/06 #38 יו איך עלית על זה? אפילו אני לא שמתי לב ואיזה גדולה? תת משקל רממבר?
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 26/12/06 #40 עם סולם רגע, אז בגלל תת משקל לא היית לוחמת קשוחה וקטלנית?
I IrIsH BaBe New member 26/12/06 #41 לא כי זה לא מתאים לי אחרי 5 דקות הליכה אני כבר מתה. נראה לך לוחמת באמת? ובכלל, זה תפקיד לבנים לפי דעתי.
לא כי זה לא מתאים לי אחרי 5 דקות הליכה אני כבר מתה. נראה לך לוחמת באמת? ובכלל, זה תפקיד לבנים לפי דעתי.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 26/12/06 #42 אם את ככה... למה את מסתלבטת על ג'ובניקים? סה"כ את מהזן שלהם."הפוסל במומו פוסל". אם כל שרשורי הרעל שלך, היה אפשר לחשוב שאת מינימום בקרקל - שבעצם את מהסוג שהכי מכעיס לוחמים - אלו שמתהדרים בשיפצורים לא להם.
אם את ככה... למה את מסתלבטת על ג'ובניקים? סה"כ את מהזן שלהם."הפוסל במומו פוסל". אם כל שרשורי הרעל שלך, היה אפשר לחשוב שאת מינימום בקרקל - שבעצם את מהסוג שהכי מכעיס לוחמים - אלו שמתהדרים בשיפצורים לא להם.
I IrIsH BaBe New member 26/12/06 #43 אל תשאל יותר מדי שאלות אני שונאת את הדיונים המפגרים האלה וג'ובניקים עם כל הכבוד, הם לא בדיוק סיסי הנסיכה, יכולים טוב מאוד להלחם סתם חפשנים
אל תשאל יותר מדי שאלות אני שונאת את הדיונים המפגרים האלה וג'ובניקים עם כל הכבוד, הם לא בדיוק סיסי הנסיכה, יכולים טוב מאוד להלחם סתם חפשנים
I IrIsH BaBe New member 26/12/06 #46 כל החברות שלי בקרקל\מגב\תותחנים ואני הכי מעריכה אותן בעולם. בכל זאת, זה תפקיד לבנים. ואין לי כוח להתווכח
כל החברות שלי בקרקל\מגב\תותחנים ואני הכי מעריכה אותן בעולם. בכל זאת, זה תפקיד לבנים. ואין לי כוח להתווכח
L Lady McBeth New member 26/12/06 #47 כפרע אל תשפטי שום דבר לפני שעשית אותו. ועם כל הכבוד, לא נראה לי שעשית אותו. זה לא תפקיד לבנים. הכול בראש.
כפרע אל תשפטי שום דבר לפני שעשית אותו. ועם כל הכבוד, לא נראה לי שעשית אותו. זה לא תפקיד לבנים. הכול בראש.
א אזרח111 New member 26/12/06 #48 במיוחד תותחנים .... שם כל הבנים הם חצי-ג'ובניקים ממילא, אז מה הקטע שגם בנות יצטרפו לבית-זונות?
L Lady McBeth New member 26/12/06 #49 ../images/Emo190.gif../images/Emo12.gif../images/Emo59.gif../images/Emo46.gif מודשניק מסריח
א אזרח111 New member 26/12/06 #51 הייתי חייב לך!!! על היציאה שלך עם הכאפות ומגה כאפות ..... תזהרי .... המלחמה יכולה להתחדש, במלוא הכוח.
הייתי חייב לך!!! על היציאה שלך עם הכאפות ומגה כאפות ..... תזהרי .... המלחמה יכולה להתחדש, במלוא הכוח.
S Shaycus New member 26/12/06 #52 ../images/Emo99.gif לראות d9 מוריד עץ בגובה 9 מטר, סתם כי הוא נוסע ישר אליו, זה באמת...וואו
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 26/12/06 #23 האמת כל פעם שיצא לי לעבור בקרייה,צריפין ותה"ש הייתי נתקף במעיין בחילה...אני לא מסוגל לסבול מקומות כאלו.
האמת כל פעם שיצא לי לעבור בקרייה,צריפין ותה"ש הייתי נתקף במעיין בחילה...אני לא מסוגל לסבול מקומות כאלו.