אזור מגורים זול?

Cow23

New member
אזור מגורים זול?

אני מחפשת דירה בכל הארץ שתהיה זולה, הכוונה לזולה זה לדירת חדר עד 2 חדרים ב2000 ש"ח

מציאותי זה לא, קשה למצוא זה כן.

מישהו מכיר אזורים זולים בארץ ולא ערד? (ושלא יהיה כל כך חור..)

אני לא מחפשת באזור מסויים כי אני והבחור לא מתכוונים ללמוד בשנה הקרובה ואפילו לא יודעים איפה רוצים ללמוד וחייבים לצאת מהבית של ההורים..

תודה לעוזרים

Cow23

New member
מריצה ועדיין לא מוצאת משהו נורמלי..

חשבתי אולי תוכלו למקד אותי לערים ספציפיות

אם תעשי חיפוש ללא הגדרת עיר

תקבלי תוצאות מכל הארץ ותראי אם יש משהו "נורמלי" בטווח המחירים שלך
אם אין משהו כזה - כנראה שהתקציב לא מציאותי.

יש גם כאלו טובות

פשוט האיזור נחשב לפחות טוב.
למרות שגם האיזורים בתחתית משתפרים ולכן מתייקרים.
באופן כללי יש מציאות בעיר במיוחד לגבי דירות קטנות.

im mitzi

New member
יש לי שאלה שלא נשאלה

את מחפשת דירה זולה והאיזור לא משנה, איך את מתכוונת לשלם עליה?

בעלי דירה לא ששים לחתום על חוזה ללא בטחונות ועם אדם שאינו עבודה.

Cow23

New member
אנחנו כרגע עם משכורות נורמליוצ

ומאחורינו יש אנשים " חזקים" לבטחונות..

המעבר צפוי להשפיע על המשכורות?

אם תעברו לאזור מרוחק, מה יעלה בגורל העבודה?

אני שואלת כי זה קל לחשוב על מעבר לאזור פריפריאלי זול, אבל לא תמיד אפשר להמשיך לעבוד באותה עבודה או למצוא עבודה דומה או בכלל עבודה מתאימה. טעות שלא מעט אנשי עשו היא להניח שלנסוע מרחק של שעה ויותר לעבודה כל יום לכל כיוון זה דבר שיוכלו לעמוד בו, אבל בפועל זה גם שוחק וגם המעסיקים לא מתלהבים להעסיק אנשים שגרים רחוק ובאזור בעייתי מבחינת תחבורה ציבורית, כשיש להם אופציות של אנשים קרובים יותר.

im mitzi

New member
זה לא מה ששאלתי

משכורת נורמלית זה טוב ויפה במידה ואת מחפשת דירה קרובה לעבודה
אבל מאחר ואת מחפשת דירה בכל הארץ, מה יעלה בגורל העבודה (ואיתה המשכורת) אם תחליטו לעבור למקום מרוחק הרבה יותר?!

חדרה! בשכונות החדשות \ עמק חפר

בעמק חפר תמצאו יחידות דיור ב2000 ש"ח בקלות! המחיר ה"זול" זה בגלל שמדובה ביחידות דיור בחצר של בעל הבית. לי מעולם לא היתה בעיה עם זה, אפילו פחות הטרידו מבעלי בית אחרים
--- תחבורה ציבורית לא משהו, אבל קרוב מאוד לנתניה ושם יש רכבת

אופציה נוספת, חדרה \ גבעת אולגה. בחדרה יש לי את שכונת אברהמסון שנמצאת ממש על כביש החוף עם אוטובוסים בתדירות מאוד גבוה וגם תחנת רכבת במרחת 5-10 דקות הליכה. יש גם את שכונת נווה חיים ממש מאחוריה. מהצד השני של הכביש יש את גבעת אולגה, גם שם יש המון דירות חמודות במחירים האךו ואפילו פחות, 5 דקות הליכה מהים ומכביש החוף

הייתי דוחה את המעבר בחודש אחד

מצמצמת בזבוזים, חוסכת 3500 ש"ח בזוג (המינימום שבמינימום שחודש אחד מחיה מחוץ לבית תעלה לכם)
ועושה 3600 לחלק 12.

יוצא 300 ש"ח? יופי! עכשיו את יכולה לחפש דירות 2 חדרים עד 2300 ש"ח - כבר יש יותר אופציות (ובטח נחמדות יותר).

וקונקרטית לשאלתך, אילת די זולה.

לכו לאילת ותעבדו קצת.

קצת הרבה. עיר טובה לחיזוק קשר בין זוגות.
אין הרבה מה לעשות. יש מזג אויר חרבנא רוב השנה מחוץ למים.
ואפשר לצלול ולטייל. ולעבוד כבר אמרתי?

NEO83

New member
בקריות תוכלו בקלות למצוא דירה 2 חדרים

באזור נורמלי בסכום שדיברת עליו.

יש כמה אזורים נגישים יחסית..

הכי קרוב לגוש דן אפשר למצוא מגורים במחירים כאלה בלוד, גם ברמלה אם כי שם זה קצת גבולי. אם מרחיקים קצת, אבל עדיין מדברים על אזורים שאינם מרוחקים במיוחד מן המרכז, לפחות כשיש רכב, אז אפשר למצוא בכיף למשל בעפולה, בבאר שבע, בקריית גת והסביבה, באשקלון, באזור חדרה וכמובן באזור חיפה. אפשר אולי למצוא משהו בגבול ה-2000 גם בנתניה אם מחפשים בנרות. אני מתאר לעצמי שחלק מהמקומות האלה הם לא ממש כיפיים למגורים, אבל מכיוון שלא התנסיתי באמת אני לא רוצה להעיד לא לחיוב ולא לשלילה.

למעלה