אזה אופה לחם לקנות?

nyoki

New member
אזה אופה לחם לקנות?

עוד לא היה לי כזה ומעוניינת להתחיל לאפות בבית כמו כן - האם כל מתכון תתאים לאופה לחם? איך יודעים כמויות שלא יגלוש מהמכשיר?

shavririt

New member
מכשיר אופה לחם

כל המכשירים מן החברות הידועות מצויינים, עד כמה ששמעתי. למכשיר שאת קונה, מצורפת חוברת מרשמים והסברים וכן כפות וכוסיות למדידת כמות החומרים. בשום אופן אין להכניס מתכון משלך שאינו מבוסס על המתכון הנמצא בתוך חוברת ההוראות המצורפת. אפשר כמובן להוסיף אגוזים, גרעיני חמניות וכו' לפי הטעם וגם לגוון בסוגי הקמחים, אך הכמויות וסדר הפעולות, חייבים להישאר בדיוק על פי ההוראות המצורפות למכשיר.

shavririt

New member
מחיר עדכני של אופה הלחם.

אין לי מושג כמה עולה היום המכשיר. ידוע לי כי המחירים ירדו. בררי זאת בכל חנות למכשירי-חשמל. מישהו כאן קנה לאחרונה ויכול לענות?

glutenfree

New member
אופה לחם של מרפי ריצ'רדס

שלום, בעקבות פניות רבות בנוגע לאופי לחם. אנו מציעים למכירה באתר האינטרנט www.GlutenFree.co.il את 2 הדגמים של מרפי ריצ'רדס (לבן ונירוסטה). אופה לחם לבן של רפי רי'צרדס נמכר במחיר מיוחד של 349 ש"ח וכולל 2 חבילות של קמח נטול גלוטן (קמח משופר של אורנים ותערובת לחם של שביט). אופי הלחם והקמחים נמצאים במלאי ונשלחים עוד באותו היום. שריג אלקטריק יבואן מרפי ריצרדס בישראל מעניק שנה אחריות על המכשירים. את מוזמנת להכנס לאתר ולהתרשם, נועם

limim

New member
אנחנו קנינו לפני כשבועיים../images/Emo91.gif

דרך האתר המצורף. קודם כל, השירות לעילא ולעילא: למרות שהזמנתי במוצאי שבת, לפני חג ולמרות שהם מתחייבים לספק בתוך 14 ימי עסקים, המכשיר היה אצלי בבית בתוך פחות משבוע! ולגבי אופה הלחם עצמו: אני מאוד מרוצה בינתיים. אחרי שכל הזמן התבעסתי מהטירחה שבהכנת לחם בתנור - ערבוב, התפחה וכו' - באופה לחם זה חוסך את זה וזה ממש כיף. פשוט שמים את החומרים לפי הסדר, לוחצים על כפתורים וזהו. תענוג. ואגב, לגבי המכשיר הזה של מרפי ריצ'רדס - זה המחיר הזול ביותר שנתקלתי בו ברשת.

shavririt

New member
גם שלי מתוצרת "מרפי ריצ'ארדס"

קניתי בערך לפני חמש שנים. המכשיר מצויין אך יש בעייה בערבוב החומרים. למרות שהקפדתי מאד על ההוראות, נשארו חלקים שלא עורבבו היטב על ידי המערבל במכשיר. יתכן שבדגמים החדישים יותר נפתרה הבעייה. גם צורת התבנית הגדולה, אינה נוחה במיוחד לטעמי, כי כיכר הלחם יוצאת מאד גדולה והפרוסות ענקיות. חתכתי אותן לחצי, אבל עדיין ביתי מעדיפה לחם באפייה עצמית שלי. אך "על טעם וריח"... אני אישית הייתי מעדיפה להקל על עצמי ולהשתמש באופה הלחם ועוד אחזור אליו.

meitush123

New member
גם לי יש מרפי ריצ'רד

והוא בהחלט מצוין נדמה לי רק שאצטרך בקרוב להחליף את התבנית (היא קצת הצ'טקמקה) האם מישהו יודע אם אפשר לקנות למכשירים שלהם רק תבנית?

meitush123

New member
אין לך מתכונים?

עם לחם נ"ג מאד קשה מנסיוני לגלוש מהמכשיר כתוב במקרה במכונה איזה גודל כיכרות היא אופה? אם כן אוכל לעזור לך

למעלה