אזהרת ספויילר

Puzzluna

New member
אזהרת ספויילר ../images/Emo58.gif

מי שלא רוצה לדעת מה יקרה שלא ידפדף למטה!
מישהו קרא את התקצירים לשבוע הבא? את נעמה (יום ראשון) ואת ידין??? (יום שני). למישהו יש הסבר מה קורה פה? מוזר!!!!

MommyHug

New member
../images/Emo58.gifגם אני מזהירה...../images/Emo58.gif

גם אני רוצה להזהיר שמי שלא רוצה שייהרס לו ולא רוצה לדעת משהו על הפרקים הבאים שלא יקרא למטה...! כן, עכשיו שגיליתי שיש תקצירים, קראתי כי זו לא טלנובלה ולא מעניין אותי שייהרס לי, וזה באמת מוזר. בקשר לידין, אפשר לדמיין למה (לא רוצה להרוס) ובקשר לנעמה- נראה...

yaeliki

New member
האמת שעל התקצירים חחחח....

אבל אם הייתי מאלה שמנסים להמנע מספויילרים - הייתי מאוד מעריכה את האזהרה שלך

MommyHug

New member
זהו, זה מה שחשבתי,

אבל התודה שלך (וגם שלי
) מגיעה לPuzzluna, שאמר עליהם, אבל ההודעה שלך הגיעה אליי... בכל מקרה, אם היית מאלה שמנסים להימנע מספויילרים, הייתי אומרת לך "בבקשה"

Puzzluna

New member
ספרי, ושימי ספויילר בכותרת ../images/Emo58.gif

מי שרוצה יקרא ומי שלא פשוט ידלג ככה נהוג בכל שאר הפורומים שיש בהם אפשרות לספויילר

יסמין@

New member
מה מוזר? (ספוילר משוער)

* כנראה שאבא של נעמה נפטר והיא מבקשת מראובן לבוא איתה ללוויה * ובמקביל, גם יש סיפור על אבא של ידין - כנראה שידין סיפר לו על הטיפול והוא בא לנזוף בראובן או לבדוק אותו או משהו כזה. כנראה שידין אמנם חזר לאשתו ואמור לחזור לטוס - אבל ברור שהוא לא שלם מבפנים עם זה. ואולי אבא של ידין בא גם בניסיון ללחוץ על ראובן לומר לפסיכולוג של חיל האויר שידין מוכן לטוס וכו'. (כל אלו: השערות)

Puzzluna

New member
ההשערה שלי הייתה שונה...

ספויילר משוער למטה.... אם זה לא נכון אז זו סתם השערה שלי, אם זה נכון אז זה ספויילר ענק!!! חשבתי שקרה משהו לידין (המטוס שלו נפל, או שהוא התאבד). אחרת למה ראובן נוסע יחד עם נעמה? בכל מקרה אחר היא לא הייתה הולכת ללוויה עם המטפל שלה, נכון? ובגלל זה אבא של ידין בא במקומו לטיפול לנסות להבין מה קרה לו

Puzzluna

New member
../images/Emo58.gif נוסף...

אני חושבת שזה מה שיגרום למגע פיזי בין ראובן לנעמה.

MommyHug

New member
שאלה בקשר להשערה שלך../images/Emo58.gif

נעמה מכירה את ידין?

Puzzluna

New member
לא ראית את הפרקים הקודמים?

נעמה פגשה את ידין מחוץ לקליניקה. הם גם שכבו...

yaeliki

New member
מה אני אגיד לכם......

מגלים לנו "המון" בתקצירי הסידרה...ולמרות שאת חלקינו הסדקרנות הורגת - יש בה גם משהו דוקא נחמד, שנותנים לנו משפט/ רמז ודרכו אפשר לנחש מה קרה

MommyHug

New member
../images/Emo13.gifחחחח כן... זה מרגיש כמו

מבחני סיום תואר בפסיכותרפיה- "מה יהיה ההמשך?" או "גלה את סיפורו של המטופל" וכאלו.... מעניין ונחמד שמחה שנגמרה התקופה של היובש... (ומקווה)

למעלה