אזהרת נמוך!

אזהרת נמוך!

ואחרי שהזהרתי אני יורד יום שבת אחרי הצהריים. שקט בשכונה. כה שקט שניתן כמעט לשמוע איוושת העלים המתנועעים ברוח אוגוסט הקלה. דממה ואז קריאת ילד מפלחת את האוויר "נייר טואלט" "נייר טואלאאאאט" "אמא! נייר טוואללאאאאטט" אם זה היה פעם ראשונה מילא. אך זה קורא פעם בכמה שבועות. מה הם עושים שם לעזאזל? גומרים את נייר הטואלט ויוצאים מהשרותים בלי לחדש את המלאי??

יש לך את זה...../images/Emo6.gif

דרך אגב... עדיף את זה מאשר צרחות של- אמא!!! אמאאא!!! איפה האסלה????? לעזאזל איפהההה האסלההההה!?

רגע

יש לך קול סופרן? אולי אתה הילד ההוא

אבזץ

New member
אם אתחיל למנות את הקולות הנראים

מחלוני... מעמד הר סיני מתגמד למשמע סיפורי השכנים דכאן. החל מקטוע היד שעל הקרקע ועד לקטועת המוח מלמעלה, כולם מזמינים סיפור באורך גליל ניר טואלט (זה שאדוניסטית המליצה עליו בשירשור ישן. אגב, מישהו יודע מה עלה בגורלה שם בניכר?). אגיטע וואך

גברים (כמובן)

חוץ מעצם קיומם יש להם עוד כמה בעיות: הם לא מורידים את האסלה אחרי השימוש לא טורחים שלבא אחריהם יהיה נייר טואלט לא מנקים את האזור אחרי שהם משתינים ולפעמים אפילו לא טורחים להוריד את המים גורילווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתת

אבזץ

New member
אצלך מורידים את האסלה?

זה די כבד להוריד אסלה. מקווה שהירידה לא תלולה מדי.... ואפרופו פיפי וקקי, אצלי מחוייבים כולם (ללא הבדלי דת, גזע ומין) להשתין בישיבה. למי יש כח לאקונומיקה כל בוקר...?! אז כשאתם באים אצלי - כדאי שתדעו...

אם קודם חשבתי

להזמין אותך לישון אצלי, עכשיו אני לא אעשה את זה (שיט, הא?) אצלי כבר אין גברים איזה שלושה ארבעה חודשים (כמובן חוץ מחברי הטוב ביותר, ועוד חבר טוב אחד) אז לא מרימים בכלל את האסלה

Le Fay

New member
אצלי מושב האסלה נופל כשמרימימותו...

רוצה כזה גם אצלך? יחסוך לך מילים.

אבזץ

New member
מתפלא עליך, את באמת חושבת

שהגברים כ"כ חכמים?! תאמיני לי שאין להם בעיה להשתין על הפלסטיק (או המושב הפרוותי הוורוד...) יוכיחו הכמויות האדירות של אקונימיקה שגופי נאלץ לספוג בשנים האחרונות.

זה הכי טוב שהצלחת למצוא?

אני ממש מאוכזבת. גם הדליפות זה בגללכם, כדי להביא לכם ילדים. ואגב, אנחנו אולי דולפות, אבל לפחות אנחנו לא גומרות באמצע הלילה מתוך שינה.

Le Fay

New member
לא הגזמנו?

רוצה אולי להאשים אותם גם במפץ הגדול?

laife

New member
את מי שלא מוריד צריך להרוג...

וכמה כיף לעבור לגור עם בנים ולוותר על פח בשירותים.....

מתלבט13

New member
אויש אתה לא מבין

בשבת קורה שאין נייר טואלט חתוך בשירותים. איך דוס לשעבר שוכח?

דמיינו סיטואציה...

אותו ילד מת לשירותים בשבת...אבל לא עלינו-נגמר הנייר טואלט!!!! מה עושים??? מתאפקים עד מוצ"ש?? ימלמל את ההבדלה בקוצר רוח שלא יאה להוציא בו את שבת המלכה?? ואח"כ תשמע אותו במוצ"ש צועק... "אמא פיפייייייייייייייייייייייי!!!" לא נוראה לי שזה יותר סימפטי מה "אמא נייר טואלט"... למרות שאם אמא שלי היתה עשויה נייר טואלט, הייתי פותרת הרבה בעיות בחיים...

למעלה