אזהרת טריגר: חשד לפגיעה מינית בילדות

• פותח הנושא tki1
  • פורסם בתאריך

tki1

New member
אזהרת טריגר: חשד לפגיעה מינית בילדות

שלום,

שמי כנרת טל, אני דוקטורנטית במחלקה לעבודה סוציאלית באוניברסיטת בן גוריון, אני עורכת מחקר בנושא התמודדות עם חשד לפגיעה מינית, בו אני רוצה לבדוק את חוויית ההתמודדות עם חשד לפגיעה מינית של נשים וגברים שיש או היה להן/ם בעבר חשד שהן/ם עצמן/ם נפגעו מינית בילדותן/ם או נערותן/ם. ההשתתפות במחקר מיועדת לנשים וגברים בנות/בני 21 ומעלה שיש או היה להן/ם בעבר חשד שנפגעו מינית בילדות או בנערות, והיא כוללת פגישת ריאיון בת כשעתיים במהלכה אנו משוחחות/ים על החשד וההתמודדות עימו. למשתתפות/ים מובטחת אנונימיות מלאה. נשים/גברים המסכימות/ים להתראיין למחקר או לקבל פרטים נוספים מוזמנות/ים לפנות אלי בטלפון 054-6969919, או בדוא"ל [email protected]

בנשיר

New member
שאלת חידוד ... את מחפשת את ה קריטי של החשד ובגבול החשד והספק

הספק כגיבנת שבאה איתו . או שאת מחפשת גבולות פתוחים יותר של התמודדות עם פגיעה וניצול מובנית וודאית אולי מתועדת וחתומה ? ברור שהפנייה לגילאי הילדות מבורכת . בהצלחה במחקר .
&nbsp

tki1

New member
מחקר חשד לפגיעה מינית בילדות

תודה על שאלת החידוד. אם אני מבינה נכון את מה שכתבת אני חושבת שגם וגם... אני מנסה לחקור את הספק כמצב מורכב "לימינלי" שמחייב התמודדות לכשעצמה (כמו שכתבת כ"גיבנת"), כמו כן אני מנסה להתבונן במציאות הקיומית שלא תואמת את ההגדרות של השיח המשפטי שהוא הדומיננטי בחברה שלנו לגבי פגיעה מינית.

בנשיר

New member
יפה ...שתי שאלות מחקר . הן שונות וגם דומות .

לדעתי יש הבדל שכדאי לחקור אותו . בכל מצב מחקר מבורך .
טיפ קטן אל תפגעי שיגידו מילים קשות . ילדים פגועים זה נושא קשה וגם השיתוף .
בהרבה מקרים הממסד דאג שנהפוך לסגורים .

למעלה