אזהרה

smile2life

New member
אבקש למחוק זו הסתה

תמונה שלך חלק ממנהיגי הציונות הישראלית מושווים למחבלים כמו נסראללה ומתאבד של החמאס. מנהיגים כמו יוסי שריד, שמעון פרס ואריאל שרון - אבקש ממנהלי הפורום למחוק את ההודעה הזו מצורפת לכידת מסך של המצגת המזעזעת ההיא

smile2life

New member
זאת אומרת שלפי תפיסתי

אין להעלות בנשימה אחת את שמם של גיבורי ישראל אריאל שרון ושמעון פרס (מהבחינה המדינית והצבאית - אריאל שרון שלחם שקרבות ושמעון פרס שפיתח את יכולתה האסטרטגית והטקטית של ישראל ושניהם גם יחד שמו להם למטרה להביא שלום. רק חבל שאריאל שרון נזכר בכך בשנה שנתיים האחרונות). יוסי שריד אולי אינו גיבור צבאי גדול כמותם אבל בהחלט שמורות לו זכויות בתחום החברתי-כלכלי. בכל מקרה עצם העובדה שמוצג שם מחבל מתאבד, נסאראללה ועוד קיצוני לא עושה את עצמם הידוידות של שריד ואבו מאזן לרלוונטית וזהו בכלל נושא לדיון בפורום מרצ -שניהלתי בעבר והורחקתי מניהולו בגלל טרולים כמוך.

אני אשאל אותך שאלה אחרת

אם שרון היה חבר של יגאל עמיר או ברוך גולשטיין תגובתך הייתה שונה? אבו מאזן לעומת זאת (ואפשר להגיד שגם בשארה ה"ישראלי") חבר טוב של חבורת הרוצחים האלו ומי אם לא ביילין או שריד חברים של אבו מאזן

smile2life

New member
כן וכשהוא הטיף לפגיעה באנשי שמאל

צעקנו נגדו. כשהוא שלח אלפי חיילים אל מותם בלבנון הפגנו מולו. אבל האדם שינה את דרכיו ועמדותיו. נכון שנשארה לו עוד דרך ארוכה כדי שיתיישר עם המצע המדיני-בטחוני, חברתי-כלכי וחינוכי של מפלגת העהבודה אבל בינתיים הוא מתחיל.... בתור מי שהיה חבר תנועת מרצ ועזב בגלל האוכלוסיה החדשה שנקלטה בתנועה - איני מסכים כי אבו מאזן הוא חברם של ביילין ושריד אבל כן אסכים כי מרצ היא אחת התנועות הציוניות היחידות שפועלת לקירוב בין העמים ואני מעדיף את אנשי השלום הפלסתינים כידידים מאשר את יגאל עמיר ואביגדןר אסקין בתור בנים לעם שלי.

אמור לי מי ידידך ואמר לך מי אתה

אתה קולט שהאנשים שאתה רוצה להיות ידיד שלהם הם ידידים של אנשים שרוצים לרצוח אותך ומי יודע אם הם בעצמם לא כאלה אז בניגוד לאבו מאזן שהוא חבר טוב של א-זאהר וזביידי שרון הוא לא חבר של גולדשטיין/פופר/אברושמי שנמצאים או שהיו בכלא לעומת מקביליהם הפלסטינים שזוכים להגנה ולקריאת רחובות וכיכרות על שמם

gershon17

New member
הסתה למה?

זה מדהים איך חופש הביטוי הפך למותרות בעיני השמאל מהרגע שרבין נרצח.

למעלה