אזהרה אם תשאירו את צנצנת הריבה פתוחה יבואו מלא מלא נמלים. ראו הוזהרתם!
מ מוּסקט New member 6/2/05 #3 ואני התעוררתי בארבע מסערת ברקים-רעמים. אוףף. כבר ערה שעתיים - הכלב ירד, אפילו הכנתי סנדויצ'ים לעבודה ועוד יש לי זמן.
ואני התעוררתי בארבע מסערת ברקים-רעמים. אוףף. כבר ערה שעתיים - הכלב ירד, אפילו הכנתי סנדויצ'ים לעבודה ועוד יש לי זמן.
ה האגס 1 New member 6/2/05 #4 ואני כוונתי שעון לשש וחצי, וכששמתי אותו, כמובן, על צלצול חוזר גיליתי לפתע שהשעה 7... (מה אני עושה פה עכשיו בכלל?)
ואני כוונתי שעון לשש וחצי, וכששמתי אותו, כמובן, על צלצול חוזר גיליתי לפתע שהשעה 7... (מה אני עושה פה עכשיו בכלל?)
D dana2909 New member 6/2/05 #5 גם אני!! ואיזה רעמים חזקים!! כאילו הבית נפגע.. הכל רעד.. מפחיד... אבל חזרתי לישון. לא מוותרים על שעתיים שינה יקרות כל כך.
גם אני!! ואיזה רעמים חזקים!! כאילו הבית נפגע.. הכל רעד.. מפחיד... אבל חזרתי לישון. לא מוותרים על שעתיים שינה יקרות כל כך.
ר רגליים קרות New member 6/2/05 #8 והיה רעם אחד, ספציפי, שהיה מאד לא נעים לשמוע, למרות שלא הייתי לבד.
א אטיוד5 Active member 6/2/05 #6 מותר עדיין לצטט את קישון שבוע אחרי? היתרון של קומת קרקע הוא שלא צריך לעלות במדרגות. החסרון הוא שגם הנמלים לא צריכות.
מותר עדיין לצטט את קישון שבוע אחרי? היתרון של קומת קרקע הוא שלא צריך לעלות במדרגות. החסרון הוא שגם הנמלים לא צריכות.