עוד תשובות ../images/Emo13.gif
*למה את צריכה סיבה לעשייה? אני יודעת את הסיבה בתוכי. עכשיו אנסה להסביר אותה גם במילים: - הזמן (והאנרגיה שלי) שלי יקר. אני לא סתם משליכה אותו על כל דבר שעולה בתודעתי או בסביבה שלי. - אני מתוכנתת לפעול מתוך סיבה ולא לעשות סתם משהו כי "יש זמן" או משהו כזה - לא אספר ליחזקאל על אתמול סתם כי יש זמן ואני מרגישה נחמד. אם אחליט לספר לו על אתמול זה כי ארצה בכך. מקווה שהצלחתי להבהיר זאת בפשטות
*למה לא הגבת להודעה שלי("אני מסכימה עם צירלילה") בטון מתגונן, למרות שלא הייתה פחות תוקפנית משלה וגם כללה את המילה "חוצפה"? כשעניתי לצ'רלילה עניתי מתוך התגוננות. כשקראתי את מה שאת כתבת לי, כבר הייתי מעבר לזה. זאת אומרת כבר נרגעתי וכבר לא היה לי כוח לכל המילים המצחיקות שכתבו לי. זאת אומרת כשצ'רלילה כתבה לי "חוצפה" אז התגוננתי. כשאת כתבת לי "חוצפה" זה כבר הצחיק אותי (לפני זה לא צחקתי כשזה הופיע בהודעתה), ולא הבנתי למה כולם משתמשים במילה "חוצפה" (את, bertcat, צ'רלילה) וכבר כל העסק היה נראה לי מגוחך ושיצא מכל פרופורציה. פשוט בשלב מסויים זה כבר נהיה כמו תיאטרון כזה שכל שחקן צועק לעברי מילים, והוא בתוך איזה משחק /תסריט. (=כך הרגשתי).
*למה את צריכה סיבה לעשייה? אני יודעת את הסיבה בתוכי. עכשיו אנסה להסביר אותה גם במילים: - הזמן (והאנרגיה שלי) שלי יקר. אני לא סתם משליכה אותו על כל דבר שעולה בתודעתי או בסביבה שלי. - אני מתוכנתת לפעול מתוך סיבה ולא לעשות סתם משהו כי "יש זמן" או משהו כזה - לא אספר ליחזקאל על אתמול סתם כי יש זמן ואני מרגישה נחמד. אם אחליט לספר לו על אתמול זה כי ארצה בכך. מקווה שהצלחתי להבהיר זאת בפשטות