אזהרה...

riflex4

New member
אזהרה...

בתי היום בת 18 בהיותה בת 7 עקב בעיות שונות ומשונות שלא אפרט אותם כרגע באבחון מוקדם הוגדרה כבעלת "רגישות יתר תחושתית", בעקבות לחץ בביה"ס המשכנו לעוד אבחון הפעם אצל פסיכיאטר שאמר שלבתי יש p.d.d . עם השנים ניסינו לאבחן שוב ולא הגענו לאבחנה מבדלת עד שהגענו לד"ר זימין והוא שלל מכל וכל את היותה של בתי עם p.d.d. הילדה מאד חברותית ולדבריו אין דבר כזה בתסמונת הנ"ל. ישבתי יום אחד אצל רופאת הילדים עוד לפני שאובחנה אצל ד"ר זימין וגיליתי לה את מצוקותי שאנחנו עדיין לא יודעים מה הבעיה של הילדה וכן ציינתי שבעבר רופא אמר לי שיש לה p.d.d ולא נתן לי שום מסמך או אישור בכתב לכך. ביקשתי ממנה לא לכתוב את מה שאני מספרת כי אני רק רוצה להתייעץ. עברו חלפו להן השנים הבת שלי אובחנה כסובלת מבעיית קשב וריכוז חמורה ולקות למידה (לא p.d.d) . היום היתי צריכה אישור רפואי בשבילה ואני מגלה שרשום לי באישור שיש לילדה p.d.d. מסתבר שהרופאה בשנת 2004 רשמה את מה שסיפרתי, הרופא ניסה למחוק את האבחנה שאינה נכונה אבל התוכנה מונעת ממנו מחיקה. עכשיו אני צריכה להתחיל להלחם כדי שההגדרה הזו שאינה שייכת לה תמחק לה מהתיק הרפואי. רציתי להזהיר אותכם לא להגיד אצל הרופא בקופ"ח שום דבר שאינכם בטוחים בו סופית כי זה עלול ללוות את הילד כל ימי חייו גם אם יתברר אחרת. האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת? אודה לכם אם תשתפו אותי או תתיחסו למה שכתבתי.

TikvaBonneh

New member
לנו זה לא יכול לקרות

כי הילדים שלנו מאובחנים כPDD. תשאלי הורים בפורום של הפרעות קשב...

dina199

New member
ייתכן שב 2004 עוד לא הופעל חוק

הגנת פרטיות.
אז נכון זה לא תקין , אהל איפה לדעתך זה יכול להפריע לה ?
באף מוסד רשמי לא מכירים בPDD בלי 2 איבחונים רשמיים.

ולגבי תוכנה - אין מצב שאי אפשר למחוק. אולי זה קשה וצריך להגיע לדרגים גבוהים (שיש להם סמכויות יותר מפקיד ורופא רגיל) , אבל צריך להתעקש.

טטיאנה1

New member
הי

קדם כל תיקווה צודקת אצינו הילדים שלנו אובחנו כPDD , אבל למרות זאת זה לאמשנה לו כלום אני אוהבת הבת שלי יותר מכולם אני מוכנה להרוג משיהו או משהי אים יעשוו לה משהו רע . ואני מקבלת אותה כפי שהיא ולא חשוב לי מה כתוב אצלה בניירות , אני מתיחסת אלייה כמו לילדה רגילה למרות שהיא לא , לכן אני אומרת לך מזה חשוב לך מה רשום בנניירות , חשוב מה חושבת את וחברי המשפחה , אים את פוחדת שזה ישאר לה כלל החיים , אז אף אחד לא מכריח אותך לספר לכולם על זה , והרופא כבר יודע שזה לא נכון הוא כבר יודע שזאות טעות אז אולי הוא צריך להתקשר לחברה תמיכה של התוכנה אז הם ימחקו , או שתתקשרי למרכז המחוזי של קופ"ח או שעדיף הרופא או מנהלת הסניף יתקשרו להמנהל המחוז ויבקשו למחוק את זה , תהעירו להם את אבחנה הנכונה ושהרופא תיכתוב שחלה טעות באבחון בשנת 2004 והנ האבחון הנכון נא למחוק או לשנות את לנכון .

riflex4

New member
אם אכן זו הייתה הבעיה שלה והיא הייתה מטופלת ל

לפי הבעיה הזאת אז בכלל לא היה איכפת לי שזה רשום. אבל מכיוון שבכל מקום שפניתי סרבו להכיר בה כ-p.d.d. לא ייתכן שבכל זאת בתיק של האישי בקופ"ח כן יופיע p.d.d. . זה יכול להפריע אולי עם גיוס לצה"ל, מקומות עבודה כאשר מבקשים לחתום על וויתור סודיות רפואית.

dina199

New member
בימינו כבר יש חוק הגנת פרטיות.

למקומות עבודה אסור להסתכל בתיק רפואי (לדעתי אפילו אסור להם לבקש חתימה על ויתור סודיות).
התיק הרפואי גם לא עובר לצבא , אלא רק טופס צבאי של צו ראשון שאותו ממלא הרופא. אז תגידו לרופא שזו אבחנה לא נכונה , ושלא יכתוב את זה.
וכמו שאמרתי גם בגיוס לצבא, אם אין איבחון רשמי , שום רישום לא תופס.
והכי חשוב - תשיגי את המחיקה או שינוי רישום. אם צריך, אפילו עם עזרה משפטית. כי אם התוכנה לא מאפשרת מחיקה , שיישנו את התוכנה.

למעלה