אזהרה

מצב
הנושא נעול.

ספונסר

New member
התחייבתי בפני החברה..

תודה. לא הבנתי נקודה אחת
למה אתה לא יכול לעדכן אותי בפורום? הרי דבר ראשון שאני עודה אחרי שאתה מעדכן אותי בפרטי, זה שאני אפרסם את הנתונים כאן. אם הם באמת הכי זולים, תקבל מבול של תגובות, שיכניס לך הרבה מאוד - קוראים לאתר + עמלות מלידים.
התחייבתי בפני החברה..
כי העמלות האלה שוברות את השוק.. אתה מצידי יכול לפרסם כל דבר ואתה ואחרים תקבעו אם אכן אני צודק ואלו העמלות הזולות בשוק. מי דיבר על עמלות מלידים??? התחלת להקשיב לבחור הנחמד שדיבר .... ? אם תרצה שלח לי מייל ותקבל הסבר, המשך ערב נעים לכולם.

conundrum3

New member
סבבה. יישלח מייל.

התחייבתי בפני החברה..
כי העמלות האלה שוברות את השוק.. אתה מצידי יכול לפרסם כל דבר ואתה ואחרים תקבעו אם אכן אני צודק ואלו העמלות הזולות בשוק. מי דיבר על עמלות מלידים??? התחלת להקשיב לבחור הנחמד שדיבר .... ? אם תרצה שלח לי מייל ותקבל הסבר, המשך ערב נעים לכולם.
סבבה. יישלח מייל.
ואגב לידים - זו לא בושה, לדעתי, להרוויח על ייצור הכנסה שאדם מניב לחברה מסחרית.

ספונסר

New member
לא בושה בכלל אבל לא זו הדרך ../images/Emo45.gif

סבבה. יישלח מייל.
ואגב לידים - זו לא בושה, לדעתי, להרוויח על ייצור הכנסה שאדם מניב לחברה מסחרית.
לא בושה בכלל אבל לא זו הדרך

klapim

New member
קום

ערב טוב למר ספונסר
ראשית אציין, כי טרם יצא לי להכיר אותך, או להתארח באתר, אבל יש לציין כי יצרת יחסי ציבור טובים למדיי, כי כמעט לכל פורום אליו אני מגיע, השם שלך מוזכר (לאו דווקא לחיוב, אבל ביננו - Any news are good news). עם עניין יחסי הציבור יש להוריד בפניך את הכובע. שנית, אל נא תתרגז על ידידנו קלפים, שלעיתים נוטה להפריז ולהיחפז בלשונו. לא פעם הוא, איך נאמר, נסחף מעט, שוגה או טועה. אבל אם להודות על האמת זה קורה לכולם, הרי אף אחד לא מושלם (כך, למשל, אפשר לציין שאין לאמר "שנית כל", "שלישית כל" וכיו"ב. פשוט, אין אלה ביטויים חוקיים בעברית). שלישית, אם כבר הואלת ובאת בצל קורתנו הדלה (וסליחה, DW, על הזילות הלכאורית, ועל הניכוס המסויים המשתמע מהטיית השייכות של הקורה בגוף ראשון רבים), נשמח לשמוע מהן העמלות שמציע בית ההשקעות אותו אתה מקדם, ומה היקף נכסיו (עניין של יציבות, אתה מבין), כדי שנוכל להשוותו עם שאר בתי ההשקעות שהובאו כאן בעבר ברשימה המתפרסמת כאן מדי פעם בפעם, ושלמרבה הצער שכחתי את שם מחברה. שבוע טוב
קום
לפני שאתה פונה להראל ומר ספונסר, תשאל אותו איזה עמלה הוא מקבל אם תפתח בהראל חשבון, כי אף אחד לא עובד לשם שמיים. נב. אני מבטיח לך שתוכל לקבל תנאים הרבה יותר טובים +ציטוט מניות בחינם בחברות אחרות. אל תתפטה להצעות שונות ומשונות

conundrum3

New member
תודה. אתה לא מאמין שאני פראייר...

קום
לפני שאתה פונה להראל ומר ספונסר, תשאל אותו איזה עמלה הוא מקבל אם תפתח בהראל חשבון, כי אף אחד לא עובד לשם שמיים. נב. אני מבטיח לך שתוכל לקבל תנאים הרבה יותר טובים +ציטוט מניות בחינם בחברות אחרות. אל תתפטה להצעות שונות ומשונות

klapim

New member
קום

קום
תשמע,לי באמת אין שום אינטרס אני לא סוכן של שום חברה ואין לי צד, תברר במגדל שוקי הון ותראה שתקבל תנאים יותר טובים מהראל +ציוט מניות ואופציות חינם מה שאין בהראל. נב. מדוע מר ספונסר הנככד לא מפרסם ברבים את הצעותיו,הרי החברה תשמח מאד אם יגיעו אליה עוד לקוחות לא? האם אין פה משהו מסריח? חומר למחשבה

klapim

New member
אני לא מבין דבר אחד

קום
תשמע,לי באמת אין שום אינטרס אני לא סוכן של שום חברה ואין לי צד, תברר במגדל שוקי הון ותראה שתקבל תנאים יותר טובים מהראל +ציוט מניות ואופציות חינם מה שאין בהראל. נב. מדוע מר ספונסר הנככד לא מפרסם ברבים את הצעותיו,הרי החברה תשמח מאד אם יגיעו אליה עוד לקוחות לא? האם אין פה משהו מסריח? חומר למחשבה
אני לא מבין דבר אחד
אם העמלות שמר ספונסר אומר שהם שוברות את השוק כהגדרתו, אזי החברה היתה אמורה לצאת במסע פירסום בכל המדאיות האפשריות,כי הם הכי זולים והכי טובים, אב של שיווק. אני מקווה שגם אתם חושבים כמוני שיש פה משהו מסריח ולא מריח.

bubu71

New member
עמלות דרך ספונסר

אני לא מבין דבר אחד
אם העמלות שמר ספונסר אומר שהם שוברות את השוק כהגדרתו, אזי החברה היתה אמורה לצאת במסע פירסום בכל המדאיות האפשריות,כי הם הכי זולים והכי טובים, אב של שיווק. אני מקווה שגם אתם חושבים כמוני שיש פה משהו מסריח ולא מריח.
עמלות דרך ספונסר
עשיתי בדיקה ארוכה מאד ליפני שפתחתי שם חשבון וקלפים אם אתה לא יודע עדיף שתשתוק יש מספיק אנשים שנרשמו דרכם והעמלות שלהם הטובות ביותר בשוק ואין מינימום הפקדה כך שמי שרוצה באמת לקבל אינפורמציה שיפנה לספונסר אין פה שום חתול בשק

klapim

New member
בודהא

עמלות דרך ספונסר
עשיתי בדיקה ארוכה מאד ליפני שפתחתי שם חשבון וקלפים אם אתה לא יודע עדיף שתשתוק יש מספיק אנשים שנרשמו דרכם והעמלות שלהם הטובות ביותר בשוק ואין מינימום הפקדה כך שמי שרוצה באמת לקבל אינפורמציה שיפנה לספונסר אין פה שום חתול בשק
בודהא
אז גם אני בדקתי, במגדל התנאים יותר טובים, ואתה גם מקבל שירות נתונין און ליין ללא תשלום, ואין מינמום. וספונסר נוכל.

bubu71

New member
../images/Emo4.gif

בודהא
אז גם אני בדקתי, במגדל התנאים יותר טובים, ואתה גם מקבל שירות נתונין און ליין ללא תשלום, ואין מינמום. וספונסר נוכל.

אם אתה מקבל פחות מ-0.1% עמלת קניה/מכירה אני חותך !!!!

fufm

New member
אתה מתחרה של ספונסר ?

בודהא
אתה מתחרה של ספונסר ?
השיטות שיווק שלך על הפנים אתה חייב לעשות איזה שהוא קורס בשיווק כל מה שאתה יוצר בהודאות האלו זה אנטיגוניזם כלפיך ואהדה כלפי ספונסר המסכן שאתה משתלח בו כל הזמן ולא נותן לו לנשום ... אם אתה מנסה להפיל אותו לפחות תפעיל קצת שכל ישר וטקטיקה. ודרך אגב גם כתיבה בלי שגיאות כתיב עוזרת למצב את מעמדך.

klapim

New member
תשובה

אתה מתחרה של ספונסר ?
השיטות שיווק שלך על הפנים אתה חייב לעשות איזה שהוא קורס בשיווק כל מה שאתה יוצר בהודאות האלו זה אנטיגוניזם כלפיך ואהדה כלפי ספונסר המסכן שאתה משתלח בו כל הזמן ולא נותן לו לנשום ... אם אתה מנסה להפיל אותו לפחות תפעיל קצת שכל ישר וטקטיקה. ודרך אגב גם כתיבה בלי שגיאות כתיב עוזרת למצב את מעמדך.
תשובה
לא יודע אם כתבת אלי,אבל אני אענה לך, אני לא מתחרה האף אחד,אין לי אתר,ואני לא סוכן, אני פשוט חושב שספונסר תחמן ורמאי, כאשר העזתי לכתוב באתר שלו שהמחיר שהוא גובה"מבצע ל3 חודשים" 150 שח לחודש יקר ולא מוצדק, הוא פשוט מחק תהודעה שלי. למה? כי כתבתי באתר שלו ביקרות נגדו אני שונא דקטטורים, ולקחתי על עצמי להזיר מפני ספונסר הרמאי והדקקטור בכל הפורמים שאני משתתפף.

המשקיע

New member
זאת לא הפעם הראשונה שאתה מתנצח

תשובה
לא יודע אם כתבת אלי,אבל אני אענה לך, אני לא מתחרה האף אחד,אין לי אתר,ואני לא סוכן, אני פשוט חושב שספונסר תחמן ורמאי, כאשר העזתי לכתוב באתר שלו שהמחיר שהוא גובה"מבצע ל3 חודשים" 150 שח לחודש יקר ולא מוצדק, הוא פשוט מחק תהודעה שלי. למה? כי כתבתי באתר שלו ביקרות נגדו אני שונא דקטטורים, ולקחתי על עצמי להזיר מפני ספונסר הרמאי והדקקטור בכל הפורמים שאני משתתפף.
עם אנשים סתם לשם הויכוח! גם אלי פנית טלפונית ושאלת איזה עמלות מגדל מציעים באמצעותי. כשאמרתי לך מה הן, למרות שהן יותר טובות ממה שאתה מקבל, התחלת להטיח בי שאתה משיג את אותו דבר לבד ובשביל מה אתה צריך אותי... לא מכובד!

klapim

New member
סליחה?

עם אנשים סתם לשם הויכוח! גם אלי פנית טלפונית ושאלת איזה עמלות מגדל מציעים באמצעותי. כשאמרתי לך מה הן, למרות שהן יותר טובות ממה שאתה מקבל, התחלת להטיח בי שאתה משיג את אותו דבר לבד ובשביל מה אתה צריך אותי... לא מכובד!
סליחה?
לא חושב שפניתי אליך

klapim

New member
טוב התחלת לרדת לרמה נמוכה

אל תחשוב - מסתבר שאתה לא טוב בזה!
טוב התחלת לרדת לרמה נמוכה
אז תקבל ריבואנד, מכיוון שאני לא נוהג להשאר חייב, אז ככה אתה כותב שלא מכובד, ואני אומר לך שמה שאתה עושה הרבה יותר לא מכובד. אתה מפרסם שיחה אישית,פה בפורום שאב בו זה פרטיות ודסקרטיות. אז לפני שאתה בא לבקר אחרים. טול קורה מבין עניך.

fufm

New member
כן, כתבתי אליך ובהמשך ...

תשובה
אני לא יודע מה כתבת בפורום של ספונסר, ואף פעם לא ביקרתי בפורום שלו ואין לי כל כוונה להתייחס אליו, אך אני מניח על פי רמת תגובותיך כאן והניסוח השכונתי שלך מתגובותיך לספונסר עד עכשיו, שספונסר מחק את הודעותיך לא בגלל הביקורת אלא בגלל הניסוח הנמוך והפוגע שלך. אם יש לך עובדות שאתה רוצה להביא אותם תכתוב אותם כאן (עמלות וכו') אבל לכתוב בכל הודאה שקרן, רמאי, נוכל וכל שאר ניסוחים מעניינים זה בסבך הכל מוציא אותך איש מאד מאד קטן. כך את זה לתשומת ליבך בתקווה שתבין, תפנים, ותתחיל לכתוב לעיניין כי לפי דעתי אתה מתמצא מאד בשוק ההון ונשמח לשמוע דעתך על דברים מקצועיים שלשמם נפתח הפורום.

fufm

New member
אופס - נפלו לי 2 שגיאות כתיב בלי

אני לא יודע מה כתבת בפורום של ספונסר, ואף פעם לא ביקרתי בפורום שלו ואין לי כל כוונה להתייחס אליו, אך אני מניח על פי רמת תגובותיך כאן והניסוח השכונתי שלך מתגובותיך לספונסר עד עכשיו, שספונסר מחק את הודעותיך לא בגלל הביקורת אלא בגלל הניסוח הנמוך והפוגע שלך. אם יש לך עובדות שאתה רוצה להביא אותם תכתוב אותם כאן (עמלות וכו') אבל לכתוב בכל הודאה שקרן, רמאי, נוכל וכל שאר ניסוחים מעניינים זה בסבך הכל מוציא אותך איש מאד מאד קטן. כך את זה לתשומת ליבך בתקווה שתבין, תפנים, ותתחיל לכתוב לעיניין כי לפי דעתי אתה מתמצא מאד בשוק ההון ונשמח לשמוע דעתך על דברים מקצועיים שלשמם נפתח הפורום.
אופס - נפלו לי 2 שגיאות כתיב בלי
כוונה בסבך - בסך כך - קח

מצב
הנושא נעול.
למעלה