אזהרה

אזהרה

בטח סיוון גם מודעת לזה והזהירה כבר את תושבי ברה אבל אני כותבת ליתר ביטחון. אתמול בערב לא שיחקתי. הבוקר גיליתי שיש EXPLOIT חדש במשחק. אפשר להחליף נעליים ועוד משהו של בגינר תמורת מטבעות כסף. בסקניה יש אלפי כאוס סקרולס ב 300K אחד. ואלפי סרקולים ורודים של האיוונט בגרושים. אנשים מדברים על רול בק. אז כל מי שמתכנן לעשות משהו חשוב במשחק - אולי כדאי לדחות את זה. יש סיכוי גדול לרול בק כי לפחות בסקניה המצב יצא משליטה ונקסון עושים רול בק כשיש אקספלויט שמהווה סכנה לכלכלה במשחק. אז אני בטוחה שכולכם כבר מודעים למצב. במידה ולא - אני עשיתי את עבודתי.

Hasselblad

New member
עזבי אותך שטויות

הוא יקפוץ את זה כמו נינגה שוב

xFade

New member
../images/Emo79.gif עוד פעם?!?! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

כלכך נמאס לי מההאקרים האלה...אוף. תודה סמדר

צ ל י ל 8

New member
בגלל זה היה סמגה הבוקר של מישהו שמוכר מלא

מלא כאוסים ב-650K
ולא רול בק, עד שעליתי רמה
וגם ירדן עלה אתמול רמה והצליח ספר של 30 בפעם הראשונה. אוף. תודה

חברים מספרים לי שיש בלגגגןןןןןן גדול

עדיף לא להתחבר. נראה שמישהו הוציא את התקע מהשקע שם במשרדים של נקסון. הסרבר לא מסונכרן. ברדק.

צ ל י ל 8

New member
זה כ"כ לא הוגן, אנשים מתאמצים כ"כ לעלות רמות

או כל דבר אחר שדורש השקעה, ובאין כל ההאקרים החולרות האלה והורסים את כל הכיף. שום NX לא יכול לפצות על זמן אבוד
ואיך לעזאזל אנשים עולים על כל הדברים האלה? אני אפילו לא הייתי חושבת לנסות להמיר מכנסיים רמה 0 למטבעות

GינGית

New member
דיייי לא RB עלית כמעט 2 רמות עם הסיגנוסית

עד שבא מישהו רשע מהגליד שלך
ועשה לי KS ולא עזב כתבתי לו ככה: חשבתי שבגילד של סמדר יש רק אנשים נחמדים תודה רבה לך וחיפשתי ערוץ אחר ולא מצאתי עברתי לערוץ זוגי ונתקעתי הייתי צריכה להתחיל את המשחק מחדש ואז זה התחיל שוב עם 10% התיאשתי והלכתי לישון איזה לישון נתקעתי עד 2 לפנות בוקר עם הסרט דלתות מסתובבות

GינGית

New member
יש לי את השם שלו בבית (רשמתי כי ידעתי

שזה יעניין אותך)

מ י ל ר

New member
חחח דלתות מסתובבות

ראיתי את הסרט פעם, עשית לי חשק לראות שוב D:

Hasselblad

New member
ואוווו לא היה לי מושג

בשבוע האחרון כמעט ואין לי זמן למייפל ואם אני מתחברת אני AFK אני מתחברת רק בשביל המדליה...

אבל חשבתי שעשו SC אתמול בבוקר

לא ידעתי על היום.. לא שיקתי ממש בערב אלא יותר בבוקר.. מקווה שלא יהיה RB כי ממש ממש ממש לא בא לי

טוב, מסתבר שהסרבר קרס ונקסון עדיין

לא מודעים ל EXPLOIT שהולך.... אני צופה עוד ירידות יזומות של המשחק בקרוב מאד כי הפורומים של האתר הרישמי מפוצצים בידיעות על זה ונקסון קוראים שם.

צ ל י ל 8

New member
זה הזוי, הם צריכים להעסיק מישהו שכל העבודה

שלו תהיה לקרוא בפורומים, להבין בעיות ולחפש את כל הגליצ'ים. אלוהים, כמה טיפשים הם F7

למעלה