אזהרה !!!!

annabell Lee

New member
אמחייה, הגיעו הסטיקרים בעברית

למקלדת של לפטופי המתוק, החדש והמיומן. להתחשב בעובדה שאין לי מושג מי זו הקורנפלקס הזו..אז אני מתקדמת ביותר.

ממתינה וכל שאר המתלוננות...

אני חייבת להבין דבר אחד או שניים: 1.למה יש כאן בפורום הזה צרות עין? 2. למה בגלל שזוהר טופלה כמו שצריך במרפאה או בגלל שהיא מהללת ומרוצה מהמרפאה אומרים שהיא מקבלת יחס של VIP? האם מישהי כאן פעם נוכחה בפגישות שלה עם סוריאנו? האם יש בסיס לאמירות האלה? וגם אם זה היה נכון...למה זה צריך להפריע כאן למישהי? שכל אחת תדאג להסתכל בצלחת של עצמה וגם במה שהיא בישלה לעצמה...כי יחס של רופאים הוא לפעמים גם תלוי במטופלת... זה פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה בעיניי שהבנות פה דוחפות את האף שלהן בעניינים של בנות אחרות.. שהו פורום תמיכה וחבל שהקינאה התחילה לעלות כאן לראש לכמה בנות שבגללן עוד מעט לא יישאר כלום מהפורום הזה.. ולכל המתלוננות אני רוצה לומר שאני דווקא מאוד שמחה שזוהר מקבלת יחס של "VIP" כי אחרת חייה לא היו ניצלים..אז מי שרוצה להתלונן שתחשוב לפני כן...זוהר וגם גלים ועוד רבות אחרות הן לא VIP , הן פשוט קיבלו את הטיפול המגיע להן...אז למה לא לפרגן???????? למה צרות העין הזאת??????????????? כל אחת כאן יכלה לקבל את הטיפול המגיע לה..אני בטוחה בכך..אבל גם לכן בנות יש חלק בעניין...זה לא רק הרופא.. יום טוב לכולכן!

גם אני רוצה להצטרף לדברים

כולנו כאן מתמודדות עם אותה בעיה/צרה/חולירע ביום יום ואין צורך לומר עד כמה זה משפיע בכל תחום ותחום. זואילי בטוב ליבה הסכימה לקחת על עצמה את מלאכת הניהול (להחליף אותי). הכחלתה של זואילי זה הדבר הכי טבעי שיכול להיות לאור הידע הרב שצברה ולאור הלב הענק שלה והרצון לעזור גם בתקופות איומות וחשוכות. קראתי עוד מהשרשור ולא הרגיש לי נעים ה"עליהום" על זואילי- בנות יש דעות שונות - מה הבעיה אני לא מבינה? כל אחת מחזיקה בדעתה וזו זכותה. במידה ויש רצון לפתוח שרשורים בנושאים אחרים, אתן מוזמנות-זה לא פורום שמדברים בו רק אנדו ופוריות -יש התמודדויות מעבר לפריון וצר לי שזה הרושם שה/מתקבל. תנו קרדיט לזואילי ותפסיקו את ה"סקילה" הוירטואלית. כל מי שרוצה להגיד משהו מוזמנת, לא סותמים פה פיות ,מכבדים כל דיעה בתנאי שהיא נאמרת בצורה סבירה. יש מי שהיה לה נסיון טוב בתה"ש, יש מי שהיה לה נסיון רע- אני לא מבינה על מה המהומה. יש רופא עם יחסי אנוש ויש ללא - זה לא קורה רק בגניקולוגיה ופריון וזה לא קורה בעולם הרפואה בפרט-זה קורה בעולם בכלל.זה טיב האנושות. אפשר להצביע ברגליים, היום יש יותר אלטרנטיביות בניגוד למה שהיה בעבר הלא רחוק. לא חייבים להגיע לתה"ש-זה לא פורום של תה"ש ומי שרוצה לתת את דעתה לגבי רופאים נוספים אחרים בעלי נסיון וידע באנדו' מוזמנת ביותר לעשות את זה, אף אחת כאן לא אסרה את זה.

לא כתבתי את הדברים מתוך צרות עין וגם לא מקנאה

לא כיוונתי את הדברים לזואילי, ממש ממש לא. כתבתי מה שקרה לי וזה משהו שאני ראיתי כזלזול, וכן נפגעתי מהתגובות כאן ולא של זואילי אלא של גלים ותקראי טוב טוב את הקישור שצירפתי וגם את התגובה של גלים אלי. חוץ מזה שאת קצת מכירה אותי וגם חלק מהבנות כאן ואני לא מטופלת כל כך רעה אלא להיפך, אז היחס כלפי ממש לא קשור להתנהגות שלי כמטופלת. בקשר לזה שכתבתי שיש כאן בנות שמקבלות יחס של vip אז ככה: הן קיבלו את הטלפון של סוריאנו והן יכולות להתקשר אליו מתי שהן רוצות, אני לא. אלי התייחסו בזלזול וביטלו לי ניתוח בדקה ה-99 אליהן לא ואחר כך הייתי צריכה חודש לרדוף אחרי סוריאנו כדי שיהיה לי תאריך חדש לניתוח ולערב גם את אמא שלי בזה. את היית מסכימה לקבל יחס כזה??? את היית מסכימה למצב של מישהי אחת שמקבלת יחס מועדף ובאחרת מזלזלים??? גם אני סובלת כמו כולן כאן מאנדו' וגם לי לא קל אבל, אלי משום מה היחס הוא אחר בלי שעשיתי משהו רע. עוד דבר אחד קטן ובזה אני מסיימת וזה לא רק לך: כתבתן כאן על זה שעשו עליהום על זואילי, אבל אף אחת כאן כמעט לא שמה לב שעלי עשו גם עליהום, ואף אחת כאן לא אמרה "בנות פגעתן בממתינה", אני ישבתי כל אחרי הצהריים וגם עכשיו אני יושבת ובוכה, אני פגועה ועצובה ולכן לא איכפת!!!! אף אחת כאן לא טרחה לבוא ולהתנצל ועוד כתבו לי שאני לא מכבדת ונוהגת בצרות עין ומקנאה ולא מפרגנת, ושאני חצופה!!! אבל בסופו של דבר הכבוד שלי נפגע ואני זו שנפגעה אבל לאף אחת כאן לא איכפת!!! כנראה שלדעות אחרות כאן אין מקום וכנראה שגם לי אין כאן כבר מקום וחבל.

galim29

New member
ואני עומדת מאחורי כל מילה שכתבתי

לא מתאים לי העליהום שהיה פה לא עלי ולא על זואילי או על זק או כל אחת אחרת שמרוצה מהמרפאה בתל השומר. לא נראה לי שבגללי מישהי הפכה לסמויה, ואם כן אז הפסד שלך שאת לא מבטאת את עצמך פה עד הסוף, אין פה סתימת פיות, רק מגוון דיעות. נראה לי הזוי להקצין ויכוח שכבר נרגע, ואם נעלבת יכולת למצוא דרך להעביר את המסר, אף אחת לא מתכוונת לפגוע, בטח לא אני. וכשמעצבנים ופוגעים בי אישית אל תצפי לתגובה אוהדת, בדיוק כמו שאני יודעת לדרוש את היחס המגיע לי מהרופאים כי מגיע לי לקבל יחס שמגיע לכל אחת אחרת שיודעת לדרוש אותו ובכלל הקנאה וצרות העין במי שקיבלה את הטלפון של סוריאנו פשוט מגוחכת. מאחלת לך שלא תצטרכי להגיע למצב שתעשי בו שימוש. ובזאת סיימתי כי גם ככה את לא טורחת לענות חזרה.ובוחרת להיעלב. כל אחת והבחירות שלה בחיים.

זלזל

New member
../images/Emo18.gif נק' למחשבה ../images/Emo18.gif

סליחה שהתפרצתי אליכן לפורום. אני מהפורום השכן והגעתי לפה במקרה. אתן מעלות פה נק' שנוגעת בכלל לכלל חולי היקום והיא רופאים ומרפאות לסמוך או לא לסמוך? זאת השאלה. כדי שזה לא ישמע שאני יורדת לפסים אישיים אני אמיר את המילה אנדרו' למחלה אחרת נגיד...לוקמיה. אפשר לקרוא את ההודעה עם המילה אנדרו' או לוקמיה לפי בחירתכן... (סליחה אם אני נשמעת פלצנית) מתחילים: כל מי שיש לו לוקימיה סובל מהמחלה עצמה, בין אם הוא מלך ירדן ויש לו "יחס VIP" ובין אם לא. המחלה עצמה מביאה איתה המון תיסכול. מר חולה צריך לבחור לו מרפאה. המרפאה היא התקווה היחידה שלו!!!! ולכן הוא ירצה להיות מטופל במרפאה הכי הכי שבעולם. נניח שהוא מצא מרפאה שמתמחת בלוקימיה, אין הרבה כאלה, אבל בגלל ההתמחות הוא מוכן ליסוע עד אליה. והוא מרוצה כי יש לו תקווה. והוא מתחיל טיפול והכל יופי (עאלק יופי, הוא עדיין חולה) ויום אחד הוא מחכה בתור והוא שומע את החולה שלידו מתלונן על הרופא, על היחידה, על האחיות... מר חולה נכנס לעצב עמוק. פוגעים עכשיו בתקווה היחידה שלו. יש לו שתי ברירות: 1. להחליט שהוא סומך על הרופא שלו, להתעלם מהחולים האחרים ולהגיד בשבילי הוא טוב ולא אכפת לי מה אחרים חושבים. 2. להחליט שהוא לא סומך על הרופא שלו ולבדוק אותו בציציות. אופציה שלישית להחליף רופא עד שיום אחד תחכה בתור, או תגלוש בפורום ותגלה שגם עליו מתלוננים ושוב עומדות בפנייך שתי האופציות לסמוך או לא לסמוך? מכיוון שמר חולה אינו רופא את ההחלטה שלו הוא יעשה לפי תחושת בטן, לפי יחס אישי וכו' כל אופציה שתיבחר היא לגיטימית. אני מבינה את מי שבוחר לסמוך על הרופא שלו, ומתעלם מאזהרות של אחרים - כי זו התקווה היחידה שלו. והוא בסה"כ די מרוצה מהמרפאה והוא יודע שאין שום דבר מושלם... מצד שני, אני מבינה גם את מי שבוחר לא לסמוך על הרופא שלו - כי זה התקווה היחידה שלו והוא לא רוצה שתיהיה שום פשלה, והוא יודע שהרופא הוא רק בן-אדם ולכן צריך מידי פעם לבדוק אותו. בסופו של יום, הלוקימיה היא אותה לוקימיה, והרופא הוא אותו רופא. והחולה עושה את הבחירה אם טוב לו אצל הרופא או שהוא מצפה ליותר. גילוי נאות, אני החלפתי שלושה רופאים עד שמצאתי את "האחד" שאני סומכת עליו למרות שמידי פעם אני שומעת תלונות גם עליו. אז נכון להיום אני מהאלה שסומכים על הרופא, אבל זה לא אומר שאני לא בודקת אותו בציציות מידי פעם...

למעלה