אזהרה !!!!

זואילי

New member
אני לא מתעלמת משום דבר שאת כותבת

בהחלט פיספסת אזהרות שלי. והיו רבות, בכל מיני תחומים. חפשי אותן בפורום. אף פעם לא הסתרתי. כשהיו לי חוויות לא טובות - תמיד תמיד הזמנתי שיפנו אלי במסר לפרטים ועניתי למסרים ששאלו אותי מי זה. וכששם הרופא עלה בכל מיני שירשורים אז הגבתי עליו ספציפית וסיפרתי מה היתה החוויה שלי איתו. כך שמאוד קל לעלות על השמות האלה. וגם כשעלו יח' פריון או מרפאות/מחלקות אחרות בכל מיני שירשורים שמחתי להמליץ כשהיה לי נסיון טוב איתם. אפילו בשירשור המה אמרתן לרופא שקיקונה פתחה, לא הזכרתי שם של מומחה פוריות נחשב אבל מעייני ועוד כמה בנות שמכירות אותי ואת הסיפור שלי עליו יודעות מי זה... וגם כאן כתבתי על אותו פרופ' הנ"ל כשהיה לנו מפגש רע, וגם כתבתי עליו בפורומים אחרים. בגלוי ובמסרים, תוך כדי זה שנזהרתי. את נזהרת מלכתוב שמות מהם לא היית מרוצה? הגיוני לגמרי אם כן, אז שלחי לי במסר את שמות הרופאים. אני תמיד תמיד אכתוב בגלוי שמות של רופאים ומרפאות מהם כן הייתי מרוצה. כי אני מפרגנת להם לאור החוויה הטובה האישית שלי - וגם את כל זה את יכולה למצוא כאן בפורום, כשנושא מסויים עולה. אני הגבתי להודעה של סנאגו. ואז מייקי הגיבה לי ואני לה. ומשם הנושא גלש למקומות אחרים. כשמייקי כתבה תגובה לסנאגו לא הגבתי לה כי באמת לא היה לי מה להגיב לחוויה האישית שלה, רק שהיא שירשרה אלי תגובה עניתי לה, ושוב - קראי את תשובתי אליה. הגבתי למה שהיא העלתה. לרגע לא ביטלתי או ביקרתי את החוויה של סנאגו גם כשעניתי למייקי או לך. אני לא מתעלמת ממה שכתבתי. משום דבר.

זואילי

New member
שוב טעות בידייך. לא התעלמתי

מאף מילה שאת או אני כתבתי. כך כתבתי בכותרת ובסיום התוכן שלי. אבל עזבי אנאבל. הבנו את הקטע.

אני הייתי כותבת כאן הרבה

עד שנודעה דעתי ובעיני כמה כאן דעתי לא מצאה חן בעיני ומאז כל הודעה שאני כותבת יורדים עלי על מה שאני כותבת בלי שום קשר למה שנכתב אז את מתפלאה שהמצב כך

זואילי

New member
לא התפלאתי. זו בדיוק הסיבה

ששאלתי את ממתינה מדוע בחרה לעזוב את הפורום. כי לכל דעה יש כאן מקום, אבל ברגע שמישהי נפגעת או מרגישה לא בנוח וזו הסיבה שהיא פורשת מהפורום - כשמסבירים את זה, אני מבינה.. כמו שאני מבינה שלא כולן מרוצות ממרפאת האנדו. מה שאינני מבינה לגבי אלה שלא מרוצות מהמרפאה זה, מדוע להישאר שם כשכ"כ לא טוב? כמו שמישהי רע לה פה והיא בוחרת לעזוב, אם רע לך (לצורך העניין כן?) במרפאת האנדו - קומי ותלכי. ואל תחזרי לשם. אף אחד לא יצמיד למישהי אקדח לרקה להישאר בפורום אנדו או במרפאת אנדו תה"ש. מה שאני חוזרת ואומרת, כולל בלינק שממתינה צירפה (תראי שזה בדיוק לפני שנה!) - היכן שאר ההמלצות? אישה ששמעה לראשונה את המילה אנדו נכנסת לפורום שלנו, שואלת שאלות, מבקשת שנייעץ מנסיוננו - אני עונה מנסיוני ומכירה רק מרפאת אנדו אחת שם אני מטופלת ומרוצה - אני ממליצה. גולשת אחרת תפנה לאותה חדשה ותספר לה כמה רע היה לה באותה מרפאה בדיוק. אבל לא תתן לה המלצה על מקום אחר או רופא אחר. אז מה נותר לאותה חדשה? לא לכל גולשת יש סבלנות לקרוא כל דף בפורום מיומו הראשון. לפני זמן מה עלו כאן שמות של כירורגים פרטיים. לא כל אחת תלך למנוע החיפוש ותבדוק, מה גם שאין לה מושג מה היו שמות אותם מנתחים עליהם דיברו באותו שירשור. אז מה שקורה הוא - אותו דיון שחוזר על עצמו. ובסופו - איזה *בחירה* במרפאות אנדו או מנתחים את מקבלת? ואם בנות נטשו את הפורום אז קולן לא ישמע ואף אחת לא תדע היכן היא במעקבים עכשיו ומי רופא האנדו שלה. הלא כך?

לא תמיד צריך אקדח לרקה כדי לעזוב

לפעמים יש דברים אחרים שמונעים עזיבה ומכל מיני סיבות שאת אף פעם לא יכולה לדעת

annabell Lee

New member
רגע שאני אבין מה מייקי לא הבינה.

איך בדיוק נזק רפואי הוא חוויה אישית? אני דווקא חושבת שזו חוויה ציבורית להרבה בנות כאן. האם יש אפשרות שמי שלא מהללת את המחלקה נכנסת לקטגוריה של "לא מבינה מהחיים שלה"? (בניגוד לאלו שכן אוהבות את המרפאה)?

זואילי

New member
אנאבל

אני לא אסביר מה גולשות אחרות מבינות או לא מבינות. כי אני לא חיה לאף אחת בתוך ראשה. לא את ולא אני מכירות את המקרה של טל לעומק מלבד הדברים שהיא או בעלה משתפים. לכן אינני מתיימרת להיכנס לזה בכלל וכמו שגם רומיה אמרה, ואני מקשרת את זה עכשיו לדברייך - החוויה ה*אישית* שלהם הפכה ל*ציבורית* ברגע שסנאגו שיתף. ואני חושבת שזה חשוב ששיתף. מי אמר פה בשירשור "לא מבינה מהחיים שלה"? הדיון מידרדר.... אם יפתח פה שירשור על המלצות למרפאות אנדו ורופאים - מקווה ש*כל* גולשות הפורום ישתתפו ויתרמו מנסיונן. גם כשזה קורה ונפתח פה שירשור כזה, מגיעים לאיזה 4 או 5 מנתחים בארץ. את בפורום מספיק זמן כדי לדעת בדיוק אילו שמות תמיד עולים, בדיוק כמו שאני ואחרות יודעות. ואז - כל גולשת מחליטה למי ללכת.

annabell Lee

New member
מכיוון שאת טרחת להתחיל בדיון הזה

אני לא אתייחס לדעתך לגבי מה מתדרדר או לא. את שוב מיתממת. האם זה מתדרדר כי לא מסכימים איתך? מדוע הבעת דעה נגדית נגד המחלקה היא "התדרדרות"? האם רק מילות השבח שלך לגיטימיים?...שוב התממות והתנשאות.

זואילי

New member
אני לא התחלתי בדיון

אני הגבתי לסנאגו כמו שמעיין, מייקי ורומיה הגיבו, ואז גלים ואת הצטרפתן. הדיון החל כאשר מייקי פנתה אלי ועניתי לה והדיון גלש מהבעת הצער שלנו על מה שסנאגו וטל עברו. הדיון לא מתדרדר כי לא מסכימים איתי, אלא כי זה שירשור של כאב של פותח השירשור, כשעכשיו כל מה שאנחנו כותבות כבר לא מתייחס למה שהוא סיפר. הבעת דעה נגדית נגד המחלקה היא לגיטימית לדעתי וכבר אמרתי את זה כאן. מילות השבח "שלי" הן לא האישיו. גם מעיין שיבחה, גם גלים שיבחה וגם רומיה לא שללה שום צד אלא הסבירה בדיוק כמו שאני הסברתי שיש חוויות קשות משם לצד חוויות טובות.

מעיין153

New member
בנות יקרות זואילי עברה דרך ארוכה

עם מחלקת אנדומטריוזיס בתל השומר ולכן מאוד מרוצה מהמחלקה, ויש בנות שעברו פה חוויות לא נעימות אשפר להביו הכל, לא לכולם יש את אותה דעה על רופאים על מחלקות שונות וכו'. חבל על הויכוח ועל האשמות מיותרות גם אני שיבחתי את המחלקה וכל מי שעברה שם דברים טובים תמשיך לשבח היתה לזואילי כוונה טובה אני בטוחה היא לחלוטין הביעה את דעתה ולא תקפה אף אחת ואני רוצה לומר תודה לכן בנות בזכותכם אני הגעתי לתל השומר ואני מאוד מרוצה מהצוות ועם לא היה הפורום הזה לא הייתי מגיע, וגם בזכות מבוהלת שאני לא שוכחת כמובן לשבח אותה כל אחת תעשה את הבחירות שלה עם ללכת או לא וכל מי שרשמה שלא היתה מרוצה אני גם שמחה לשמוע זה חשוב לשמוע כל מיני צדדים גם טובים וגם רעים אז בנות יקרות חבל על הויכוחים כולנו באותה סירה עוברות את אותה תקופה ואני מאחלת לסנאגו ואשתו בריאות והמשך הריון שקט וקל ולכל הבנות שתעברו את התקופה הזאת במהרה ותעברו לפורום השכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חג שמח לכולנו

annabell Lee

New member
מעיין יקרה.

יש כאן בנות שעברו קצת יותר ממה שזואילי עברה. ובכל מקרה, אמנם כל אחד זכאי לדעתו האישית, אבל זה לא אומר שמותר לזלזל ולהתנשא מעל התחושות של בנות אחרות ......בייחוד לאחר הודעתו של סנאגו. למה היה את הצורך לדחוף את שירי ההלל למחלקה, לאדם שעבר שם חוויה כה קשה? זה בהחלט יכל לחכות.

מעיין153

New member
אנאבל יקרה חג שמח

אני לא מכירה את כולן ואני לא יכולה לדעת מה כל אחת עברה אני לא ירבה במילים כי אני מעדיפה שנסיים את השרשור הזה כמו שסיימנו אותו עם זה בצורה יפה או פחות אבל אני בטוחה שזואילי לא התכוונה לזלזל ולפגוע באף אחד אני בטוחה שלכל אחת מאיתנו היה סיפור עם מחלקה שלא היתה מרוצה ממנה ותמיד יהיו מחלוקות ודעות שונות לגביי הנושא אז בואו נשאיר את הכל ככה ושהיה לכולנו חג שמח ושכולנו נתבשר בבשורות טובות אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

galim29

New member
לכל הזועמות, אפשר רגע STOP כד"א?

למה אנחנו כל פעם מגיעות למקומות הנמוכים האלה? ואני מתכוונת לכולנו בלי יוצאות מן הכלל. זואילי עברה חוויות קשות ברמה של סיכון חיים, עדיין עוברת, והיא תומכת במרפאה בתל השומר שעוזרת לה ללא ספק. אנאבל עברה גיהנום וחזרה בתל השומר והצליחה למצוא טיפול במקום אחר וטוב לה וטוב שכך, והיא לא תומכת, מייקי כנ"ל וסיבותיה היא, אני בעד וסיבותי ידועות. לזה קוראים מגוון דיעות. אז בסדר, בשביל זה הפורום הזה קיים. לא צריך להשתיק אף אחת ושמענו פה מיליון ואחד דיעות של בעד, נגד ויותר מזה, המלצות על מקומות אחרים. דיעות לא מחמיאות על בתי חולים אחרים. לרובינו יש ראש על הכתפיים ויודעות לעשות את השיקולים בעד ונגד. אני לא רואה מקום להתנפל על זואילי בצורה כל כך לא מפרגנת ולא מכבדת. היא מדברת מהחוויה האישית שלה ומהניסיון שלה, בדיוק כמו כל אחת אחרת. לא סתם היא באדום, יש לה המון מה לתרום ואני עדה לכמות המסרים שהיא מקבלת לעזרה מבנות אחרות. זה דורש ממנה המון מאמץ וזמן שהיא לא חייבת לתת לאף אחד ועושה זאת מרצון. וכשאתן מתקיפות אותה (היום, אתמול אותי, מחר מישהיא אחרת) בצורה כל כך לא מכבדת, זה מעליב וזה לא לעניין. וזה צריך להיות העיקר, רמת הדיון צריכה להישמר ואנחנו לא מכבדות את זה. וחבל. כאחת שנסחפה לפני לא הרבה חודשים בדיוק לאותו מקום, ומרוב כעס כף רגלי כמעט ולא דורכת פה, לדעתי ה א י ש י ת זה חבל, לא על זה שאני לא בפורום אלא על זה שכאחת שכן מרגישה טוב ועובדת מאוד חזק בשביל זה, הקול שלי לא נשמע מספיק ולא מעודד בנות אחרות שחושבות שהכול שחור וקודר וחסר סיכוי באנדומטריוזיס. אז אפשר אולי פסק זמן, זשכל אחת תחזור לעשתונותיה ואם ייערך דיון שיישמר ברמה שפויה? אם לא אז בואו נוותר עליו ונסכים בפעם ה... שלא מסכימות.

גלים שאני אזכיר לך למה אני כבר לא כותבת כאן??

בדיוק לפני שנה פתחתי שרשור עם בעיה דומה למה שמייקי תיארה ואחרי התגובות שקיבלתי ממך ומעוד כמה כאן בחרתי להיות סמויה. רוצה הוכחה? בבקשה!!! וכל מילה נוספת מיותרת. סנגו מצטערת על החוויה, אבל יכולה לספר לך שיש לי אחיינית בת 9 חודשים שנולדה בסדר גמור בדיוק מהריון כמו שתיארת עם היפרדות רצינית של השיליה ושמירת הריון של כמעט 3 חודשים.
ו
לטל ורפואה שלמה.

זואילי

New member
ממתינה, אני רוצה לשאול אותך משהו

למה לבחור בגלל חילוקי דעות להפוך לסמויה? הרי זה פורום של שיתוף במידע ופורום של תמיכה. זה המקום בו כשכואב לך - רק כאן מקבלים חיבוק ותמיכה והבנה גדולה למצבינו, זה מקום שכשעולות שאלות - תמיד יש מגוון תשובות. למה הדיעות החיוביות והשליליות על המרפאה הזאת הן סיבה לפרוש מהפורום ולהפסיק לשתף? זוכרת את המפגש האחרון? בנות עם אנדומטריוזיס נפגשות לערב נעים עם חברה כייפית ואוכל ומדברות ומשתפות ושום הארד פילינגז על הבחירות שכל אחת עשתה. נכנסות לכאן המוני חדשות, הרבה מגיעות מפורום פוריות, ותמיד יש את הניקים הרגילים (ואני ביניהם) שעונים. את מכירה את זה מפורומים אחרים שגולשת רושמת - "תודה על התשובות... עוד מישהי?" יש כאן כ"כ הרבה נשים עם נסיון רב, למה לא להשתתף בשירשורים ולתמוך בחדשות? ולמה להפסיק להיתמך? כתבתי את זה גם בשירשור הנוכחי, לי באופן אישי חסר לשמוע את קול האימהות. נשים שהרו ולא משתפות אם היה להן הריון קל או קשה, איך האנדו השפיע על ההריון, איך הייתה הלידה, ומה מצבן הגופני לאחר הלידה. ואיך מתמודדים כאמא עם המחלה כשמגיעה תקופה בריאותית קשה. ומה קורה איתן מבחינת האנדו כשהן כבר אימהות. (חזרו לדיכוי? נותחו? וכו'). ובנוסף - בהחלט חסרות כאן דעות על רופאי אנדו ומרפאות נוספות. היו פה בעבר נשים פעילות שבחרו להינתח בשלל בתי חולים ואצל כירורגים אחרים. פרטי או ציבורי. היכן ההמלצות? למה לא לשתף?

אני אגיד לך למה

כי אחרי שכתבתי את דעתי על המרפאה בתל השומר, ואחרי שכתבתי את ההודעה שלי על דחיית הניתוח שלי בדקה ה-99 היו תגובות שמאד פגעו בי ולזה אני לא מוכנה. אני יותר ותיקה כאן מכמה בנות, ולא מקובל עלי שכשאני כותבת ביקורת על המרפאה פוגעים בי. אין לי שום בעיה שתיכנסנה לכאן אימהות או הריוניות ותכתובנה מניסיונן, בהחלט לא אבל, לא יתכן שכשאני באה וכותבת דעה אחרת ממה שחלק מהבנות חושבות על המרפאה או על אחד הרופאים, פוגעים בי.

למעלה