אזהרה !!!!

snago10

New member
אזהרה !!!!

אם כבר נכנסתי - זה המקום לשתף. אף פעם לא סמכנו על המכון לאנדומטריוזיס של תל השומר. אני באופן אישי, אחרי שיחה עם סוריאנו, קראתי לזה "הקצביה". אמרתי לאשתי שהם רוצים לנתח, כמה שיותר ובכל מחיר. זו היתה ההתרשמות שלי האישית. התחושה שלנו היתה שידם קלה על הסכין מסיבות מחקריות, ולא בדיוק טובת החולה הוא הדבר המניע אותם ועומד לנגד עיניהם. לדאבוני הרב, הוכיח לנו אחד הרופאים שם - שלא טעיתי... הגענו למרכז לאנדו' לפגישה ראשונה בשבוע 27 להריון (שני). קצת היסטוריה: אחרי מס' פרוטוקולים שלא צלחו, אשתי החליטה, באקט של גבורה, לעשות פסק זמן מכל הנסיונות ולהשיל את הקילוגרמים העודפים שהגיעו בעקבותיהם. פרופ' שולמן היה תותח על - שהמליץ על דרך אחרת עקרונית (ניתוח להסרת החצוצרה היחידה שנותרה, שבצילום רחם משנת 2004 נראה היה שיש בה נוזלים ורק אז להמשיך בטיפולים), אבל הסכים להלחם את מלחמתנו ולא לנתח שוב לפני עוד ניסיון אחרון בהחלט. ניסיון זה היה, ברוך השם ותודה לאל, מוצלח, אולם כבר מהשבוע ה 9 ידענו שהוא לא יעבור בקלות... היו דימומים, אבל לא כמו בפעמים שקדמו. בשבוע 12 היה דימום חזק כל כך שהגענו ישירות לבי"ח - שם הצביעו לנו על העובדה המצערת - שזה יהיה היריון בסיכון. ועל אשתי ציוו להכנס לשמירת הריון בבית, במיטה בלבד ! התברר שיש הפרדות של הקרומים (18.2 ס"מ ברצף אחד). הרופא אמר לנו לא להגיד לאף אחד שאנחנו בהיריון כי הסיכון גובר משמעותית על הסיכוי. השיליה החליטה גם "להתיישב" על צואר הרחם,.... אשתי רצתה להתייעץ עם המרכז לאנדו' כדי לדעת אם קיימת כדאיות לבצע את הניתוח דוקא בתל השומר - ואם יש מצב בו רופא מהמכון שמומחה באנדומטריוזיס יהיה נוכח בניתוח. כשהגענו בשבוע 27 לקצביה - הגענו לאחר שידענו: 1. יש הפרדות קרומים (תמיד באנדו' יש הדבקויות ודוקא זה נפרד???). 2. ישנה המטומה לא קטנה בפתח צואר הרחם - דבר שכמובן אסר על קיום יחסי מין, אבל בעיקר על בדיקה וגינלית של אשתי. 3. שילייה מרגינלית - שולי השיליה מגיעים לפתח צואר הרחם. 4. לא ניתן לשלול קיום של שיליה חודרנית - מאחר שהלידה של בננו היתה בניתוח חירום שכלל ממילא פתיחת בטן, קיימת צלקת. לצערנו, מאחר שהשיליה "יושבת" לה על הצלקת ישנו חשש שהיא חדרה את הרחם והתחילה בהשתרשות באיזורים אחרים בחלל הבטן. הרופא, החליט לבצע באשתי בדיקה. וגינלית כמובן. לא עזרו האזהרות שלנו, הוא אמר שהוא רופא - והוא יהיה עדין וביצע את הבדיקה הוגינלית. הוא הבהיר לנו בצורה חד משמעית שהוא לא היה מאפשר לאשתי להתחיל IVF, מבלי לעבור ניתוח מקדים של הוצאת ציסטות וצריבת הדבקויות. לא כל כך הפריעו לו שתי עובדות: 1. שיש לנו ילד מקסים, בלי עין הרע, ש"נוצר" מ IVF ללא הניתוח שהם כה ששים לבצע. 2. שיש לנו עובר, שכתוצאה מהבדיקה הוגינלית - היה יכול .... כתוצאה מהבדיקה, אשתי דיממה למחרת בבוקר. ברגע שבדקו אותה בבית החולים (לא תל השומר, כמובן) - הוחלט לאשפז אותה ולתת לה זריקת צלסטון (להבשלת ריאות). היא היתה שם 12 יום באשפוז, ושוחררה רק לאחת תחנונים והבטחות לשוב לבית החולים ברגע שהדימום מתחזק, ולאחר איסור חמור להתרחק מבית החולים (מה שכמובן גרם לביטול כל התכניות שלנו לחג, ובכלל..) למזלנו, היא כעת בבית ואנחנו מממשיכים "לחמם את התבשיל בתנור". אין ספק כי הרופאים מהמכון בתל השומר ו/או הבחורות המרוצות מהמכון יאמרו שלא הוכח קשר בין הבדיקה לבין הדימום וכי גם כך היינו בסיכון וידענו שזה יכול לקרות ובלה בלה בלה. זה לא מה שחשבו בבית החולים אליו הגענו ואת תגובת הרופא המטפל שלנו, אני אחסוך מכן, כיון שהיא היתה יותר קשה מאלו של זואילי... לסיכום - אני ממליץ לכל אחת ואחת מכן לחשוב פעמיים - לפני שאתן מגיעות לשם, בייחוד אם אתן "רחמנא לצלן" בהיריון.

מעיין153

New member
בוקר טוב

הדבר החשוב שאשתך כרגע בסדר. אני יכולה לומר לך שכשאני הגעתי לתל השומר ענו לי על כל שאלה לא היססתי לרגע לקבוע תור לניתוח, יש להם ידע וניסיון רב ואני סומכת על הצוות שם. וחברותיי עברו פה לא מעט ניתוחים שהיו לא פשוטים, והצוות הציל להם את החיים מותר לך לחשוב זאת דעתך. אבל חבל להכפיש שם של מחלקה כל כך טובה אני מצטערת על מה שעברתם, תמיד יש מקרים שאנשים יוצאים לא מרוצים זה לבחרתנו ועם הגעתם לשם כנראה ידעתם למה אתם מגיעים אז תשמרו על עצמכם ושהיה הריון שקט וקל

../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

קודם כל הכי חשוב שכעת אשתך בסדר
לצערי אכן לא כולן זוכות ליחס מקצועי במרפאת האנדו' (ואני כבר לא מדברת על יחס אנושי), לצערי חוויתי זאת לא פעם ולא פעמיים על בשרי. כמעט לא זכורה לי פעם שלא יצאתי משם בוכה וכעוסה על היחס המזלזל. ובפעם האחרונה התלווה לכך גם חוסר מקצועיות בולט ביותר. ותמיד אני תוהה איך אפשר להלל ולשבח את הרופאים שם.

זואילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

צר לי לקרוא על החוויה הקשה שעברתם. אני מהבחורות המרוצות שמטופלות במרפאה כבר 3 שנים ובכל מה שקשור לאנדומטריוזיס וניתוחים אני ממליצה מנסיוני להגיע לשם. כמו אצל כל רופא ובכל מרפאה/יח' - יש נשים שתהיינה מרוצות ויש כאלה שלא. ויש שלל חוויות אישיות לכל אחת, בין אם טובות ובין אם רעות. אני מכירה באופן אישי נשים שבהריון שלהן המשיכו ללכת לביקורות במרפאת האנדו וקיבלו ליווי ותמיכה ועזרה. כל מה שמייקי אמרה אני יכולה להגיד בדיוק מילה במילה למשל על יח' הפריון בה טופלתי בעבר, עדיין אני כן (בניגוד ללמייקי למשל) מבינה שהמלצות וחוויות אישיות הן לטוב ולרע וכך גם לגבי רופאים - יש רופאים שאלך אליהם ואחרים שאבחר שלא ללכת. ההריון שלכם יקר מפז, שימרו על עצמכם ומתפללת איתכם להמשך רגוע ותקין ומושלם

אני מבינה מה שאני חווה על בשרי

ואת מה שאני חוויתי שם אני לא מאחלת לאף אחת. וברור שבהודעה שרשמתי דיברתי על החוויות שלי מהמקום. רק חבל שבפורום הזה רוב הבנות פוחדות לרשום משהו שלילי על המרפאה הזו מחשש למתקפה (שאכן תמיד מגיעה....) וכתוצאה מכך נוצר הרושם שהמרפאה הזאת מושלמת מה שרחוק מאוד מאוד מהמציאות... (לדעתי כמובן). וכן אני מכירה עוד בנות שעברו שם חויות לא נעימות, חלקן אפילו כתב על כך בפורום אבל הן נעלמו מהר מאוד בגלל המתקפה שהייתה עליהם.

זואילי

New member
מייקי

הסיפור שלך מוכר וידוע וכואב מאוד. גם אני לא מאחלת לאף אחד את החוויות שעברתי במרפאת הפריון בו גם את מטופלת ואת סה"כ מרוצה מהם. צריך לכבד כל דעה שהיא. ואני מכבדת מאוד את מה שרשם סנאגו וליבי על טל היקרה. אני תמיד אמליץ על אותה יח' פריון בגלל המעבדה המעולה ולא בגלל היחס המחפיר, שיקול הדעת המוטעה או הניהול הקלוקל שזו דעתי האישית לחלוטין מהחוויה האישית שלי. צריך למצוא גם את הטוב ברע. וברור לי לחלוטין שהחוויה של סנאגו היא רעה ונוראה. וגם החוויות שלך. הוא שיתף מדם ליבו, וכל מי שתקרא תיקח את סיפורו למקום שלה. חבל שנשים בפורום פוחדות לשתף גם בחוויות שליליות על המרפאה, כמו שחבל לי שנשים שחוו הריון קשה לא משתפות גם בזה, או לא משתפות כאשר עברו מסכת עינויים וניתוחים במקומות שלא עזרו עליהן אלא אף החמירו את הנזקים, וחבל לי שנשים בוחרות להיעלם רק בגלל שבפורום יש גישות שונות ודיעות שונות. הרי כולנו בני אדם ולכולנו מותר להגיד את דעתינו האישית, בלי להכפיש או להעליב. זה הכל עניין של סובלנות וקבלה. גם כשקורים דברים רעים. הרי המטרה היא שנלמד ונשמע מחוויות האחר.
וכל אחת אמורה להפעיל שיקול דעת בכל בחירה שלה בחיים, ולקחת על ההחלטות שלה אחריות. ולא פעם ולא פעמיים אנחנו מגלים שלפעמים אנחנו גם טועים, או נפגעים. מזה לומדים! יש מספיק סיבות מדוע גולשות בוחרות לנטוש פורומים, מי כמוך יודעת. וחבל שכך, אבל שוב, זה עניין של חיבור, לטוב ולרע.

galim29

New member
מצטרפת לזואילי

יש כאלה שנוטשות פורומים כי נשבר להן מאותו ויכוח שמאוס כבר וחזור על עצמו במקום שהפורום יהיה פרודוקטיבי ויעיל ויתרום על אנדומטריוזיס ולא על יחס טוב או יחס רע.. זה כמו הילד שצועק זאב זאב. בשלב כלשהו כבר לא מקשיבים לו. יש עוד מקומות לטפל בהן באנדומטריוזיס (לפחות ככה שמעתי) ובמקום לטחון על חסר היחס, אפשר פשוט ללכת למקום אחר. מעניין שעל בלינסון שפתחו שם למישהי את הבטן וסגרו, לא כותבים מילה רעה. מדוע? על כל אחת שנפגעה מתל השומר יש אחת שעזר לה, וזה נקרא איזון. כמו בכל מקום, יש הכול מהכול. צר לי על החווייה הקשה שאשתך עברה ואני לא מאחלת לאף אחת. אבל הנה, יש גם את זואילי שהצליו לה את החיים, ועוד כמה שמרוצות, וכמובן שיש כמה שלא מרוצות. בשביל זה יש לנו בחירה בחיים. אני אישית הסתובבתי כל חיי באין ספור בתי חולים, בבלינסון בנשים יותר מדי פעמים, בהדסה עין כרם, באיכילוב. ולשמחתי מצאתי מקום שכן טיפל בי ואני מרגישה מצוין 4 שנים אחרי ניתוח. מאחלת לכל הבנות שימצאו את המקום שנוח להן להיות מטופלות בו ושייתן להן את היחס שמגיע להן, יחס שלעתים צריך לעבור קשיים ומהמורות ולדעת לדרוש אותו.

עייפתי ואין לי כוח להתייחס לכל

רק שימי לב שבהודעתך הראשונית בחרת להתקיף אותי (כך בכל אופן אני התרשמתי) ולמה?? בגלל שכל מה שחוויתי שם היה רע מוחלט (אולי יותר נכון רוע מוחלט)?? לצערנו לא בכל רע יש גם טוב... למה כשמישהו כותב על נסיונו וחוויותיו הרעים זה הכפשה??? זכותו של כל אחד לכתוב ולרשום את דעתו על המקום וכן גם עם היא שלילית ולא אני לא רואה בהם שום דבר מקצועי וזאת עפ"י נסיוני וכן גם עפ"י הניתוח שעברתי שם (ולא אמשיך לפרט, פירטתי מספיק בעבר). ולא אינני רואה כל טוב במקום שהתייחס אליי כפי שהתייחס... כמו שאני לא תקפתי את מי שרשם דעה חיובית שאף אחד לא יתקוף אותי ללא שהיה במקומי. אני לא אמליץ על מקום עפ"י נסיונם של אחרים אלא רק עפ"י הנסיון שלי בלבד! ואם מישהי תשאל אותי על המקום, כמו שכותב ההודעה הראשונית כתב אזהיר אותה מלהגיע לשם וזאת כמובן רק עפ"י נסיוני. ולהזכירך שבזכותם של מרפאת האנדו' שבחרו להרוס לי במקום שכן קיבלתי יחס טוב אני נאלצת לעזוב את מרפאת הפריון, אכן הייתי מרוצה מהם עד שטורפדו לי הטיפולים ע"י מרפאת האנדו'.

זואילי

New member
אני תקפתי?? ממש לא, וחבל שכך ראית את דבריי

הסכמתי עם דברייך בהודעתי הראשונה כי אמרתי שאני יכולה להגיד את אותם הדברים שאת אמרת - על יח' אחרת. ואז הדבר היחיד שאמרתי היה "בניגוד למייקי למשל" - וזו לא התקפה אם לזה התכוונת. זו בסה"כ הבהרה שבניגוד אלייך אני רואה גם בחוויה הרעה שעברתי, את הצד המקצועי של היח' עליה דיברתי, כשהזכרתי את המעבדה הטובה (שזה החיובי היחיד שיש לי להגיד על היח' בה יצאתי לא מרוצה). אם הרגשת מותקפת, אז זו בכלל לא הייתה כוונתי ואני מצטערת שהרגשת כך. גם לא אמרתי שפותח השירשור או את מכפישים אם רמזת לכך.
קראי שוב את תגובותיי. דיברתי על הבעות דעה בשירשורים באופן כללי, ובאופן שהדברים לא יפגעו ולא יכפישו. ואת משום מה חשבת שתקפתי אותך או את סנאגו והאשמתי אתכם בהכפשה. שוב - ממש לא! את אינך רואה שום טוב במה שעברת במרפאה ואני מאמינה לך. תמיד האמנתי ואני גם הייתי הראשונה לתמוך בך ולהציע לך שיותר כף רגלך לא תדרוך שם! הלא כך? גם עודדתי אותך לנסוע למרפאה בכרמל כי הבעת התלהבות ממנה. אני בטוחה שגם סנאגו וטל לא ישובו לשם ומבינה את זה אם הם באמת יחליטו לא להתקרב לשם יותר והלוואי וימצאו (וגם את) מרפאה ורופא שירגישו אצלו מטופלים מקצועית לעילא. וכולכם תעברו חווייה מתקנת ותחזרו להמליץ מנסיונכם הטוב. את תמשיכי לספר על החוויות הרעות, ואני ומרוצות אחרות נמשיך לספר על החוויות הטובות - של אותו מקום, כדי להראות שיש את האיזון. צר לי מייקי שאת לוקחת את דבריי באופן אישי כשלרגע אחד לא התכוונתי והתנסחתי בזהירות רבה כדי לא לפגוע לא בך, ובטח לא בחוויה הרעה של פותח השירשור. החוויות הרעות שלכם הן לגיטימיות לגמרי לבטא אותן, וגם החוויות הטובות שלי ושל שאר הנשים המרוצות, וכולי תקווה שנשים שהיו בהריון והגיעו למרפאת האנדו יספרו גם הן לסנאגו שהחוויה שלהן הייתה שונה. בלי לשלול כמובן את החוויה האישית שלו. ולגבייך, מפני שפתחת בדיון אישי - אחזור ואומר שתמיד תמיד תמיד, ובכל תחום רפואי ובכל בדיקה - תמכתי בך והמלצתי לך לפנות לרופאים *אחרים* וגם עזרתי לך ונתתי לך טלפונים והייתי שם לעודד אותך שעשית את הבחירה הנכונה כשהחלטת לעשות שינוי. עכשיו אני נעלבתי.

ובגלל זה לא הבנתי

למה תקפת אותי ונפגעתי. OK אז הייתה פה אי הבנה מצטערת ומתנצלת אם פגעתי בך ומקבלת את התנצלותך
ועכשיו אני שוב
אני נמצאת בכזאת סערת רגשות אם כל מה שאני עוברת וההורמונים.... SORRY

annabell Lee

New member
בנות יקרות.

סנאגו כותב בפירוש...שגרמו נזק לאשתו..ובתור אחת שגם היתה עם היפרדות קרומים-אני יודעת בבירור שאסור לעבור בדיקה גניקולוגית במצב כזה, ועדיין יש כאן ויכוח על המחלקה המהוללת??? אתן לא רואות שיש אפשרות, שהולכת ומתאוששת כאן עם הזמן, שהפשלות שרצות שם כבר עוברות כל גבול? אני כבר לא מדברת על תסמונת המעי הרגיז הדימיונית שמאובחנת אצל כולן...כן גם אצלי..ומקרי חסימות המעיים חומקות מעיני הרופאים המהוללים וכמעט מביאים אותנו לקבר... לא מדברת על יחס מועדף..וכן זואילי יש יחס מועדף לבנות מסויימות וזה ממש לא קטע של חוויות אישיות. באופן חד משמעי יש זלזול בוטה במטופלות מסוימות ואחרות מקבלות את היחס העיקרי... לא מדברת על תאים ממאירים שנעלמים מעיני ה"רופאים המהוללים" וכמעט שוב מצליחים להביאנו לקבר... עכשיו גם בדיקות שידוע באופן חד משמעי שאסור לבצע, וכמעט יכלו להביא לאיבוד עובר יקר?? מה צריך לקרות כדי שתהיו, לפחות מציאותיות, ותפסיקו לזלזל בבנות שעברו שם חוויות קשות? שלא לדבר על תגובות מתנשאות.

זואילי

New member
אני באופן אישי לא מזלזלת בשום חוויה קשה

של מטופלות שהיו שם. חוזרת ואומרת - כל אחת והחוויות האישיות שלה לטוב ולרע. את באמת חושבת לאור היכרותך איתי שאני מזלזלת בגולשות שלא מרוצות מהמרפאה? אני מרוצה מהמרפאה ודעתי ידועה ממזמן. לי הם הצילו את חיי ועל כך תודתי והערכתי אליהם, כן - מהחוויה האישית שלי. אם לא הייתי מרוצה ממרפאה זו או מכל מרפאה שהיא או מכל רופא שהוא - הייתי מחפשת מקום אחר. וברגע שהייתי מרוצה ממה שמצאתי - הייתי ממליצה.
בדיוק כמו שאני ממליצה על רופאי פריון, כירורגים כללים, אורולוגים וכו'. אני מכירה גם את סיפורך ואת עניין ה"ממאירים" ושמחה שמצאת רופאים שיטפלו בך ושאת מרוצה מהם, ושהם הצילו את חייך. גם אם זה לא בגבולות הארץ. אמרת לי בעבר שלא מעל גבי הפורום את שם רופאך בחו"ל, אך עדיין העדפתי להינתח בארץ ולא להגיע לרופאך מסיבותיי שלי. נורא חבל ששירשור כואב שכזה של גולש הפך שוב לדיון המאוס.

annabell Lee

New member
אני יודעת מה שאת חושבת ולצערי

לאור הודעתו של סנאגו, מאוד הופתעתי לגלות עוד דיון המהלל את המחלקה. וכן, לאור מה שאת כותבת, נראה שאת מזלזלת במי שלא אוהדת את המחלקה. העובדה שמצאת לנכון, שוב, להעלות את הנושא, בהחלט מראה שאת מזלזלת בעוצמת ה"חוויה האישית", של סנאגו, ושל כל אחת אחרת שעברה חוויה דומה. אם לא היית מזלזלת, לא היית מעלה את הנושא בתגובתך. ואם באמת את מתכוונת למה שאת אומרת : "אם לא הייתי מרוצה ממרפאה זו או מכל מרפאה שהיא או מכל רופא שהוא - הייתי מחפשת מקום אחר".....הרי את רומזת שאת היית שותקת ולא מזהירה אחרות..ואם זו לא התנשאות כלפי הבנות שכן מתלוננות כאן, אז אני לא יודעת התנשאות מה היא. בנוסף, העובדה שנותחתי ניתוח אחד בחו"ל..לא קשורה לנושא..והרמיזה שלך לא מוצאת חן בעיני. נורא נוח להתעלם מהעובדות שנותחתי גם בארץ..7 ניתוחים..והם אלו שהובילו אותי לניתוח האחרון...אבל למה לתת לעובדות לבלבל אותנו.

annabell Lee

New member
ועוד משהו...

מייקי בהודעתה דיברה על עצמה. "בניגוד אליה" את בחרת לפתוח בויכוח ברגע שהוספת את המשפט "בניגוד אליה". הודעתך לא כללה רק את חוויתך האישית אלא דאגת להוסיף ביקורת סמויה למי שלא מסכים איתך. לכן ובהתאם לזאת, מפתיעה אותי היתממותך וצערך על "עוד דיון מאוס"..

זואילי

New member
דיברתי בכלל על יח' פריון

שבה הייתי מטופלת ולא הייתי מרוצה וגם מייקי מטופלת שם - והדעות שלי ושל מייקי שונות לגבי אותה יח' פוריות. קראי שוב. אין לי שום ביקורת סמויה על מייקי, ואם תשאלי אותה, אז היא תגיד לך שאני אומרת לה את הדברים בפניה, גם אם היא ואני לא מסכימות. והאמיני לי שאנחנו לא מסכימות על הרבה דברים. את כותבת "מי שלא מסכים איתך" - כרגע מי שפעיל בשירשור שהתפתח לכיוונים אחרים ואיננו רואים עין בעין - הם את ומייקי. נכון - אנחנו לא מסכימות. מבחינתי זה בסדר. אין לי ביקורת סמויה. אני פותחת פה את הדברים כי הגבתן אלי, או אחת על אחת במסר. כשאני סיפרתי פה בעבר על חוויותיי הרעות מאותה יח' פריון, ולצורך העניין מייקי יודעת בדיוק מה עברתי שם בסיבוב ראשון ואח"כ בעוד צ'אנס שנתתי לעצמי ולהם - קיבלתי עם עצמי החלטה לעזוב את אותה יח'. גם פה בפורום וגם בפורומים אחרים, כשעולה שם אותה יח' פריון אני מספרת על החוויה האישית שלי ושאני לא מצאתי את מקומי שם, אבל אני ממליצה עליה, כי חוץ מרופאים ואחיות יש שם מעבדה מעולה שאני שמחה לשבח אותה. באותה נשימה גם יח' פוריות אחרת בה טופלתי - לא אהבתי ולא המלצתי, אבל עדיין תמיד כתבתי על היחס הנעים והחמימות של אותה יח' - ועזבתי אותם כי לא התאים לי. באותה מידה, בחיפוש קל בפורום גם תמצאי את שם רופא הפריון שרבתי איתו ושמנסיוני בלבד אינני ממליצה עליו, אבל אני יודעת שהוא הציל חברה שלי והציל את הריונה, ואני מפרגנת לו על כך גם אם באופן אישי אני לא סובלת אותו וכעסתי עליו על מה שעולל לי. לי הוא הזיק ואת חברה שלי הוא הציל. בראייה שלי ובכתיבה שלי ובשיתוף אני מציינת על עצמי בלבד - שאני רואה את האפור. וזה לגיטימי גם לראות רק את השחור או הלבן. לא שללתי ולא פסלתי את החוויה של סנאגו, לא את החוויה של מייקי ולא את שלך. הדיון המאוס הוא על מרפאת האנדו כן או לא. כל אחת מאיתנו עושה שיקולים לאן לפנות, מאלפי סיבות אישיות. ומדובר בכל מרפאה שהיא *לכל תחום שהוא*.

annabell Lee

New member
יקירתי, שוב,,,

ממש שיח חרשים מתפתח פה. התכוונתי שאת מעבירה ביקורת סמויה על אלו שלא מסכימות איתך, כמשל, ולא על מייקי עצמה. אין לי מושג על מה את ומייקי מסכימות או לא. לאו דווקא בשרשור הנוכחי אלא בפורום בכללו. ולכן ספירת השמות ובדיקת נוכחות, מיותרת לחלוטין. אני אגיב כאן ולא במסר אחת על אחת, כי אין לי בעיה להביע את דעתי גם שאני במיעוט..ואת יודעת את זה היטב. הדבר היחידי שאעביר במסר זה שמות אישייים של רופאים. לא מכירה את יח' הפוריות ואת יודעת היטב לאיזה מחלקה התכוונתי.

זואילי

New member
למה שיח חרשים כשאני מקשיבה לך?

אין לי ביקורת סמויה כמשל על מי שלא מסכים איתי. כל אחד ראוי לזכותו להביע דעתו בפורום. בפורום בכללו?? תמיד תמיד הגבתי לגופו של שירשור, בכל שירשור בו השתתפתי, גם אם פותחת השירשור בדעה הפוכה לחלוטין משלי. תמיד זרמתי עם השירשורים ותוך כדי גם הבעתי את דעתי האישית. ידוע מאז ומתמיד שיש בפורום מחנות של אוהדות מרפאת האנדו ושונאות המרפאה. זה לא סוד. בגלל מיעוט משתתפות בדיון, בד"כ תמיד אותם ניקים משתתפים בדיונים אלה - מכל מחנה. אם מעניין אותך לאיזו יח' פוריות התכוונתי את יכולה לעשות חיפוש בפורום או פשוט לשאול אותי במסר.

זואילי

New member
זה הופך לאישי

אני חוזרת ואומרת שאינני מזלזלת במי שלא אוהד את המרפאה. יכולתי לשלוח לסנאגו וטל חיבוק בלבד, אבל בחרתי להביע את צערי על מה שהם עברו ובאותה נשימה להגיד שהחוויה שלי מהמרפאה הייתה אחרת לחלוטין משלהם. גם למעיין הייתה חוויה אחרת, גם לגלים, וגם רומיה בתגובתה - כולן כתבו על הטוב והרע מתוך נסיון אישי. וכרגע אלו השמות שהגיבו להודעתו של סנאגו, פלוס מייקי ואת. אני בשום אופן לא רומזת שהייתי שותקת כשאינני מרוצה. מאיפה הבאת את זה שאני לא מזהירה? בכל שנותיי בפורום הכרזתי בקולי קולות ממי לא הייתי מרוצה וגם הזמנתי לפנות אלי במסרים כדי לקבל שמות רופאים ספציפיים אשר ברחתי מהם. אותו דבר לגבי מחלקות שונות בנושאים שונים. אני עזבתי מרפאות ורופאים וברגע שהייתי מרוצה פירסמתי שם רופא בגלוי ושם מרפאות. ולא רק בפורום שלנו! אנאבל, ממתי את מכירה אותי שותקת כשזה בנפשי לספר לספר ולספר? את החלטת שאני אסתיר ולכן החלטת שאני מתנשאת. כשאני ממליצה חזור והמלץ על המוני רופאים, שגם בכלל לא קשורים למרפאת האנדו. ואני אינני מכירה מנסיוני האישי את כל רופאי האנדו בארץ, אני לומדת בדיוק כמו כולנו עליהם. רק ש"עליהם" זה כ"כ מעטים ולצערינו גולשות לא מספיק משתפות. אנאבל - בבקשה פרסמי את שמות הרופאים שניתחו אותך בארץ ושתפי אותנו אם היית מרוצה מהם/ מתוצאות הניתוח. אם אינך ממליצה עליהם, את יכולה להגיד לנו שאת לא מעוניינת לשתף. אם יש לך כירורג מומלץ - אני יודעת שאני אשמח לשמוע. את כרגע חיה בחו"ל ומטופלת שם, אין כאן שום רמיזה. ואת מרוצה ואשרייך. העובדות לא מבלבלות אותי בכלל אם את שואלת.

annabell Lee

New member
את מתעלמת ממה שכתבתי.

את כתבת בפירוש שהיית עוזבת מקום לא מתאים וכותבת על כאלו שאת מעדיפה..מה עם אזהרות? כנראה שפספסתי אזהרות ספציפיות שלך בפורום..שמות ותארים. מענין לי באמת לראות. שמות ממש? את מוכנה באמת להסתכן ולכתוב שמות מפורשים? אני לא. ושוב, הן כתבו על חוויה אישית שלהן, את בחרת לפתוח בויכוח..את מתעלמת ממה שכתבת...זכותך.

למעלה