אזהרה

• פותח הנושא ez 1
  • פורסם בתאריך

ez 1

New member
אזהרה

לא בטוח שנכון לפרסם את זה. זורע בהלה. אבל אם נכון - מוטב להבהל מאשר לא לדעת. אז הנה, זה עתה קיבלתי - יש שישה מחבלים חופשיים בחיפה שמתאגדים לפעולה אינטנסיבית בשבועיים הקרובים. ההתרעה החמה ביותר היא על מחבלת צעירה בת 16 שכנראה מתכננת פיגוע ביומיים הקרובים. יש לה חזות ערבית, וצלקת רצינית על השפה. תעבירו בבקשה את ההודעה הזאת לכל הרשימה (גם אם אתם לא חיפאים) התקשרתי למשטרה לדווח על ההודעה העוברת ברשת שם אישרו לי שזו התראה אמיתית!!!! ולכן אני מעבירה אותה הלאה. אנא התייחסו אליה בכובד ראש

magy

New member
איזי.......זה הסתובב בדואר

ובשאר המקומות בשבוע שעבר...... משום מה אנשים שמתגוררים שם באזור, טוענים שהיא כבר נתפסה....... גם אני קיבלתי הודעות כאלו בדואר.....וגם היו הודעות פה על המסך בנוגע לידיעה....... אם מישהו פה חיפאי ויודע שהיא כבר נתפסה......... נא להוציא הודעת הרגעה...................... שילה, טליה, וכל יתר החיפאים...................

טל-יה

New member
אז אכן

היא נתפסה אבל לא השאר לכן צריך עדיין להיות עם עיניים פקוחות

magy

New member
אם היא נתפסה

אי אפשר היה להוציא ממנה הודאה על יתר החברים שלה? יש דרכים!!!! היא בטח יודעת משהו עליהם........

שקדי

New member
אני מאמין...........

שלא זה בדיוק המקום הראוי לדון בכך תקנו אותי אם אני טועה.....

שילה1

New member
אוי מגי.....יש שמועות...

מלא משטרה,הודיעו בבתי הספר לא לצאת לחצר,יש תיאור.. טוענים שתפסו את הצעירה..איש לא יודע בדיוק כי לא ראינו... מה שכן?החלץ גדול מאוד,וגם הפחד!!!

למעלה