אזהרה - BUY2USA

Spike77707

New member
אזהרה - BUY2USA

ניסיתי לקנות דרך אמאזון משם - לפני שמונה ימים עשיתי הזמנה של 2 מוצרים, אחד מופיע באתר ואחד לא - הם כמובן חייבו אותי מיד. אבל כשהתקשרתי לשאול למה אחד המוצרים לא קיים בהזמנות שלי, אבל החיוב כן, אף אחד לא ידע לענות לי - בנתיים הם כבר "בודקים" יומיים והחיוב עדיין על הכרטיס. מה שיותר מזה - המוצר שכן מופיע הוא בסך הכל הרחבה של המשחק הראשי שהזמנתי(cards against humanity). בקיצור תזהרו שהם לא מחייבים אתכם אבל תכלס לא מזמינים שום דבר.

LazyNinja

New member
אבל זה ברור וידוע

כמובן שהם יחייבו אותך לפני ההזמנה מאמזון .. אתה לא מצפה שהם יזמינו ורק אז יחייבו, נכון?
ויומיים נשמע לי זמן סביר לבדיקה.

מצטער, אבל נראה לי שאתה פשוט סתם מתעצבן עליהם.. תן להם כמה ימים לבדוק מה קורה, ורק אז תזהיר לגביהם.

Spike77707

New member
אתה לא מבין

עברו 8 ימים מאז ההזמנה שלי ובמקרה בדקתי את המצב שלה, הם פשוט לקחו את הכסף ולא הזמינו מוצר. ואת המוצר השני הזמינו מיד. אחד המוצרים מופיע ואחד פשוט אין לו זכר חוץ מהאימייל אישור שקיבלתי כשחוייבתי.
התקשרתי אליהם אתמול בבוקר והבחורה הבטיחה שיחזרו אליי באותו יום. כמובן שלא חזרו, למחרת חיכיתי 20 דקות עד שענו לי והיא אמרה ברור שהם מחייבים ואז מזמינים - זה לא על זה. זה לא סתם "בבדיקה". הוצאתי מהנציגה שאין לא למחלקת הזמנות ולא למחלקת כספים מה קורה והשם "בודקים". אז אני לא "סתם מתעצבן". הם עשו טעות ולא שמו לב אליה וכתבתי את זה בדיוק כדי שאנשים ישימו לב שהם לא עושים אותה טעות להם, מחייבים ולא מזמינים. זה משהו שאנשים צריכים לדעת. או שאתה חושב שלא?
ותודה על העצה, אבל יש לי מספיק שיקול דעת ואני אמשיך להפעיל אותו כשאני חושב לנכון.

LazyNinja

New member
כן, אבל

אתה מבין שלפי מה שרשמת במקור - הם עשו בירורים ולא חזרו אליך סה"כ במשך יומיים (שזה הגיוני).
והם לא הזמינו מוצר שלא נמצא במלאי (שזה גם הגיוני).

אז ממה שהוספת - כן, זה לא שירות טוב מצידם לא לחזור אליך אחרי שהם אמרו, וסתם לא להזמין מוצר בלי להגיד לך כלום. אבל זה לא הרושם שאני, אישית, קיבלתי מהתלונה המקורית שלך ...

בכל מקרה, גם עם השירות המעט לקוי שקיבלת - הייתי נותן להם מס' ימים בכל זאת להסתדר עם עצמם, הם מעולם לא היו מהירים במיוחד שם.
אם הייתי צריך לנחש, הייתי מנחש שהם הזמינו אבל לא עדכנו את הפריטים שלך באתר פשוט כי לא התקבל אישור הזמנה מאמזון ( ... כי המוצר לא במלאי).

בכל מקרה - מקווה שהכל יסתדר ותקבל את המוצרים שלך במהרה.

Spike77707

New member
כשאני הזמנתי הוא היה במלאי.

עכשיו הוא לא.
ואי אפשר להזמין מאמזון כשהמוצר לא במלאי.(למעט pre-order).
וכן כתבתי בהודעה הראשית שהזמנתי לפני 8 ימים ובכל ה8 ימים(עד שאני שמתי לב) האלה הם לא שמו לב או התריעו שאין הזמנה. זה נכתב במקור.
וזה היה יכול להמשך ככה אם לא הייתי מתעורר.

LazyNinja

New member
אני מסכים עם התלונה

שלא תחשוב אחרת.. פשוט אולי לא עם החומרה שלה.

אני רגיל לזה שהם לא הכי מהירים בעולם, וזו כנראה הסיבה שאני חושב ככה.
בסופו של דבר הם תמיד היו בסדר איתי, רק ... איטיים לעיתים.

AzureDarkness

New member
לא השתמשתי בהם לאחרונה

אבל כשהייתי צריך אותם, הם היו איתי ממש בסדר, כולל בקטע של לעמוד בהתחייבויות שלהם.

למעלה