אזהרה |שלט|

shaishoo

New member
אזהרה |שלט|

ביום שישי בדרכנו למרכז מבאר-שבע, החלטנו לעצור ליד קרית גת בשמורת הפורה ולראות את פריחת הכלניות..המקום ממש מדהים..יש שם מאגר מים טבעי שבגלל הגשמים הרבים בזמן האחרון נראה כמו אגם קטן עם ציפורים.. עוד כחצי שעה – שעה הליכה מגיעים למרבדים שלמים של כלניות.. לצערי לא היתה לי מצלמה להנציח אבל !!! כשחזרנו גילינו שהבדואים החביבים של האזור ביקרו במכונית שלנו, ולקחו "שלל רב" .. , אחרי שהלכנו למשטרה להתלונן בשביל הביטוח..החברה הטובים שברו את המנעול של האוטו אבל הם לא הצליחו לפתוח את הדלת אז הם שברו גם חלון.. השוטר אמר לנו שהיה שם שלט שהזהיר מגניבות..אך גם אותו גנבו ... בקיצור ללמוד מהלקח שלנו.. להיזהר בדרום הפרוע.. ובכל חניון לוודא שאין זכוכיות על הריצפה..

shaishoo

New member
לוח פריצות- מקומות מסוכנים

מסתבר שיש בפורום טיולים לוח שבו מרוכזים מקומות שידוע שיש שם בעיית גניבות פריצות.. ואפילו היה לי מקום להוסיף את תרומתי הצנועה ללוח

היית עם הטנדר?

אם כן, יצאת בזול, אתה יודע. הם חובבים רכבים כמו שלך
האמת שזה ממש מבעס כל הקטע הזה....

argorn

New member
היה מיותר לחלוטין ללכת למשטרה

הם ממש לא יעשו כלום בדבר , הם גם לא ממש רוצים , בעצם אולי היית צריך ללכת להגיש תלונה בשביל הביטוח ? אם לא בגלל זה אני ממש לא מבין למה לפנות לשוטרים ....

pazro

New member
במקומות כאלו תמיד משאירים חלון פתוח

רק שלא ישברו חלון או יותר גרוע יהרסו את הדלת.

shaishoo

New member
יותר טוב

אפשר גם להשאיר את המפתח שגם לא ישרטו את האוטו בנסיון לפתוח את החלון נ.ב. הביטוח משלם על החלון הכל ללא השתתפות עצמית

pazro

New member
כן, אבל לנסוע למוסך זה לא ממש כיף

ובנוסף יש חברות ביטוח שאומרות שמי שהחנה את המכונית שלו במקום שמועד לפורענות, כלומר כמעט כל נחל דרומית לבאר שבע, הביטוח לא מכסה אותו. ואני מכיר יותר מבןאדם אחד שחברת הביטוח שלו עשתה לו תרגיל כזה. אנחנו במקומות שכאלו אפילו מגדילים לעשות ומשאירים את הדלת פתוחה עם אבן בין הדלת והמשקוף.

jeshu

New member
את השלטים גונבים וגם גדרות פשוט בגלל שמחיר המתכות שמשמשות לקונסטרוקציה בעולם עלה בגלל הפיתוח המואץ בסין.אלומיניום,ברזל וכו' - את הכל כדאי היום להפיק כי יש קונים.

למעלה