אזהרה קלה

FujiwaranoSai

New member
אזהרה קלה

הפרקים הבאים בסדרה עומדים להיות מאוד עצובים (לרגישים שבינינו), אז כבר מעכשיו אני מכין אתכם, כי פרקים 69-71 מפצים על זה בגדול! + היכנסו לפורום היקארו נו גו tesuji.webitem.co.il

Reutgold

New member
מסכימה איתך

אני יודעת מה הולך להיות... תכינו ממחטות ליתר ביטחון....

ChigiChan

New member
אויש

גם אני ראיתי חלק מהפרקים המאוחרים יותר, אבל אחר כך הבנתי שזה לא כיף כי אי אפשר לקוות למשהו או לשער דברים במשך הסדרה בטלויזיה. אזהרה: ספויילר שאלה: מישהו יודע אם בסוף בסוף סאי יחזור להיקארו???

כן גמני..

זה סוף כל כך טרגי.. לא אוהבת את התסריטאים של היארו נו גו

star_female

New member
תראי עד הסוף ואז תחליטי...

אני חושבת ומקווה שהדיעה שלך תשתנה. וזה היוצרת של המנגה, לא התסריטאים, אם כבר. ^^;

star_female

New member
במקרה הזה... ../images/Emo58.gif

אני לא מבינה למה את חושבת שזה סוף טראגי. מהרגע שיודעים שסאי שם בשביל שהיקארו יוכל להמשיך את המטרה של להגיע למהלך המושלם זה ברור שסאי לא ישאר עם היקארו עד שהוא ימות, כי אין לזה שום טעם. הצורה שבה הציגו את ההתמודדות של היקארו עם האובדן, את ההבנה שהוא לא יחזור ואת הקבלה של זה היתה ממש טובה לדעתי, גם ברעיון וגם בביצוע. אם סאי לא היה נעלם הסדרה לא היתה מתקדמת לשום מקום. היקארו היה ממשיך להתקדם, בסדר, אבל לאיזו מטרה? הרי במקרה הזה סאי הוא זה שאמור לבצע את המהלך האלוהי... ואיך הוא יעשה את זה אם הוא בקושי משחק? ואם זה לא סאי, איזו סיבה יש לו להישאר בעולם החיים? הרעיון של המשכיות (גם של הדרך למהלך האלוהי וגם, במיוחד, בחיים של היקארו) ממש יפה לדעתי וזה אחד הדברים שהכי אהבתי בסדרה.

CibiHeart92

New member
כן נו באמת

אל תתלוננו מה שקורה בהמשך לדעתי הרבה יותר עדיף מזה שסאי ישאר ויחסום להיקארו את הדרך...

CibiHeart92

New member
נו באמת P:

גם אם אתה רגיש, אלה פרקים שממש אסור להפסיד X3 ואני תוהה עם יש אפילו מישהו אחד בפורום שלא הבין כבר מה הולך לקרות XDDDDDD

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo58.gif69-71../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

לא נראה לי ספוילר ממש אבל טוב נו... מה שבטוח... 69-71 זה הפילרים נכון?

למעלה