אזהרה-סיפור טיפשי ...

עילית33

New member
אזהרה-סיפור טיפשי ...

היום בעודי מחכה למישהו- צפיתי מוקסמת ב5 צבים ענקיים שחיים בגינה גדולה של איזה אחת..
צב אחד סתם בהה באויר ( או בי- לא יודעת..) 2 אחרים עמדו והסתכלו בעניין רב וממש מקרוב על החבר שלהם היה עסוק נואשות במשימת הזדווגות עם צבה אחת שהיית צמודה עם הראש לקיר ונראתה כאילו היא מתפללת שכל העניין ייגמר כבר ( והקיר היה הכותל שלה)..
ידעתם שהם עושים מין קולות כאלה מוזרים תוך כדי?
בקיצור- הם כן עושים קולות!
לקח לבחור שעות על גבי שעות ונראה היה שהוא עובד ממש קשה-|זבנגהצב החמישי היה קצת מפגר לדעתי והתרכז באכילת גוש צואה ( השתמשתי במילה יפה) של כלב.
- - נו, מה אני אגיד לכם- כל התמונה נראתה סוראליסטית משהו- כמעט כמו התמונה שציירתי לי בראש של גפן מתרוצצת בעיוורון היסטרי אחרי המשקפיים..
רואים שמשעמם לי נכון??

צבים באמת "דופקים" אחד את השניה../images/Emo8.gif

לפחות כשראית את המחזה הזה - ראית אותו "בגרמנית"?

marsala

New member
מה עילית

ממש צבי גלפאגוס כאלו??? הזכרת לי איך היינו הולכים כל ילדי מכמורת להאכיל את צבי הענק של נחל אלכסנדר....... moish
!!
??

עילית33

New member
נו ברור ...

שהאנחות שזה היה בגרמנית, הרי ידוע שגרמניה היא ארץ הסרטים הכחולים!!!!

tali KS

New member
ואם בצבים עסקינן

אתמול לקחנו את הכלב שלנו לטיול בחורשה ליד הבית, וכשחזרנו שיחררנו אותו והוא רץ בחזרה לכיוון סבך שיחים, ויצא משם עם משהו שנראה כמו אבן גדולה והתחיל לרוץ לכיוון הבית שמח וטוב לב. ומה מסתבר ?? שהאבן הגדולה הזו זה צב, וגיא בעלי הצליח לשחררו ממלתעותיו של חובב הטבע... ולהחזירו לחיק הטבע שלם וללא פגע.

Yaniv-DC

New member
../images/Emo6.gif

איזה סיפורים יש לכם שמה בקנזס? משקפיים באגם, צבים בכלב? עוד מעט חזירים יתחילו לעופף שם...

במקום חזירים מעופפים

יש להם בקנזס ילדים נשמות טהורות - כאלה שמעיפים לאמא שלהם את המשקפיים ובורחים לה

למעלה