אזהרה למשתמשי QuickOffice

avibo

New member
אזהרה למשתמשי QuickOffice

אל תשדרגו לגרסה 5.6 ראו הקובץ המצורף. אדם אולי תוכל להשאיר את ההודעה למספר ימים. אבי

ההודעה של אבי (מלמעלה) - ../images/Emo66.gif

הקובץ המצורף: חברת Cutting Edge הוציאה גרסה חדשה לתכנת QuickOffice שלהם. גרסה זו (5.6) מתאפיינת בכך שעריכת קבצי וורד על הפאלם נעשית בפורמט HTML ולא בפורמט DOC כפי שהיה בגרסאות הקודמות. התוצאה היא אפשרויות עריכה מרהיבות על הפאלם (הדגשה, קו תחתון, הטיה) ועוד. הבעיה היא שבניגוד לגרסה הקודמת (5.1) אין כעת תמיכה בעברית. ישנם גם שינויים קלים ב QuickSheet - בעיקר הוספת מספר פונקציות ליתר תאימות עם אקסל. מי שלא שדרג- עדיף להשאר בגרסה 5.1 עד שהם יפתרו את בעיית העברית - לא מתחייבים אם ומתי. מי שכבר שדרג ונתקל בבעיה - להלן הפתרון שבעמל רב קבלתי מהם: הסר את QuickOffice גרסה 5.6 ע"י הוסף/הסר תכניות בלוח הבקרה של חלונות . מחק את שלושת הקבצים הבאים ממחיצת ה PALM שלך : qsheetpc.dll qword.dll qsheet.dll שים לב מחיקת 3 קבצים אלו חיונית !! השארתם תגרום לתוכנה לחשוב שהיא גרסה 5.6!! כעת התקן מחדש את גרסת 5.1 מהכתובת : http://download.cesinc.com/download/quickoffice/quickoffice.exe תזדקק לסיסמת ההתקנה ולמספר הסידורי שלך.

כל הכבוד אדם. לא שידרגתי אך יפה

שעומר, אבי ואתה איכפתיים ועוזרים בנושא Quickoffice לקהילה

ההודעה למעלה - לא שלי

הבהרתי את זה פעמיים, ההודעה היא של אבי, פשוט הוצאתי אותה מהקובץ

אני מתכתב עם בחור נחמד בשם רוס

מהחברה, והוא הסכים לעדכן אותי בקשר לכל שינוי עתידי בתוכנה כדי שאני אעדכן אותכם (IPUG - Israeli Palm User Grup) ! עומר

עומר, אני מתכתב עם הדובר שלהם ../images/Emo13.gif

אנא עשה לי טובה, כדי ששנינו לא נראה אידיוטים אתה מה-IPC) Israeli Palm Community) - בשם הזה מכירים את הקהילה שלנו אתרים בחו"ל, והפעם השתדל לא להגיד שאתה עובד של איזו חברה ששנינו מכירים

אני לא חושב שאכפת להם איך אנשים

קוראים לעצמם, כל עוד הם יודעים שזה אותם אנשים... השגת כבר תוצאות ? אם כן אז דווח כאן כדי שאני לא אשאל את אותו הדבר ואז באמת נראה אידיוטים... למה החלטת על IPC ? הרי לכל קבוצת משתמשים של פאלם יש שם כמו שכתבתי כאן (דטרויט - DPUG, סט. לואיס - SLPUG, סינגפור - SPUG, אלה רק הקבוצות שבקשר אליהן אני בטוח בשם, אבל אני בטוח שיש עוד אלפים) . עומר

למה Community?

כי יש יותר מדי USER GROUPS בעולם, יש לנו אפילו כמה קטנים בארץ Community נשמע אחרת באנגלית, כשרוב החו"לניקים שאני עובד איתם כותבים Israel כ-Isreal חוץ מזה, שאין לי בעיה לשנות את השם, אבל Israeli Palm Community נשמע הרבה יותר טוב, לטעמי, מ-Israeli Palm User Group, לא שאפשר לקרוא לנו Group ועם שאיפות קדימה, אין לנו שום כוונה להישאר Palm User Group, אני מקווה שאי שם עד תחילת שנה הבאה כבר נהיה - Israeli HandHelds Community

עומר, אני לא מדבר איתם על הדברים

הללו. לא אתערב לך במו"מ איתם על גרסת Enabled, אבל בגדול, ממה שאני יודע, החבר´ה שולחים מכתב עם תשובה "What is Hebrew?" אל תצפה לגרסה עברית כל כך מהר, השוק כה קטן, אחוז הקניה עוד יותר, חבל שאני לא יכול לצוטט לך את הדובר שלהם בשיחה שהייתה לנו לפני כחודש, בכל זאת דיברנו אוף דה רקורד אוקצר, אני מחכה לפתרון דווקא מהצד של Documents To Go או תמיכה ברמת האפליקציה מצד העברית.

חחח.... כן... התשובה למכתב הראשון

ששלחתי להם הייתה: Hello, What is hebrew, and what seems to be the problem with it? Please advise, Ross אבל אחרי שהסברתי יפה הם היו ממש נחמדים...

אל תלחיץ את המסכנים ששידרגו...

הבעיה היא לא בתוכנת הפאלם אלא בתוכנת הדסקטופ, פשוט מתקינים על המחשב את 5.1 ועל הפאלם את 5.6 ונהנים משני העולמות ! החברה הבטיחה שתוציא גם גירסה עברית "israel enabled", ולפי דעתי הם לא "רק דיבורים" כי התנדבתי לעזור להם עם כל הקטע של העברית וכל כמה ימים אני מקבל שאלות בסגנון "איך Cut&Paste בעברית ?" אז אני מתחיל לחשוב שגם הממשק של התוכנה יהיה עברי ! גם אם לא תצא הגירסה העברית, אני בטוח שתהיה איזוהשי תמיכה או פיתרון כלשהו... עומר

מושיניו

New member
קובצי R.T.F ?

1. הימרתי מקיוטקסט-וינדו קבצים לוורד על מנת לעלותם בעזרת DOCUMENTS TO GO . 2. לאחר ההמרה הקבצים הפכו לקובצי R.T.F שבעזרת וורד אני מסוגל לעלותם בוורד 3. לא מסוגל להביאם לפאלם VX בעזרת ה D.T.G 4. מקבל הודעה בנוסח YOU NEED CONVERSION PLUS IN CONJUCTION WITH D.T.G 5. מישהוא יכול לעזור???

avibo

New member
אזהרה נוספת (ללא קשר למלחמה)

אך לפני כן שתי הערות - לפי ההודעות שלכם נראה שהרבה יותר חשוב מהעניין עצמו היא העובדה מי פנה למי, בשם איזה ארגון וכו. כל זה ממש לא חשוב ! הסיכוי שקאטינג אדג´ (מפתחת התוכנה) תסב אותה לעברית שואף לאפס למרות מה שאולי הבנתם שרוס (הוא באמת נחמד) אמר. האם העברית לפאלם פותחה בארה"ב ? ודאי שלא. הערה נוספת לאדם - הסיבה ששלחתי קובץ וורד היא שמשום מה בימים האחרונים תפוז מתנהג מוזר מאד - דפים לא עולים וכו ולאחר שכתבתי את ההודעה 3 פעמים!!! ולא עלתה נאלצתי לכתוב אותה בוורד. גם הפעם אני כותב אותה בוורד אבל לנוחיותכם אעתיק אותה כהודעה. לעצם העניין - שכחתי לציין בבוקר שהסכנה הגדולה ביותר בגרסה 5.6 היא שאם אתה יוצר קישור (לינק) קבוע בין קובץ וורד לקויקוורד (פעולה שכיחה למשתמשי קויקוורד וקויקשיט כבדים) הרי לאחר הסינכרון יהפוך קובץ הוורד לבלתי קריא !!!! (עברית כמובן - אין בעיה באנגלית) ואם אין לך גיבוי - אכלת אותה. עומר המאירי בכדי שיהיו לך קבצי 5.6 על הפאלם היית חייב להוריד את הגרסה כולה כי אין אפשרות להוריד רק את קובצי הפאלם. בכדי לחזור ל 5.1 יש אם כן להסיר את 5.6 ולהתקין מחדש את 5.1 רק על הפיסי - אבל כאן אתה במילכוד כי אם לא שמרת לך גיבוי של קובץ ההתקנה של 5.1 הרי ברגע שהורדת 5.6 הוא נדרס כי החכמים שם נתנו לקבצים שם זהה. עכשיו לך תמצא איך להתקין את 5.1 . רוס הנחמד - לאחר שהבין שטעו כאן- שלח לי את הקישור ל 5.1 כפי שציינתי בהודעה הקודמת. אבל אני חוזר ומדגיש שחייבים למחוק את 3 קבצי ה DLL שרשמתי שם כי אחרת למרות שנדמה לך שיש לך על הפיסי 5.1 עדיין הוא ימיר את וורד ל HTML והלכה העברית. לסיכום - מי שלא שדרג שלא !!! מי שכן שיפעל לפי ההודעה שלי מהבוקר. אם נראה לכם שעשיתי דוקטורט על הנושא אז אתם צודקים - לצערי כמשתמש כבד של קויק אופיס (עדיף על DTG) לא הייתה לי ברירה. נזכרתי בנקודה נוספת - לאילו מכם שיודעים ניתן לשלוח דואל עם קובץ אקסל או וורד לכתובת מסויימת והוא חוזר עם קובץ מוסב לקויק שיט או קויק וורד לפי המקרה כך שלמי שיש מולטימייל פרו יכול לקבל את הקבצים הללו במודם לפאלם. אבל שוב אזהרה - לא עובד בעברית ! כבר אז כשהפניתי את תשומת ליבם אמרו שלא יהיה פתרון קרוב. לילה טוב לכולכם.

avibo

New member
אבל רק אחרי שהתחלת את ההתקנה

ובחרת באופציה של התקנת קבצי הפאלם בלבד. אבל בשלב זה כבר אין לך את קובץ ההתקנה של 5.1 כך שאם תהיה לך תקלה בעתיד תצטרך להוריד מהקישור שנתתי. לדעתי עדיין כל המאמץ לא מוצדק - מדוע שלא תאמר זאת לחברים?

אוקיי...

עברית מפאלם לפאלם ב-IR = עובר טוב עברית מהמחשב לפאלם כשהמחשב ב-5.1 והפאלם ב-5.6 = עובד בלי העיצוב עברית מהפאלם למחשב כשהמחשב ב-5.1 והפאלם ב-5.6 = עובד בלי העיצוב הדפסה בעברית - ג´יבריש שחכתי משהו ? עומר

המשך...

עברית מהמחשב לפאלם כשהמחשב ב-5.1 והפאלם ב-5.1 = עובר בלי העיצוב עברית מהפאלם למחשב כשהמחשב ב-5.1 והפאלם ב-5.1 = עובר בלי העיצוב עברית מפאלם לפאלם ב-IR - לא משנה איזה גירסה מותקנת על איזה מכשיר - עובר יופי. אנגלית עוברת טוב בכל הפעמים

למעלה