|אזהרה| "חצויה".

האמת אותי זה משעשע..../images/Emo3.gif

אם זה יגרום ליילדי ישראל לקרוא דימדומים אני בעד
אבל אם הייתי סטפני מאייר או לפחות ההוצאה בישראל הייתי תובעת!

טכנית אין כאן העתקה של זכויות יוצרים.

יש פה העתקה בקטנה, אולי. אבל מאייר בהחלט לא יכולה לתבוע אותם שהם השתמשו במשפט אחד מתוך הסאגה. לא היא המציאה הרי את הערפדים, והמוןןןן סופרים אחרים כתבו ופרסמו לפניה. ואני אומרת את זה בתור מי שקראה ספרי ערפדים הרבה לפני טוויליט.

אולי מטוויליט אין ממש העתקה

אבל מvampire knight אני חושבת שיש ממש העתקה של זכויות יוצרים, זה ממש אותו הדבר..

העתקה לא ממש מפריעה לי

ואני די רגילה לזה, כל מה שיש בישראל הוא העתקה... מה שמפריע לי זה שהם לא מוכנים להודות (לפי מה ששיר אמרה) שזה מועתק כי כאילו זה ממש ברור! עזבו את המשפט מטוויליט, אני ראיתי vampire knight (
) ואחרי שראיתי את הטריילר הבנתי שחוץ מהקטע שהיא חצי ערפד זה ממש אותו הדבר! איך הם לא מודים שזה מעותק?!? ><

orw93

New member
כי למה שהם יודו בזה?XD../images/Emo205.gif

מה זה יתן להם? צאו מזה כבר בחייאת

elina002

New member
מה?

מה זה לעזאזל חצי ערפד? אין לי מושג מה זה vampire knight

vampire knight זו אנימה על ערפדים

שזה די נראה כאילו חצויה עומדת להיות מבוססת עליה
BD חצי ערפד זה כמו רנזמי

mi kajitsu

New member
../images/Emo58.gif ספוילר vampire knight.+המלצה.

+ והסדרה והמאנגה מעולות. ממליצה. (בעיקר המאנגה, קישור לקריאה אונליין: http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/) למעשה,בסדרה לא מראים את זה עדיין אבל במאנגה- מתגלה שהגיבורה היא למעשה ערפדה שעל מנת להציל אותה מציידי ערפדים אמא שלה עשתה כישוף עתיק שהפך אותה לבת אנוש באופן זמני, זאת אומרת שהיא סוג-של-חצי-ערפדה. העתקה ברורה.פשוט .....מעצבן, אם זאת הייתה קומדיה/פארודיה/משהו מושקע מחו"ל-הייתי פחות כועסת. אבל יהפכו את זה לעוד סדרת "מלאו את אלבום המדבקות הרשמי של חצויה ואולי תזכו להיפגש עם הכוכבים", ממסוחר, מגעיל, ויון במקום אדוארד/קאנאמה (הבחור החתיך מVAMPIRE KNIGHT)/רוברט (לא שהוא מספיק) פשוט לא מספיק טוב, מצטערת :(

אהבת את קאנאמה?! ../images/Emo58.gif

זירו הרבה יותר טוב וחתיך! חח אני נכנסתי לדיכאון של שבוע בערך אחר כך בגלל הסוף של הסידרה

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gif זרו../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif (../images/Emo58.gif מזערי)

אבל לגבי הסדרה-כ"כ לא. צפיתי ב2 פרקים הראשונים של הסדרה הראשונה ואיייייכ מה הם עשו לדמויות? הם הרסו לגמרי את זרו. הוא כ"כ יפה במנגה. ואת טאקומה
ומה הם עשו בעונה השניה לאיצ'ירו? מאיפה בא הקוקו המזוויע הזה?
אני קוראת את המנגה
המעולה. (מה שמצחיק- בהתחלה ממש אהבתי את קנאמה ובאמצע איפושהו התחלתי להעדיף את זרו.)

רציתי לקרוא את המנגה אבל אין לי איך להשיג

אותה... יש למנגה ולסדרה את אותו הסוף?

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifהמנגה עוד לא נגמרה.

היא סיימה את החלק הראשון שלה ועכשיו ממשיכה לחלק השני~ ואת יכולה להשיג במנגה טריידרס- אני אשלח לך לינק במסר

shaharory

New member
../images/Emo221.gif כולן פה אוהבות את יון? חחח

כבר סיפרתי לכם איך 3 בנות מהשכבה שלי יצאו איתו לחופשה ביוון? כאילו הן זכו בחופשה עם כל "האי".. כל אחת זכתה בנפרד, שתבינו!! מוזר אה? ואחת מהן כל הזמן הייתה זוכה בדברים של "האי", גם היא זכתה לנסוע איתם בלימוזינה לפרימיירה ולאכול ארוחת צהריים איתם לפני או משהו. הם כבר מכירים אותה חח אני ראיתי פעם אחת את יון שהיה חתימות על הספר של "האי" >< לא שקניתי

../images/Emo98.gifנופ

הוא ילדון *** שלא ירצחו אותי פה.......אבל הוא לא כזה יפה יש לו מראה של ילד טוב כזה, אני מעדיפה את הגברים שלי רעים!

GK_FF

New member
גם אני לא אוהב אותו.. ../images/Emo3.gif

מה זה העיניים האלה הוא נראה כמו חייזר..

נכון!!!!

לא רציתי להגיב יותר מדי כדי לא להעליב את אלו שכן אוהבות אותו אבל האמת שזה נכון, הוא די

למעלה