|אזהרה| "חצויה".

mi kajitsu

New member
יון תומרקין לא אדוארד :(

למרות שאני מחבבת מאוד את יון, -אדוארד?! איך אפשר לנסות ולהחליף בכלל?!

orw93

New member
צאו מזה, אדוארד לא קיים../images/Emo205.gif

ויון תומרקין יותר שווה מרוברט. הוא נראה קצת יותר שפוי חח

Midnight Show

New member
יון תומרקין לא נראה אממ. שלם בנפשו.XD

אבל הי, עם כל הערכתי לרוברט, יון לוקח אותו.

Fall Out Liel

New member
אממ איו >< ../images/Emo5.gif../images/Emo168.gif

מצטערת, אבל רוברט יותר מדי טוב בשביל להשוות אותו ליון

orw93

New member
וואי לא../images/Emo205.gif

אבל זה כבר עניין של טעם:]

Midnight Show

New member
נממ, הבעיה שלי עם סדרות ישראליות

זה הוואנאביות ארה"ב/בריטניה שפשוט קורנת מהסדרות האלה. כבר מהטריילר אני רואה שזה יהיה לא מקורי ורואים שזה כאילו דמדומים. דווקא הייתי רוצה לראות סדרת ערפדים שמתקיימת בישראל. החום הנורא הזה ומזג האוויר ההפכפך, זה בטח סיוט בשביל ערפדים. היה יכול להיות מעניין לראות איך הם ישחקו עם זה, אבל לאאאאאא. ברור שהם ייקחו כל מיני רעיונות מסאגות מצליחות ויעשו מזה משהו עם הפקה קצת יותר מושקעת ממה שיש בדרך כלל כאן בטלוויזיה, וכמובן שזה יהיה להיט ענקי כי בואו נודה באמת, אין מבחר כל כך גדול של ספרי ערפדים (ומד"ב ופנטזיה בפרט) על המדפים וקהילות האנימה/מנגה כאן גם לא מפלצתיות במיוחד. כלומר, הן כן (~טרואמת אנימהIL~) אבל ביחס לאוכלוסיה בארץ הן לא. אבל הי, יון תומרקין וידידיה ויטל... שני סקסים על המסך, וגם האנה זאיקין הזו די כוסית. הל יא אני הולכת לראות כמה פרקים מזה.

Midnight Show

New member
*כותרת*

אנימה (או אנימות) זו סדרה יפנית מצוירת. את יודעת, כמו פוקימון, סאקורה, לאקי סטאר ואינויאשה(
) וכל מיני סדרות יותר איכותיות שתודה לאל, ערוץ הילדים לא קנה, דיבב והרס. מנגה זה הקומיקס. רוב האנימות מבוססות על מנגות ומשחקי מחשב (האהא, אייר טיוי מבוסס על פאקינג משחק הנטאיXD), מאופינות בדמויות עם עיניים בגודל של כוכב לכת ואממ. זהו, כעקרון. 3:

rox love BSM

New member
חחח האמת שעוד לא החלטתי אם זה מצחיק או

עצוב... אבל בסדר,זו לא פעם ראשונה שישראל מעתיקה חח ואני בטוחה שבעוד מדינות ייצרו גם סדרות דומות... אישית-אני אראה את הפרק הראשון אם זה יהיה נחמד אני אמשיך לראות ואם לא אני אוותר. אבל דבר אחד הפריע לי,למה הפרומואים באנגלית?,זו מדינת ישראל,סדרה ישראלית (אפילו אם הרעיון לא ישראלי)אז למה כל העמדת פנים הזאת? ולפחות הם ליהקו את יון תומרקין,ולא מייקל לואיס חחח

Fall Out Liel

New member
יהיה נחמד לראות את זה בתור סוג של..../images/Emo168.gif

פארודיה
תדמיינו שזו אחת מהפארודיות האלו ביוטיוב, רק יותר גרוע XDD

sweet shir

New member
רציני? הם לא מודים בהעתקה?!!?

בפרסומת יון תומרקין פאקינג אומר "ומה אם אני לא הבחור הטוב? מה אם אני הרע?" ?!?!?! הייתי תובעת. XD

sweet shir

New member
+ אין לי בעיה מההעתקה עצמה, יש לי בעיה עם זה

שזה די פגיעה של זכויות יוצרים. XD ברור שאני אראה את זה.. גם אם זה לא היה ערפדים חח יש שם את יון! XD כפרעליו.<:

למעלה