אזהרה והצעת ייעול

אזהרה והצעת ייעול

טוב, קצת נגמרה לי הסבלנות. אני חושב שאחרי מספר ימים שבו הפורום געש ורעש על תרצה גרנות, הגיע הזמן לעבור הלאה (ולו בגלל שזה משעמם). מה שאפשר ללמוד מזה הוא שהיצרים של הקנאה והאגו מתחילים כבר בקורס, יש כאלה שמתעסקים בעיקר בזה וככה נראית גם העבודה שלהם. משונה בעיניי גם שכל כך הרבה אנשים שרוצים להיות קופירייטרים, לא מצליחים להרכיב משפט אחד בעברית בפורום... בכל אופן, אם הנושא עוד בוער בעצמותיכם, אתם יכולים לפתוח פורום ACC באתר חבר´ה ושם לדון עד קץ הימים. מי שבכל זאת רוצה להישאר, מה דעתכם לנתח את הפרסומות החדשות של יס (נועז או צפוי?), אבקת הכביסה החדשה של אריאל (מי אמר ER) או כל פרסומת אחרת שיכולה לעורר בכם את אותם היצרים שהויכוח המטופש על תרצה מעורר. שימו לב! מעכשיו נאצות אישיות והודעות בנושא הקורס של תרצה ימחקו ביד קלה. מקווה שתבינו.

amiro007

New member
אוי לא ובדיוק תכננתי לכתוב משהו

אז זהו שלא ממש לא ... הפרסומת של יס?תאמת אולי קצת נמאס לאנשים מכל הקטע של YES YES YES אנשים נראה להם שהם בתוך סצינה מהארי וסאלי.... לכן יכוללהיות שצריך להזרים דם חדש לקמפיין.. נכון יש תקטע של טיפטוף המותג(מה שאני תמיד חושב שעובד) אבל נראה לי שצריך לשנות כבר..אבל להישאר עם אותה אסטרטגיה.. ובברכת סופ"ש סבבה לכם ... amiro007

תודה לאל !!! יצא מהאף הקטע של תרצה

והפרסומת של יס ? נמאאאאאאאאס זהו כמה כבר אפשר לשמוע יס יס יס ?? הפרסומת של אריאל, מגניבה ! שבת שלום !

אורז

New member
אז זהו, שניסו לשנות אסטרטגיה

הסרט האחרון של יס 0עם הטיטניק) להזכירך כבר לא היה באסטרטגיה של יס יס יס, אלא אמר: NEXT TIME SAY YES והראה מה קורה כשאומרים לא. כנראה שהאסטרטגיה החדשה לא עבדה והם חזרו לישנה. חבל, באמת כבר מתחיל לשעמם.

CityBoy

New member
אני מת על הפרסומות של יס

בייחוד על החדשה! בכלל ה´יס יס יס´ משדרים המון ביטחון עצמי והרעיונות מבריקים
!

למעלה