או קי

או קי

תמיד רציתי לדעת למה רק לג'ין אין כנוי שמתאים לכוחות שלה? כאילו ג'ין ג'ין לא ג'ין פיניקס הרי לכולם יש כנוי שמתאים להם(חוץ מלפרופסור אבל ניחה) למה ג'ין לא קיבלה כנוי? מה היא עשתה רע שהיא לא קיבלה כנוי? סקוט קיבל את סייקלוף ורוג נשארה רוג(כאילו גנבת) אורורו קיבלה סופה ולוגן קיבל וולברין אך למה ג'ין שהיא אישות מרכזית יחסית לא קיבלה כנוי???

Golden Flash

New member
גרררררררררררררררר

קודם כל, לא כל ה'כינוים' שלהם מתאימים לכוחות שלהם. שאדוקאט לא ממש מתאר את הכוחות של קיטי ונייטקרולר גם לא, אבל חפיף. ולג'ין יש שם קוד וזה מארבל גירל רק שהם לא קוראים לה כך בפרצוף אלא משתמשים בשם הנורמלי שלה.

תגיד לי

למה שדאוקאט לא מתאים לה היא יכלה להיתגנב כמו חתולה בשקט בין הצללים בלי שאף אחד ישים לב למה השם הזה לא מתאים לה? וכנ"ל נייט קרולר בקשר לטעות שלי כבר ביקשתי סליחה על טעותי

A n g e l u s

New member
לא. ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

רוג זה פראית... ולג'ין אכן אין שם חיבה... למה? לא ידוע..

לא!

פראית זה השם המטומטם שנתנו לה בתירגום לעברית השם שלה נישאר רוג לא משנה מה ובסידרה לא השתמשו בשם מרבל גירל אבל עם אני לא טועה ניראה לי שהיא אומרת את זה בפרק שהיא מתה שהיא לובשת תבגדים הישנים שלה ונילחמת לצד סקוט בשיארים אבל אני לא בטוח אני צריך לנבור בקלטות ולגלות(זה לא באבולושן) וגם קוראים לה מרבל גירל ניראה לי בהתחלה של אולטימיט אקס מן אני לא בטוח אבל אני חושב שככה קוראים לה שם

Mrs LeBeau

New member
באיזה פרק?

שלילנדרה ואקסבייר אומרים שאם האקסמן מנצחים את האנשים של השיאר אז ג'ין-פיניקס נשארת בחיים ואם השיארים מנצחים את האקסמן אז פיניקס מתה? כי אם על זה מדובר ממש לפני כמה דקות ראיתי את הפרק הזה ולא קראו לה מרבל גירל.....

Lyosub

New member
מארבל גירל והאקסמן.

לפי הסידרה הישנה, מארבל גירל הוא השם של גיבורת על שיכלה לעוף והייתה מאוד חזקה. מיסטיק אימנה את רוג והמשימה האחרונה שרוג עשתה למען מיסטיק זה לשאוב את הכוחות של אותה מארבל גירל. היא רצתה להפסיק אך מיסטיק דחקה בה להמשיך. בסופו של דבר היא שאבה בצורה תמידית את כוחותיה ואת נפשה של מארבל גירל ומאז היא בעלת הכוחות הללו. היה גם פרק שבו הנשמה של מארבל גירל מנסה להשתלט על הגוף של רוג, אך באמצעות אקסבייר היא הצליחה להתנגד.

זה לא היה אקסוויר שעזר לרוג

זאת היתה ג'ין שנכנסה לראשה ועזרה לה לכלא שוב את הישות הזאת אני לא בטוח שקראו לה מרבל גירל יכל ליות שקראו לה מרוול אוומן או מיס מרבל אני כבר לא זוכר ככה שזה כן הגיוני שמרבל גירל זאת ג'ין כי עם אני לא טועה היה בחוברת הראישונה של אולטמיית אקס מן היא אמרה שקוראים לה מרבל גירל אני לא זוכר אני צריך לבדוק אני יושע שהיא גם עשתה את זה עם וולורין באולטמיית אקס מן

Golden Flash

New member
אתה צודק

האישה היא באמת מיס מארבל, או בשמה האמיתי - קרול דנוורס, ומארסל גירל זה שם הקוד של ג'ין.

A n g e l u s

New member
קצת סדר. ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

יש לה כינוים: Aka: Phoenix, (former) Marvel Girl, Ms. Psyche, Redd Height: 5'6" Weight: 115 lbs. Eyes: Green Hair: Red היא הייתה פיניקס, לשעבר מרבל גירל, גברת סייקו, ורד?

למעלה