או קי.....

המסתובב

New member
או קי.....

אני רוצה להתמקד בדרקונים במגיה, יש לי ידע בסיסי פלוס בנושא ואני רוצה לדעת יותר כמובן.....

adam_a

New member
דבר ראשון

שלום וברוך הבא לפורום
בקשר לדרקונים אני לא בטוח שנוכל לעזור לך כאן... נסה לחפש בפורום פיות שדונים וכל השאר בקשר למאגיה, מה בדיוק אתה רוצה לדעת?
המאגיה היא נושא נרחב וגדול, עולם ומלואו, אנא תן קצת יותר פרטים. אמרת שיש לך ידע בסיס+ יפה, מהו הידע? במה אתה לא בטוח? בכדי שאנו נוכל לעזור לך אנו צריכים יותר פרטים
לכן במקום לכתוב הודעה של שורה אעשה את המאמץ, תן לנו פירוט של נושאים שאתה מעוניין בהם, תן פירוט של נושאים שאתה יודע. ואנו ננסה לעזור כמה שיותר. שלך, אדם

adam_a

New member
המממ

פספסתי את המאמר הנ"ל... מעניין מאוד. ומי אמר שלא לומדים משהו חדש כל יום?
ניר אדם

ווילו

New member
כולנו רוצים לדעת יותר../images/Emo8.gif

דרקונים במגיה. פעם הם היו הרבה יותר נפוצים. היום נדמה לי שהם הפכו כמעט לגזע בסכנת הכחדה... נושא באמת מעניין, ואתה רוצה לדעת יותר כמובן... כולנו כאן כדי לדעת יותר כמובן ובקטע הזה לצערי אני אישית לא אוכל לתרום לך אבל לך יש ככל הנראה משהו שאתה יכול לתרום לי ולעוד חברי פורום סקרנים. האם תהיה מוכן לתרום לנו מהידע שלך? בתמורה נוכל אנחנו לתרום לך בנושאים אחרים, קשורים, או, לא קשורים, לענות על שאלות שיש, או יהיו לך, ולשתף ידע. ויתכן שאחרי שתספר את מה שאתה יודע על הנושא יהיה גם מי שיוסיף יתקן או יעשיר אותך בתחום שלך. בתודה מראש, ווילו.

למעלה