או.קי רבותי

DIRRTY

New member
או.קי רבותי

אם העיניינים לא יתחילו לזוז פה אני ימליץ להנהלה שתסגור את הפורום

DIRRTY

New member
יקרתי

אנלא מאיים אני מודיע מראש כדי ש/לא יקרא מצב שתפוז יסגרו את הפורום ללא הודעה מוקדמת ויום אחד תכנסו ותגלו שהפורום לא קיים

love amor

New member
חבל לסגור את הפורום

הוא עדיין לא מת לגמרי וחוץ מזה עכשיו חופש והרבה יותר ילדים נכנסים! וגם יש פורומים הרבה יותר מתים שלא זזו כבר חודשיים ועדיין לא נסגרו ותופסים מקום(במקום פורום אנריקה אגלסיאס!
)ו...זהו בקיצור אל תסגור את הפורום כל כך מהר!

DIRRTY

New member
קודם כל

כל הכבוד על אי רצונכם שהפורום יסגר אני לא אמרתי שהפורום יסגר אין לי אפשרות לסגור את הפורום רק להנהלת הפורומים אני יכול רק להתפטר ואם איני טועה השבוע יש חוסר של רצון לכתוב בפורום כמו אישתו של מייקל שהייתה גם גולשת מדהימה שעזבה בלא הודעה מוקדמת חבללל אבל תמשיכו לכתוב ולשרשר תמונות

A.L (boy)

New member
תראה זאת בעיה..../images/Emo4.gif

כי זו תקופת ביניים - אנסטסיה עובדת כרגע על אלבום חדש, ומהאלבום הקודם קליפים היא כבר לא תוציא, ככה שעד כמה שאני מת על הבחורה הזאת, אני לא יכול לשלוף מהכליות מה לכתוב, כי אין לי הרבה מה להציע כרגע. אני מאמין שברגע שהאלבום החדש ייצא, הפורום ינוע בקצב הרבה יותר מהיר.. (נקווה רק שהוא יחזיק מעמד עד אז..). נ.ב אם ג'ניפר לופז ואנסטסיה דומות, מעניין מה אנשים יגידו כשיראו אותן בדואט החדש שלהן..

DIRRTY

New member
כשחושבים על זה

אם זכרוני אינו בוגד בי ברגע שהפורום נפתח יצא הקליפ החדש ואז דיברנו עליו שוחחנו העלנו תמונות וזהו....... אבל אפשר לנסות להשתתף בשירשורים או לפתוח כאלה שקיימים כי זה פורום שכולנו בנינו חיזקנו והעלנו אותו לכן במקרה ואתם קופצים תנסו לאגיב לאחד השירשורים או לפתוח שירשור חדש

למעלה