או.קי, אנשים...../images/Emo19.gif
לפני כמה ימים פרסמתי ת´אתר שלי, עם שם חדש, כתובת חדשה וכמה שינויים ותוספות. לא עדכנתי מאז את האתר, בייחוד בגלל שלא היה לי כוח, אבל גם בגלל ש- אתם לא מגיבים. מאז העדכון, קיבלתי רק שתי תגובות, אחת במסר ואחת באיי.סי.קיו (מניצן, שלחצתי חזק מאוד עד שיצאה תגובה), ואני לא יודע אם זה רק אני, אבל נראה לי שאף אחד לא נכנס אליו.
שלא תבינו אותי לא נכון, זכותכם המלאה לא להכנס לאתר, ובטח שלא להגיב, אבל אז, בלי שאנשים נכנסים לאתר, אני לא אראה סיבה להמשיך לעדכן אותו... שוב, אני לא בא אליכם בטענות ולא כועס עליכם ולא כלום, אני רק רוצה לדעת עם כדאי לי להמשיך ולהשקיע באתר, כי זה לא כל כך שווה לי עם אנשים לא יכנסו אליו... לכן אני מבקש מכם להגיד לי מה לדעתכם אני צריך לעשות, ואני ממש לא רוצה התחנפויות, רק את האמת- האם אתם נכנסים או לא, אם לא אז למה ומה אפשר לשפר, והאם אתם חושבים שהאתר מיצה את עצמו ושכדאי לי לפרוש בשיא ולהשאיר את הדרך נקייה למומחים, סם ופייג´... וואי, אני מקווה שלא הבנתם אותי לא נכון, אני בקושי הצלחתי להבין את עצמי, אז בבקשה, גם אם זה הפעם הראשונה ו/או האחרונה שאתם מתכוונים להכנס לאתר, תכתבו תגובה, זה מאוד חשוב לי
תודה מראש...
לפני כמה ימים פרסמתי ת´אתר שלי, עם שם חדש, כתובת חדשה וכמה שינויים ותוספות. לא עדכנתי מאז את האתר, בייחוד בגלל שלא היה לי כוח, אבל גם בגלל ש- אתם לא מגיבים. מאז העדכון, קיבלתי רק שתי תגובות, אחת במסר ואחת באיי.סי.קיו (מניצן, שלחצתי חזק מאוד עד שיצאה תגובה), ואני לא יודע אם זה רק אני, אבל נראה לי שאף אחד לא נכנס אליו.