או.קי, אנשים...

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
או.קי, אנשים...../images/Emo19.gif

לפני כמה ימים פרסמתי ת´אתר שלי, עם שם חדש, כתובת חדשה וכמה שינויים ותוספות. לא עדכנתי מאז את האתר, בייחוד בגלל שלא היה לי כוח, אבל גם בגלל ש- אתם לא מגיבים. מאז העדכון, קיבלתי רק שתי תגובות, אחת במסר ואחת באיי.סי.קיו (מניצן, שלחצתי חזק מאוד עד שיצאה תגובה), ואני לא יודע אם זה רק אני, אבל נראה לי שאף אחד לא נכנס אליו.
שלא תבינו אותי לא נכון, זכותכם המלאה לא להכנס לאתר, ובטח שלא להגיב, אבל אז, בלי שאנשים נכנסים לאתר, אני לא אראה סיבה להמשיך לעדכן אותו... שוב, אני לא בא אליכם בטענות ולא כועס עליכם ולא כלום, אני רק רוצה לדעת עם כדאי לי להמשיך ולהשקיע באתר, כי זה לא כל כך שווה לי עם אנשים לא יכנסו אליו... לכן אני מבקש מכם להגיד לי מה לדעתכם אני צריך לעשות, ואני ממש לא רוצה התחנפויות, רק את האמת- האם אתם נכנסים או לא, אם לא אז למה ומה אפשר לשפר, והאם אתם חושבים שהאתר מיצה את עצמו ושכדאי לי לפרוש בשיא ולהשאיר את הדרך נקייה למומחים, סם ופייג´... וואי, אני מקווה שלא הבנתם אותי לא נכון, אני בקושי הצלחתי להבין את עצמי, אז בבקשה, גם אם זה הפעם הראשונה ו/או האחרונה שאתם מתכוונים להכנס לאתר, תכתבו תגובה, זה מאוד חשוב לי :) תודה מראש...

Ophel McNeil

New member
קודם כל, אני נכנסת לאתר,

וגם אוהבת אותו מאוד. דבר שני, אל תתייאש. אם תשים לב, מידת האנשים שעונים לי בפורום על המסרים שאני משאירה היא אפסית (לא, אני לא מבינה רמזים, רוצים שאני אלך- פשוט תגידו!). אני בכל זאת מקווה שהם קוראים, ולא חושבת שזה מה שיגרום לי לעזוב את הפורום (לעומת זאת עם לין תתעצבן על פתיחת עוד הודעה חדשה...) בסך הכל משוב זה נחמד (*שיעול*רמז*שיעול*), אבל זה שהוא לא קיים לא אומר שאנשים לא נכנסים לאתר שלך, או כן-או-לא אוהבים אותו. ומה שאני חשבתי כבר אמרתי לך, ובאריכות (מצאת כבר תמונות נורמליות של ליאו?
). שלך,

Woogyman

New member
מכיר את התופעה

כשאין משוב חושבים שאנשים לא נכנסים. גם אני חשבתי ועכשיו התברר שחצי מדינה הייתה באתר. אל תתייאש. פשוט שים קאונטר ותראה איך הוא עולה. בכל אופן, האתר שלך יפה. כל אתר ישראלי למכושפות הוא מבורך. זה תורם המון למעריצי הסדרה וגורר אחריו עוד אתרים, וזה מעולה. ואני לא מומחה לאתרים. ממש לא.

Paige

New member
הויש,

זה ממש לא נורא. גם אני לא קיבלתי תגובות בעבר וגם היום לא מציפים אותי ;) וסם, ממה שאני זוכרת, הקאונטר שלך הראה בערך 7000 כניסות!! זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא רע ;)

Woogyman

New member
עכשיו הוא כבר הגיע ל10,000

אל תשאלו אותי איך. אני לא נכנסתי לשם כל כך הרבה... בכל אופן אני מאפס אותו כשהאתר עולה מחדש, אז זה לא משנה.

p3

New member
אז כנראה שיש לי עוד איזה 9,950

כניסות בשביל להגיע אליך...

Paige

New member
רגע... הנה!

11005... !! אני עדיין לא מאמינה שעברתי את האלף :$

PopPy

New member
אני מתה על האתר שלך../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

אבל מאז שהוא עבר לכתובת החדשה הוא לא עולה לי