או.קי., אז ככה . . .

או.קי., אז ככה . . .

לאחר מחשבות, הרהורים, לבטים ותהיות רבות עם אני, עצמי ואנוכי לגבי ``איזה מחשב נייד אקנה לי``, ומכיון שאני לא ממש מבין במחשבים הגעתי למסקנה שאני אתן לכם אתם המבינים בעניין `לבנות` לי את המחשב (ברצינות!)... אני רוצה לקנות מחשב נייד שבעיקרון אוכל לשחק בו (משחקים כמו gta,‎ igi,‎‏ שאגב הigi‏ הזה הוא משחק חזק ומאוד אהבתי אותו והוא מה זה מבהיל, אתה לא יודע מאיפה... כל רגע עלול להפתיע אותך איזה חייל שירסס אותך אחרי מסע ארוך ושקט שאתה מסתובב עם עצמך בבסיס;-) ובשביל שאוכל לראות בו סרטים טוב, ובשביל תוכנות קלות כמו virtual dub mod‏ לעריכת סרטים והמרתם. אז הייתי מאוד שמח אם הייתם אומרים לי איזה מפרט למחשב אתם ממליצים לי שאבקש מהחנות ואני כבר אקרא מה אתם ממליצים ואראה לנכון במה לבחור מהמפרטים שהצעתם. תודה לראש למגיבים! נ.ב. התקציב הוא עד 4,000 שקלים חדשים ומזומנים עוברים לסוחר.

RoyBO

New member
תקציב לא מספיק.

תעלה ל6K או תוותר על משחקים

RoyBO

New member
הכי מינימלי למשחקים

זה NVIDIA 8400GS וזה גם למשחקים יותר ישנים. 8600GT זה כבר כרטיס מסך נורמלי למשחקים יחסית.

sayar3

New member
../images/Emo31.gifאני שיחקתי IGI עם כרטיס מסך של 64 מגה

שנת ייצור 2002 ןהמשחק היה בסדר גמור. מה גם שב4K ניתן להשיג מחשב נחמד מאוד עם 2 ג'יגה זכרון ,מעבד דואל וכרטיס 8400 של נווידיה.

sayar3

New member
צודק-בבקשה!הנה קישורים

בקיצור צריך רק קצת לחפש בגוגל ןלמצוא הכל.... לא תמיד צריך ללכת לזאפ. יש המון מחשבים מצויינים בפחות מ4000 שח. יש גם את המבצע החדש של מחשבי HASE שבאים עם 5 שנות אחריות. אין דבר כזה אצל שום מתחרה-והמחיר???2500 שח למחשב ממוצע. אם תרצו אתן לכם קישור.

RoyBO

New member
אחי כולם עם כרטיס מסך מובנה שלא מתאים למשחקים

שים לב מה הוא דרש.

מה אתה מדבר. . .

יש לי מחשב נייד msi ששוה 3000 ואני משחק בו gta‏ סאן אנדרס חופשי, המשחק פשוט טס וגם כן igi‏ אז איך אתה בכלל חושב שרק מ6k‏ אני אצליח לקנות כרטיס מתאים כרטיס מסך שמתאים למשחקים מהסוג שציינתי, זה לא הגיוני בכלל מה שאתה אומר.

bar666xp

New member
הממ בעיה קלה...

GTA הדרישות להפעילו לא גבוהות במיוחד... ו...IGI גם הוא עתיק ולא בעל דרישות גבוהות בסטנדרטים של היום. בקיצור אתה מדבר על משחקי 2000-2002.... מצד שני זה מצביע על מגמת שוטרים ו3D.... מה שמצביע על כך שכניראה המשחקים הבאים שתשחק יהיו TURNING POINT לדוגמה שם כבר הדרישה הגרפית גבוה בהרבה {אבל עדיין יעבוד בצורה זו או אחרת גם על כרטיסים מהדור הקודם}... ו.... אולי JERICO או MAELSTROM וכדומה.. אולי FURY או OVERLOAD... ובל נישקח את Operation Flashpoint:- Dragon Rising אם אני זוכר נכון אילו כבר ידרשו 8600GT כדי שהמשחק יהיה שחיק... ויעבדו {גם לא בטוח} עם 8400... אז אם אתה מדבר על משחקי שנת 2000~ כל מה שתרכוש כיום אמור להפעילם כולל עם כ.מסך X3100 של אינטל בגדול... אם אילו המשחקים שמסמנים את המגמה 8600GT צפונה.

RoyBO

New member
זו בדיוק הנקודה שלי

שלא ייצפה לשחק ביותר מידי משחקים רק במשחקים ישנים

eliel11

New member
מסכים לגמרי

זה שאתה יכול לשחק GTA SA לא אומר כלום. מדובר במנוע גרפי שפותח ב2001-2 וכבר אז הוא לא היה פאר היצירה. אם זה מה שבן אדם אוהב אז כדאי שיקנה מחשב שיוכל להריץ את GTA 4 וזה לא יהיה מחשב עם INTEL GMA

למעלה