או.קיי

לי-אור.

New member
המנהלת

יש לי פתק מההורים הנה תראי אין רחמים יותר? משה יש ודוד? לי-אור געגועים לרחמים עזים

גברת לי-אור

אני רוצה לראות את ההורים שלך בדחיפות. רחמים תחפשי בבית ספר הקודם שלך. לא פה. לכאן באים כדי ללמוד [ולא להביא פתקים מההורים]. מה מצחיק אותך לי-אור? אולי תשתפי את כולם? זיוי [מורה ומחככת בישראל]

לי-אור.

New member
מצטערת

שצחקתי. אבל כשהתכופפת ראו לך את הגיר. אוטומטי או ריצ´רד? לי-אור מרימה כסאות ותוהה אם מנהלים מטאטאים גם.

לי-אור.

New member
זה כולה

עניין של טיימינג לך קל לדבר. את לא צריכה לעלות 6 קומות ולשלוח את ההודעה. לך יש שליחים, נושאי כלים, שוטפי כלים, שוברי כלים. לי-אור מכתב נזעם להנהלה

מה זה?

[להגיד כמו לימור מה זה הטקטיקה הזאתי? את אמורה להתגונן לי-אור. לא להתקיף. ההנהלה לא מתרגשת מאנשים כמוך. היידה ריצ´רד גיר, הולכים הביתה מה, אתה הולך? [ללי-אור?] זיוי [בהלם מעצמי לפעמים]

א י ל ה

New member
זה לא הפורום שמונה

זו המנהלת. אני יודעת. שמעתי. א י ל ה שמונה בעקבות אחד

א י ל ה

New member
לקרית

בחיי שלא לך. את בכלל לא רואים אותך את. ואני מחפשת, תאמיני לי, מחפשת. וכלום. אין. נאדה. זילצ´. נאת´ינג. את כאילו פשוט לא פה בכלל. מדהים כמה את מרזה באוניברסיטה. א י ל ה עם כובע של כורים (האדם לא הגרעין)

לי-אור.

New member
לכורים

יש גרעינים? לי-אור וחמיצר מפצחים ויורקים על העוברים ושווים

לי-אור.

New member
עדיין בשוק?

כי רציתי קצת נענע וכוס-ברה ולו-קוס אחד ומקרונים. לי-אור רעבה

ילדים

מי מוכן להתחלק עם לי-אור עם הסנדביץ´ שלו? זיוי [מלמדת את הילדים בכיתה שיתוף מהו] בנוגע לשוק, אז לא, עוד לא הייתי. בעלי עושה את הקניות. זיוי

א י ל ה

New member
גם

סדאם חוסיין בשוק. טוב ונראה לי שגם בנלאדן. ואולי אולי אולי, גם פרידריך. א י ל ה מכה שוק על ירך

למעלה