או קיי...

AMIR HOREV

New member
או קיי...

ממש לא הבנתי את השיר ... "Somebody For Someone" מישהו מוכן להסביר לי על מה זה מסופר?........

shelly egan

New member
אמיר,

קראתי ארת ההודעה שכתבת, וחשבתי לעצמי 'למה שאני לא אנסה לפרש את השיר?' אז הנה, מקווה שתבין, ומקווה שפירשתי נכון... : מישהו למישהו ( או: 'מישהו למישהי' וההפך. - שם מסובך!) יש ילדה מיסתורית, בחנות הפינתית מוכרת סוכר תמורת כסף בלילה השומם. נשמתה בסוכר וליבה בבוץ, היא בוכה עם זר למישהו לאהוב ושרה: 'תסתכל עליי - תראה אותי תסתכל עליי ותציל אותי חלץ אותי, מצא אותי, כי אם יש מישהו למישהו - כן, תביט בי' (?!?!) יש ילד מיסתורי בחנות הפינתית מביט בסוכר נמכר עבור כסף בלילה השומם והוא רואה בה מלאך בעולם של אכזרים מתחבאת בחשיכה, מתחננת לאהבה ושרה: 'תסתכל עליי - תראה אותי, חפש אותי, תציל אותי, חלץ אותי - מצא אותי, כי אם יש מישהו למישהו - כן תסתכל עליי' מקווה שזה עזר ללך להבין טיפה את השיר :/

AMIR HOREV

New member
תודה רבה שלי....

אחלה תרגום.... אבל את יודעת מה....אולי בגלל שלא הלך לי כל כך בספרות בכיתה אני עדיין לא מבין על מה מדובר השיר...... בהחלט שיר מוזר....

AndreaCorr ©

New member
האמת... ../images/Emo168.gif

לי הולך בספרות בכיתה, ועדיין לא הבנתי את השיר הזה...

טוב אני ינסה להסביר

יש איזה מישהי די אהבלה שמוכרת סוכר וכל מה שהיא עושה זה למכור סוכר, ז"א היא בודדה והיא צריכה מישהו,ואז הפיזמון של השיר הוא בעצם המחשבות שלה היא אומרת "תסתכל עלי,תציל אותי".... ואז בא לעזרתה דון ג'ואן שרואה אותה מוכרת סוכר והוא רואה בה כמלאך והוא חש בבדידות שלה. השם של השיר הוא "מישהו למישהו" בא להגיד שלכל אחד יש מישהו שיאהב אותו ורק לה אין, אבל אומרים שיש לכל אחד מישהו אז חייב להיות גם לה מישהו. טוב הסתבכתי מקווה שקצת עזרתי לך.

מיכל just

New member
מצטרפת לצחי...ומוסיפה-

בקיצור, יש את המוכרת סוכר שבטוחה שאין אף אחד שמתאים לה. והפיזמון הוא בעצם מה שהיא אומרת (כמו שצחי אמר) ובסוף היא אומרת ´תמצא אותי´ ובאמת בבית השני מראים את ´החצי השני´ שלה- בן שאוהב אותה. וזה מראה שלכל אחד יש מישהו שמתאים לו יענו- somebody for someone...:p מקווה שזה היה ברור מספיק...

מיכל just

New member
מצטרפת לצחי, ומוסיפה-

בקיצור, יש את המוכרת סוכר שבטוחה שאין אף אחד שמתאים לה. והפיזמון הוא בעצם מה שהיא אומרת (כמו שצחי אמר) ובסוף היא אומרת 'תמצא אותי' ובאמת בבית השני מראים את 'החצי השני' שלה- בן שאוהב אותה. וזה מראה שלכל אחד יש מישהו שמתאים לו יענו- somebody for someone...:p מקווה שזה היה ברור מספיק...

למעלה