או קיי-

rastotman

New member
או קיי-

יש לנו על הגג והעצים ליד הבית עכברושים ענקיים שגם הכלב שלי מפחד מהם, כבר כמה שנים שאנחנו חיים עם זה שהם מיתחלקים איתו באוכל ושלפעמים הוא מישתגע בתקופות שיש הרבה מהם, גם קיצצנו את העץ בקיץ כשהם התחילו להיכנס פנימה, אבל עכשיו השכנה שלנו נימצאת פה מזועזעת מהעכבר החוצפן שניכנס להם הבייתה כל הזמן- היא רוצה ריסוס, יש רעיונות אחרים?
.

Neta558

New member
ניסיתם ללכוד אותם?

ישנן מלכודות שרק לוכדות את העכברים מבלי לפגוע בהם. אח"כ צריך לשחרר אותם בשטח רחוק. כמובן שצריך לבדוק את המלכודות בתכיפות גבוהה כדי שלא להשאיר אותם כלואים זמן רב מדי... או שאולי תתחילו לגדל עשרות חתולים
נטע

rastotman

New member
זהו- שיש פה לפחות מישפחה אחת

אם לא כמה של עכברי ענק- לנסות לסלק אותם זה כמו לנסות לסלק את החתולים מהרחוב, ואני גם לא יודעת לאן לשחרר אותם- מה גם שאני אצטרך לשחרר אותם בעצמי והאחרון בקושי ניכנס במלכודת (והם לא קטנות) ככה שהעדפתי להכחיש שאבא שלי מיתכוון להטביע אותו על לקחת ממנו את העכבר בכח וללכת לחפש שטח פתוח, שלא לדבר על זה שאני ממש לא רוצה להיות ליד העכבר בשטח הפתוח כשאני משחררת אותו.. מבחינתי הסידור שהם גרים על הגג ואני מתחת לגג מאוד נוח, אבל השכנה לא מסכימה בעיקר בגלל שיש לה פינצ´ר שכמה חולדות יכולות בקלות להרוג אם הן רוצות.
.

חיחיחי נטע!

יש לי אחות ששמה במקרה וכמה מפתיע נטע... ובעבודה שבה אבא ונטע ואמא עובדים יחד, יש עכברים ואבא שם מלכודות. וכתפס אותם אבי היקר אני אפילו לא אגיד מה תוכנן להם
כי באמת שאבא איש טוב... ונוהר אחרי כל מיני עקרונות טבעוניים והומאופתיים (טוב אז הוא אוכל מעט בשר אז מה). בכל אופן אחותי הגיבורה והמצחיקה והצמחונית
נהגה לשחרר את העכברים מהמלכודות כל בוקר ולפני שיאונה להם רע!!! חיחיחיחי היינו צוחקים על זה בבית שסוף סוף לוכדים אותם במלכודות ואחותי עושה שיחרור
מייכט פריי!!!

למעלה