../images/Emo32.gif ניצול לעצמי
היה לי כ"כ כיף אתמול!!! אח שלי נכנס אלי לחדר בסביבות השעה 17:30 ושואל: "גל, בא לך ללכת לקניות?" ואני כזה: "בטח!" ומתארגנת. יצאנו ב-18:00 לת"א. הלכנו לדיזינגוף סנטר. שם נכנסתי בכל חנות אפשרית כמעט, כולל אודם, והחנויות האלו הדומות. נכנסתי לגריפ, וראיתי את אהבת חיי- מכנסיים ורודות סופר נמוכות!!
אז כמובן שקניתי, כי הן ממש יפות......... ואז נכנסנו בשביל אח שלי, לפוקס מן. היה שם איש מבוגר שעבר לידי ואמר משו כמו "הָנֶה!" (והייתי בטוחה, שהוא תייר אנגלי שקורא לאשתו *כמו הַנִי במבטא אנגלי כבד* וקלטתי שכל פעם שהוא עובר לידי הוא אומר את זה........זה כבר הפחיד אותי......
ואז כשהוא נכנס לתא הלבשה הוא התחיל לצווח בהיסטריה: הָנֵה!! הָנֵה!!!! הָנֵה!! ואז כשהוא יצא הוא הסתכל במראה והמשיך לצווח, בליווי של תנועות ידיים עצבניות....
בקיצור, כשהוא נכנס לתא שוב, 2 מוכרות דיברו. אחת אומרת: שמעת את האיש הזה?! איך הוא צועק בתא *הָנֵה!!* ?! והשנייה עונה לה: לא ראיתי. מה? את רצינית?! אמאל'ה! ואני שלא יכולה להתאפק, נמרחת על הריצפה כמעט, ומתחילה לצחוק כמו מטורפת..... ושתייהן אחרי......ואח שלי יצא אדום מצחוק (הוא היה תא לידו....) ושנינו התפקענו עד שיצאנו מדיזינגוף סנטר.......
אחר כך, טיילנו לנו בבוגרשוב וכמעט הכל היה סגור. בסוף מצאנו חנות קטנה, וקניתי שם ג'ינס ממש יפה!! בהיר כזה! ואז היינו רעבים, בסביבות השעה 22:00. אז נכנסנו לאוליב. אכלנו ודיברנו מלא......... זה לא כמו פעם. דיברנו שעות ככה.......(טוב נו....רק שעה......) ונהננו מאד. שנינו מאד התבגרנו. מאז שהוא בצבא, אנחנו כבר לא מתכסחים ורבים כל הזמן- להפך. ממש נהנתי איתו. הוא לקח אותי לכל המקומות שהוא יודע שהחברה הקודמת אהבה לקנות בהם. וזהו. חזרנו בערך ב- 24:30, התרחצתי, ונרדמתי בסביבות 1:30..... ועכשיו אני עפה למועד ב' במתמטיקה.........
YA! גלוש!