או..........קיי

Light WaVe

New member
מופקרת, פרוצה. ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

סתם, סיס...
גאאד.. 100 במתמטיקה?!
קוולההה~כבוד!
כנראה היה פה חרש רציני, הא?
יאללה.. דברי איתי באיציק!

greeneye

New member
../images/Emo32.gif ניצול לעצמי

היה לי כ"כ כיף אתמול!!! אח שלי נכנס אלי לחדר בסביבות השעה 17:30 ושואל: "גל, בא לך ללכת לקניות?" ואני כזה: "בטח!" ומתארגנת. יצאנו ב-18:00 לת"א. הלכנו לדיזינגוף סנטר. שם נכנסתי בכל חנות אפשרית כמעט, כולל אודם, והחנויות האלו הדומות. נכנסתי לגריפ, וראיתי את אהבת חיי- מכנסיים ורודות סופר נמוכות!!
אז כמובן שקניתי, כי הן ממש יפות......... ואז נכנסנו בשביל אח שלי, לפוקס מן. היה שם איש מבוגר שעבר לידי ואמר משו כמו "הָנֶה!" (והייתי בטוחה, שהוא תייר אנגלי שקורא לאשתו *כמו הַנִי במבטא אנגלי כבד* וקלטתי שכל פעם שהוא עובר לידי הוא אומר את זה........זה כבר הפחיד אותי......
ואז כשהוא נכנס לתא הלבשה הוא התחיל לצווח בהיסטריה: הָנֵה!! הָנֵה!!!! הָנֵה!! ואז כשהוא יצא הוא הסתכל במראה והמשיך לצווח, בליווי של תנועות ידיים עצבניות....
בקיצור, כשהוא נכנס לתא שוב, 2 מוכרות דיברו. אחת אומרת: שמעת את האיש הזה?! איך הוא צועק בתא *הָנֵה!!* ?! והשנייה עונה לה: לא ראיתי. מה? את רצינית?! אמאל'ה! ואני שלא יכולה להתאפק, נמרחת על הריצפה כמעט, ומתחילה לצחוק כמו מטורפת..... ושתייהן אחרי......ואח שלי יצא אדום מצחוק (הוא היה תא לידו....) ושנינו התפקענו עד שיצאנו מדיזינגוף סנטר.......
אחר כך, טיילנו לנו בבוגרשוב וכמעט הכל היה סגור. בסוף מצאנו חנות קטנה, וקניתי שם ג'ינס ממש יפה!! בהיר כזה! ואז היינו רעבים, בסביבות השעה 22:00. אז נכנסנו לאוליב. אכלנו ודיברנו מלא......... זה לא כמו פעם. דיברנו שעות ככה.......(טוב נו....רק שעה......) ונהננו מאד. שנינו מאד התבגרנו. מאז שהוא בצבא, אנחנו כבר לא מתכסחים ורבים כל הזמן- להפך. ממש נהנתי איתו. הוא לקח אותי לכל המקומות שהוא יודע שהחברה הקודמת אהבה לקנות בהם. וזהו. חזרנו בערך ב- 24:30, התרחצתי, ונרדמתי בסביבות 1:30..... ועכשיו אני עפה למועד ב' במתמטיקה.........
YA! גלוש!

Shablula

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif איזה אח חמוד..!! ../images/Emo19.gif../images/Emo117.gif

*נעשית ירוקה [מהקנאה, מהקנאה, כן?]* ותחדשי על כל הבגדים
נשמע יפה..

tamarosh

New member
אחים בצבא דפנטלי RULEZ!

אני ממש מזדהה איתך אחותי....וזה באמת כיף!
אומרים שהצבא ממש מבגר אותם...ובכן..זה נכון! אה ד"א אח שלך בטירונות או מה? כאילו...מה הוא עושה עכשיו בצבא?

greeneye

New member
הוא אחרי קורס קצינים בשריון

עכשיו הוא צריך ללמד אנשים בקורס קצינים, והוא ינסה להגיש בקשה לטיס.

idit girl

New member
איזה אח חמוד!!../images/Emo13.gif...

הלוואי שגם אח שלי היה ככה, אבל הוא ממש לא
, הוא בקושי מסכים להסיע אותי לקניון
... לא משנה, בקיצור תתחדשי על הכול
לא הבנתי ממש מה קרה עם האיש המצחיק הזה, אבל נחמד שהוא שיעשע אותכם
.. בהצלחה במבחן!
(בטח כבר סיימת אותו
...) לאב יווו
, עידית.

greeneye

New member
תודה!

האיש הזה לא היה מצחיק!!! הוא היה מפחיד!! זה היה בנאדם עם בעייה נפשית או משו
הוא התחיל לצעוק "הָנֵה!" בהיסטריה......

idit girl

New member
../images/Emo9.gif

הלוואי שגם אח שלי היה ככה, אבל הוא ממש לא
, הוא בקושי מסכים להסיע אותי לקניון
... לא משנה, בקיצור תתחדשי על הכול
לא הבנתי ממש מה קרה עם האיש המצחיק הזה, אבל נחמד שהוא שיעשע אותכם
.. בהצלחה במבחן!
(בטח כבר סיימת אותו
...) לאב יווו
, עידית.

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo32.gif

וואל... אחרי היסטרית המבחנים+בחנים של אתמול, המצב קצת נרגע אבל בכל זאת קיבלתי היום בוחן בתנ"ך ועבודה בתנ"ך.. וואל... עבודה - 92 בוחן - 100!

OMG../images/Emo2.gif

דיייייייי לחרשנות!!!!
אתן כבר מפחידות אותי!!! 100 בתנ"ך? מה? איך? למה?! טוף, יפה לך
קולה כבוד!!!!

Light WaVe

New member
זחל... ../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

כל הכבוווּדדד!
מלכה, מלכה...

tamarosh

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif

- קיבלתי 64 במבחן באנגלית. וזה בהמשך לנכשלים שלי מאתמול (אם ראיתן)...גאד כ"כ נמאאאאאס לי! - היום בסוף שיעור ספורט נכנסתי עם חברה שלי לבי"ס. פתאום היא עושה לי: " אוי...תמר בבקשה אל תסתכלי ישר". ואני כזה: "ליקו'ש...למה? מה קרה?" אני מרימה מבט.... קולטת את חברה שלי יושבת עם ערן. לבד. רק שניהם. גאאאאד...דפקתי לה מבט כזה
והם קראו לי ואני פשוט הלכתי משם.... אח"כ היא אמרה לי שזה הוא התיישב לידה ושאני לא אכעס - אוקיי. אני לא כועסת. אני רק פאקינג מקנאה!
- משהו טוב יותר: אמא חזרה מסופ"ש בחו"ל וקנתה לי 5 סוודרים תגיבו

The Charmd One

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

יהיה בסדר מתוקתי
תנסי אולי לקחת מורה פרטית במה שאת הכי מתקשה..ופשוט לנסות וכן ללמוד וללמוד עד שתקלטי...להבין ולא רק בשביל הבחנים/מבחנים..(גאש אני מורה
) ואיתו- ררר את לא יוכלה להלחם ברגשות שלך אז...
יהיה טוב מותק, מבטיחה
ותתחדשי על הסוודרים! תחשבי שיכל להיות יותר גרוע, בלי הסוודרים

../images/Emo24.gifתמר...../images/Emo108.gif

אין לך מה לקנא עם ערן...הוא באמת שלא שווה אותך, הוא סתם...באמת...
תתחדשי על ה5 סוודרים. ובאנגליש? לא נורא...באמת, זה רק ביצפר...את תמיד תוכלי לשפר במבחן הבא/שליש הבא...

tamarosh

New member
../images/Emo4.gif

אני יודעת שאין לי מה לקנא...אבל זה חזק ממני. לראות אותו עם מישהי אחרת במיוחד כשזו חברה שלי. (שהכירה אותו בזכותי)

Light WaVe

New member
תמר!../images/Emo24.gif../images/Emo32.gif

אל תדאגי בקשר למבחן.. וחוץ מזה, ברצינות - 64 זה לא כ-ז-ה גרוע!
אל תקחי ללב.. תעשי מבחן חוזר או משהו, לא יודעת איך זה הולך בתיכון..
ובקשר לערן ולחברה שלך... שניהם לא שווים את זה! אל תקדישי לזה מחשבה בכלל! היה, עבר. שיהיה להם בכיף.
יוּ!

למעלה