או קיי שירשור!!!!

מממימי

New member
או קיי שירשור!!!!

תנו שירי אהבה של ראפרים...לדעתי הדבר הכי קטלני זה כשראפאר קשוח בא מידי פעם ביציאה רומנטית.....לדוגמא:LL COOL J-HEY LOVER יש עוד רעיונות?

Sister G

New member
חחחחחח LL Cool J? ראפר קשוח?

חחחחח נראה לי את קצת בפנטזיות.. אבל.. המממ... בואו נחשוב.. יש את.. 2pac - Do For Love אם זה נחשב שיר אהבה יש את P. Diddy ושלושת ה-"איי ניד אה גירל"ים שלו (יש לו עוד אחד עם מריו - שזה השלישי)

EmGee

New member
כי כל אוצר המילים שלו

מסתכם בזיונים, ומידי פעם אפשר לשמוע אצלו משהו יותר בסגנון רומנטי. בכל אופן בשני המקרים הוא לא קשוח.

Itai S

New member
שמעת שירים שלו חוץ מסינגלים?

ובלי קשר, מה זה השטויות האלה שאנשים אומרים פה
מה זה קשוח? מי ראפר קשוח מי שמקורב לגרגורי לרנר? מי שמנהל את ח.א.ש ? יש דבר כזה שנקרא THUG RAPPER שLL בהלחט נחשב כאחד כזה, בקשר לקשוח שהעלתם פה, אין לי מושג לפי מה אתם קובעים.

Rappersdelight

New member
כמה שאתה לא מבין

לך תוריד את השיר Return Of Jack The Ripper אחרי זה תגיד לי אם הוא לא יודע לעשות גנגסטא ראפ

EmGee

New member
הנה כמה

ja rule feat lil mo - put it on me eminem - hailly's song (לא רומנטי אבל עדיין שיר אהבה) jay-z feat byonce knowles - 03 bonny & clyde או שאפשר ישר את המקור 2pac - me and my girlfriend 2pac - dear mamma (שוב לא שיר רומנטי אבל שיר אהבה)

theNAILER

New member
עוד כמה

***מסכים עם הרשימה שמעליי 200% satisfy you-r.kelly &puff daddy kim-Eminem (חולני משהו אבל בכוונה הכללית?..) i miss you-alliyha (איך כותבים את השם שלה??) if i could go-שכחתי של מי זה

TakTik

New member
המקורי של טופאק ממש לא שיר רומנטי

תקשיב טוב טוב טוב למילים וחפש את האנולוגיה...

Itai S

New member
רומנטי לאללה יא חובזה במחזור

רק סוג אחר של אהבה

למעלה