או קיי קוראים לי רון

in these arms

New member
או קיי קוראים לי רון

אני מת על בון גובי מלפני בערך שנתיים וזה סיפור מצחיק איך התחלתי לאהוב אותם בהתחלה הכרתי תשיר its may life אבל זה המשיך שאח שלי הכין סתם קלטת עם שירים ושמעתי תשיר alwyes וממש אהבתי אותו ולא ידעתי איך קוראים לשיר או לזמר וחיפשתי ולא מצאתי יום 1 אני שומע בגלגלץ תשיר אחרי איזה שנה וככה התחלתי לחקור עליהם ומצאתי מלא שירים אני רון בן עוד מעט 18 גר בירושלים ומת למצוא שירים טיפה יותר חדשים שלהם

ברוך הבא (הפעם רשמי אחרי שהצגת את עצמך)

קוראים לי אביה אני בת 18 וכמעט חודשיים אני מאזור השרון (ישוב ליד נתניה) אני מכירה את בון ג'ובי קרוב ל4 שנים וגם זה סיפור די מצחיק אולי אני אספר אותו בהזדמנות... בקשר לשירים.. לבון ג'ובי יש מלא שירים מומלצים אני מכירה רק 263 מתוכים ואני יכולה להמליץ לך על כל אחד ואחד מהם... המסנג'ר שלי הוא [email protected] זה גם הימייל שלי למיקרה ותרצה לדבר מחוץ לפורום או למיקרה ותרצה להכיר שירים חדשים שאני אשמח לחלוק איתך... ויש לי שאלה.. איך הגעת לפורום? ד"א נזכרתי בזה עכשיו... אנחנו בפורום בשיתוף פורום בון ג'ובי בהייד פארק העלנו רעיון להכין קליפ להבאת בון ג'ובי לארץ אז אם יש לך רעיונות נשמח למוע לרוב אנחנו מדברים על זה במסנג'ר אז אם יש לך נשמח להתיעעץ גם איתך...

LIRONSH100

New member
בקשר לרעיון...

כן, זה היה רעיון, שלי שלך ושל בת אל (שהיא גם פה..) (אתן חשבתן על קליפ- אני אמרתי לכן על המבצע.. וביחד..) בכל אופן.. הייד פארק בהחלט נרתמים לזה.. ושני מצטערות שעוד לא הודענו לך.. (עם ענבל כבר דברנו..) נ.ב רון.. (אני מכירה יותר מידי אנשים שזה דומה! (רוני,לירן,רון,לירון (כן אני מכירה עוד אנשים חוץ ממני שקוראים להם ככה..) ויש עוד המון.. אבל לא משנה..) אז ברוך הבא.. ובאמת.. איך הגעת לפורום הזה? (אנחנו די לא מפרוסמים..) אניוואי... בקשר לשירים הטיפה יותר חדשים שלהם.. יש אלבום שלם שיצא ב9 לינוי 2007 (כן פחות משנה.. טוב 11 חודשים ושלושה שבועות אם אתה מבקש לדעת.. (כן מתנת יום הולדת, מה כבר ביקשתי?) אז יצא בשם לוסט הייויס... ושנה לפני זה יצא HAVE A NICE DAY שאני מאוהבת בכל אחד מהאלבומים האלה.. (וכן בLH לוקח זמן להאתהב.. גם לי.. אבל היום.. כל האלבום בMP שלי ואין יום שאני לא שומעת את כל השירים של האלבום.. ורוצה לשיר אותם (הבעיה שאני שומעת הכי הרבה את זה ברכבת אז..) וגם יש את באונס, ואת קראש.. שגם הם יחסית חדשים.. (טוב מ2000 אבל יחסית עליהם זה חדש.. (בכל זאת יש להם אלבום שיצא מבשנת 1983.. שזה 24 שנים (עוד מעט 25...)

Batel185

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

הי.. רון.. אני קוראים לי בתאל אני בת 18 וחצי....מאזור השרון(עמק חפר) אני מכירה את בון ג'ובי.. בערך שנה (אביה הכירה לי אותם.......ואני לא מבינה איך היא לא אמרה לי עליהם לפני זהה.....??)בהתחלה היא השמיעה לי את השיר..Always. וממש נדלקתי עליו ואז התחלתי לאוהב אותם לאט לאט הם הצליחו לגרום לי חולשותת שלא קימות בעולם הזה!!!!!!!!....את השירים הכרתי מהר מאוד... אני כבר מכירה בערך 250 שירים...ווו..
.. החבר להקה שאני הכי אוהבת הוא ג'ון.. איתך אין לי מה להתוכחח עליו כי למזלי את בן אבל עם לירון אני מתוכחתת בלי הפסקה......בכל מקרה אםם אתה רוצה לשמוע ממני עצות לשירים טובים....אז בכיף..
..אנחנו לרב מדברות מחוץ לפורום... אז נשמח לדבר שם המסן שלי הוא[email protected] המםםםם.......אם יש לך רעיוןן לקליפ שהו אנחנו רוצים לגרום לבון ג'ובי לבוא לישראל נשמח לשמוע........!!!!!!

nogao10

New member
שוב שלום

אז אם אנחנו בקטע של להציג אנשים- אז שלום, קוראים לי נוגה, צפון שכזה אני גם בת 18, כלומר אני בי"ב, כלומר אין לי חיים (אני בטוחה שבת אל, אביה, ענבל ואחרים יסכימו איתי) ואני מכירה אותם כבר.... תלוי, מכירה 6 שנים, מעריצה רק קרוב לשלוש, וזה לא בסדר
אז אם התחלנו כמה שירים יש לכל אחד, יש לי הרגשה שאני מנצחת את כולכן כאן!! אמ, אבדוק כמה יש לי.... 519 שירים, אבל אני טוענת שבטח יש ככה 50 הופעות חיות, אז תעשו אתם את החשבון. הסיפור שלי הכי מצחיק- קניתי דיסק שלהם, והתאהבתי.... בהתחלה עוד הייתי מאוהבת בג'ון, אבל למזלי זה עבר לי ועכשיו Im all about Richie and David אני ממליצה לך לשמוע את We got it going on, סיכוי טוב שתאהב אותו, והוא מLosh highway, ואם לירון אומרת שזה יצא ב9.6.07 אני אאמין לה. דרך אגב, בת אל- אחלה תמונה, לא ראיתי.... קבלו תמונה מאתמול, כשבונג' סיכנו את חייהם בשביל... טוב, נרגעתי, אני רגועה, אני לא כועסת עליהם כי הם עשו רק הופעה אחת במזרח התיכון ולא יכולתי להגיע כי אי אפשר לטוס לשם.... אני בסדר....

LIRONSH100

New member
טוב טעות שלי..

זכרתי שהם הוציאו את זה לכבוד משהו עבורי.. אבל לא זכרתי מה- והייתי בטוחה שזה לכבוד היום הולדת שלי.. אבל טעיתי ב10 ימים.. הם הוציאו את זה ב19.6.07 אז הם הביאו לי מתנה לכבוד זה שסימתי י"ב..(זה שנוגה הצליחה להסיג לפני זה משהו אחר.. וזה שאני קניתי אותו רק כהאלבום ה2 שלי (שזה היה פשוט קורע הסיפור שלו.. אבל לא משנה..) בכל אופן נתראה יום ראשון.. (כן אני סוגרת.. פעם בחודש..) אז אני מאחלת לעצמי שתהיה לי סגירת בון ג'ובי (כן, גם הפעם אני מביאה את השחקן הראשי..)

למעלה