או קיי מקרה שכך היה....

או קיי מקרה שכך היה....

אני פונה לפורום הזה כי שמתי לב שאתם עוסקים בהמון נושאים שקשורים ללא ידוע ולעל טיבעי ובכן מקרה שכך היה.... נסעתי במכוניתי אני ועוד שתי בנות במהלך הנסיעה ראינו ממש מוזר/מפחיד רץ על הכביש באופן כמעט חולנו או סטני מה שתחליטו הוא נראה כמו חתול שחור למראית עין אבל ההעיניים שלו זהרו ממש ואני מתכוון ממש זוהר לבן/צהוב (אבל זה כנראה מאורות המכוניות) והגוף שלו היה דק ממש הדבר המוזר בזה שגורם לי להיות כמעט בטוח שזה לא היה חתול שחור הייתה הריצה שלו שקשה נורא להסביר אותה זו הייתה ריצה של מן צ'יטה אבל בזינוקים של 10 ס"מ מעלה באמת מעולם שלא יצא לי לראותל ריצה שכזו משהו מוזר רק אני יכול לומר שלא היה דומה לריצת חתול כיוון שאני כבר נואשתי מחיפושים אחרי פיתרון למה לעזאזל זה היה החלטתי לפנות לכאן אולי אתם יודעים מה זה היה יכול להיות ומה שזה לא היה אני יכול להישבע שהייתה לו סוג של נוכחות מרושעת או רעה ואולי סתם אני מושפע מאמונות טפלות
חברה שלי שישבה לידי גם היא ראתה את זה ולא הבינה מה לעזאזל היצור הזה היה (באמת שזה נראה כמו חתול שחור אבל היה לו ריצה כל כך מוזרה שלא דומה לשום ריצה של חתול שאני ראיתי (ואני גידלתי לא מעט חתולים בבית)) ככה שזה לא הדימיון שלי וידידה שלנו שישבה מאחורה לא ראתה, לא יודע למה... קיצר יש סיכוי שאתם יודעים מה זה היה יכול להיות? באמת שזה עד עכשיו מסקרן אותי הוא לא היה דומה לשום חיה שאני מכיר מלבד חתול אולי אבל המבנה הדק והגדול שלו פלוס הריצה המוזרה שהוא דפק על הכביש גורמים לי להיות בטוח שזה לא היה חתול

I am a freak

New member
זה בטח איזה סוג של חיה

לך עם התיאור הזה לוטרינר- הוא בטח יספק לך קצת תשובות שישביעו את סקרנותך. הפריק.

למעלה