או קיי...כנסו

ALIN ROCKS

New member
התחרפנה הילדה ../images/Emo2.gif

חח אנשים מסוגלים ללכת רחוקקק .. אתם לא יכולים להגיע אליה איכשהו ??? מסנג'ר או אימייל משו ..

אל תקחו את זה ברצינות D:

למה הכל שם שקר XD היא רשמה שהיתה איתי בת"א ועם חברות שלי במסיבה והתמיר הזה שהיא כותבת עליו בכלל לא מכיר אותה קיצר, ברגע שאני רואה אותה היא חוזרת הביתה עם פנס בעין בצבע סגול יפה כזה D:

fatbery

New member
אז רגע.

את חברה שלה וחשבת אשכרה שהיא יוצאת עם לורל?? היא נראה לי מחקה כי היא גילתה שעלינו עליה כי שלחתי לה מייל אתמול...

n e t a 6 9

New member
זה לא פייר!!!!

משעמם לי ורציתי לצחוק..!! תתנו דוגמאות ממה שהחסרת חיים כתבה..!!

just gaya

New member
ממ אוקיי../images/Emo6.gif

כן היא סגרה תבלוג העמהXD אבל היא כתבה שיחת טלפון שלמה עם לורל כזה:דניאלללללללללל לוווווווררררררררלללללל ואז היא כתבה:"תמיד אנחנו עונים ככה אחד לשני" וגם חלק מהשיחה הייתה "אני לא יכולה לבוא לNOFX" "זין את לא באה..." שטויות כאלה
בסוף כל פוסט היא כתבה בענק "לורל אני אוהבת אותך"XP

n e t a 6 9

New member
תקשיבו אם יש אפשרות ליצור איתה קשר אז........

תגידו לה שאני מכירה אחלה רופא,והכדורים שהוא נותן 99.99% שהם פועלים... אני מקווה שזה יעזור לה.....

helush716

New member
אני חושבת שצריך יותר לרחם עליה ולנסות לעזור

לה מאשר להתייחס אליה בתקיפות וציניות. תסתכלו עליה - בסה"כ היא ממש מסכנה. חסרת חיים או לא, היא "חולה", יש לה בעיה והיא לא מודעת לה. אני בטוחה שהיא לא רשמה את כל הדברים האלה כדי לפגוע באנשים [בדומה לבלוג נאצה], אלא שהמעשים שלה נבעו מרצון לתשומת לב ואיזושהי בעיה עם הדימוי העצמי שלה. אם הייתי יכולה לדבר איתה הייתי שמחה מאוד לשאול אותה כמה דברים ולנסות לעזור לה.

n e t a 6 9

New member
טוב אז אם רופא לא יעזור אז פסיכולוג?!?!

או ישר פסיכיאטר?!?! הוא יכול לתת מרשמים לכדורים..!! תקשיבי היא רושמ שיש לה חבר שהוא בכלל לא הכיר אותה! לא רואה אותה לא שמעה עליה ולא שמע אותה!!!!!!!!! היא מפגרת!!!!

helush716

New member
גם לי משעמם.. דאממ ../images/Emo4.gif

אבל למה בצפר? נחמד לי ככה
למרות שאחרי זה נקבל לפנים

למעלה