או קיי...כנסו

fatbery

New member
או קיי...כנסו

יש ילדה שמתחזה שהיא יוצאת עם לורל והיא משקרת לכולם כאילו שהיא איתו... כנסו לזה http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=465324&year=2007&month=11 http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=465324&blogcode=7335329

helush716

New member
../images/Emo60.gif

ממ.. אולי זה לורל אחר? כן, קראתי על הסביון וכל זה אבל עדיין... יכול להיות שהיא ממש רוצה את לורל אז היא משלה את עצמה שהוא איתה. זה קורה. ממ.. אם היא עושה את זה ועוד בבלוג אני לא חושבת אפשר להעביר עליה ביקורת, אפשר רק לנסות לעזור לה, כי היא נראית לי לא בסדר אם זה ככה. מה שכן, שאם זה היה בלוג שהעיקר שלו זה העניין הזה, אז הוא היה סובב כולו סביב לורל וזה לא ככה.. אבל זה באמת מוזר.. אין מה להתרגש יותר מדי.. אבל אולי זה שווה בירור

fatbery

New member
זה שווה בירור.

יענו זה לורל מסביון.זה לורל שלנו.היא אמרה:מי שחובב פאנק רוק היום יש הופעה בפטיפון.חבר שלי מופיע.. בקיצור למה למה להמציא דברייייםםםםםםם זה מעצבן אותי ואת לורל עוד יותר. מי שיש לה בלוג בבקשה שתגיב לה או שתבקש את המסנג'ר שלה ושתתן לי אותו לא יודע מה

helush716

New member
ניסיתי להגיב לה.. לא נותן לי כי אני לא רשומה

בישראבלוג. מוזר ביותר.. אם אתם אומרים אני מאמינה. באמת מוזר. אני לא חושבת שלורל היה יוצא איתה אחרי שהוא היה רואה איזה נעליים היא קנתה
ממ.. אוקיי אם אתם בטוחים שזה לורל שלנו
אז מישהו באמת צריך לדבר איתה. ממ.. לגאיה יש בלוג.. היא רשומה בישראבלוג, אולי היא יכולה לעזור, היא בטוח תשמח

helush716

New member
אוקיי הבנתי מה קרה פה

היא חסמה את האפשרות לתגובה סתמית. חייבים להיות רשומים בישראבלוג בשביל להגיב לה

S p r i n g B

New member
היא בטוח מתכוונת ללורל שלנו

(עלק לורל שלנו XD) כי היא שמה שם גם תמונה שלו.... בפוסט ממש ממש ישן.... א'קיצר... לא ממש צריך לשים עליה... אני בהתחלה כשראיתי את זה צחקתי עליה ועכשיו זה קצת צחוק עם רחמים.... כמה פאתטית היא יכולה להיות? קחו את זה בצחוק... ממש אין צורך להתעצבן לדעתי... לורל אפילו יכול לקחת את זה כמחמאה! אבל הוא יכול גם כהטרדה...
טוב אין לי מושג מה אני רוצה להגיד.... ת'כלס היא לא שווה התייחסות מיוחדת, בזכותה היו לי מספר רגעי צחוק ועכשיו יש לה גם הרבה כניסות לבלוג.... לא מגיע לה!
מאוד נחמד לה לחיות בעולם של חלומות...

buprit

New member
זה אידיוטי אבל אין לכם מה להתעצבן

ולדבר איתה. היא בטח יודעת שזה עלוב. קחו את זה כמחמאה.

liavii

New member
וואי פעם הייתי בבלוג שלה והייתי בטוחה שהיא

חברה שלוXDD עד ששאלתי את גאיהXD

צפירטו

New member
טוב אני לא יודעת מה איתכם

אבל אני חושבת שזה ממש עצוב שאנשים משלים את עצמם ככה... היא גם ממש נכנסה לקטע ואני בטוחה שהיא משקרת לחברים שלה לגבי זה, בואנה.. כאילו היא חיה בשקר ואני אומרת בשיא הרצינות שצריכים לעזור לה.. זה לא טוב ככה! זהו.. נראה לי סיימתי חח

dweck2k

New member
ג-ד-ו-ל

זה בערך הדבר הכי קרוע שראיתי בזמן האחרון. דוויק

NA BoldAs Love

New member
חח מה נלחצתם?

כולה ילדה אחת משועממתת...שתחררו ...יהיה בסדר היא תמצא חיים באיזשהו שלב...

just gaya

New member
ברי דורית הראתה לך את זה?

אני שלחתי לה כדי לברר עם זה אמיתי

helush716

New member
../images/Emo60.gif

לורל בא לישון אצלה אתם מבינים?
איזה חמוד.. הוא גם קנה לה חולצה
ומה שהכי מגניב זה שבנים אחרים באים לישון אצלה כשלורל חבר שלה
וואו אני מרחמת עליה קצת.. משהו לא בסדר איתה. אני מבינה את התסכול שלכם ובייחוד את של לורל. אבל אני לא חושבת שלבוא ולתקוף אותה בתגובות יעזור. זה אפילו לא ממש חכם. מישהו מכם [לורל/ברי/רענן] צריך לדבר איתה במסנג'ר, אולי אפילו טלפונית ולברר איתה דברים. זה משהו עוד לא נתקלתי בו..
אכן מוזר..

helush716

New member
קבלו סרטון..

לא ידעתי אם לצחוק או לרחם http://www.youtube.com/watch?v=HzS-OdWVpHo&feature=related

למעלה