או קיי ילדודס

שרון-ב-

New member
או קיי ילדודס

לא לשכוח להחזיר את כל הצעצועים למקום מקלחת, ארוחת ערב, לקרוא ספר, לסדר ילקוט למחר ולשמור על השקט.... שרון קוראת בקולי קולות לתת אלוף יוני שלה

יערית

New member
אמא יקרה לי,יקרה ....

עשיתי הכל, אספתי הכל, מקלחת נעשתה, ספר לא עושה לי חשק, ילקוט מסודר, הנני כאן מוכנה ומזומנה לשיחה לילית... שששששששששששששששש אמא לא יודעת מה אני עושה בלילות... יערית(שברחה מהבית:))

שרון-ב-

New member
ההיייייייייייייייייי

הבנתי ... קלטתי את הפטנט שלך.... כל פעם היא כמו הפעם האחרונה....אז זה תמיד כייף הה ?? יש על זה בדיחה...אני גרועה בזה...אם אזכר אכתוב..... שרון, בברכת ברוח(כ)ה הבורחת מבורכת תהיי :) (יערית כואבת לי הבטן איפה את ???)

יערית

New member
יש לך מחיאה בבית:)

ועכשיו כל המרוקאים פה(ואין)יפלו מצחוק, מחיאה =ערק,זוכרת את עצמי בתור ילדה קטנה,עם הרבה כאבי בטן, והדבר שעזר לי זה מריחת ערק על הבטן.. עכשיו אם הכאבים האלו נובעים מסיבות אחרות, יש לי פתרון מעולה.. מכירה את החדר בבית עם החור ומעליו יש מתקן הורדת מים? לכי לשם,הוציאי הכל מנפשך וגופך,פתאום תרגישי הקלה גדולה! יש מבין ? יערית(מתגעגת נורא)

פורסט

New member
מרוקאים?

לאבש עליק מין כאל מא ענדנא מרוקין פיל פורום אללה יעתיק מאתיין דבן פיל מנחר. אקי``ם אגודה לקימום מרוקאים

יערית

New member
לאבש.....

וואו נפלתי מצחוקקקקקקקקקקקקק, כל הכבוד לך ,על המקוראית סלנג עברית! מתכוונת לעבור קורס,אני עכשיו אצל אימי בטח הרוקאית תחזור לפי במהרה(ממממממשששששששש) מקווה שהאגודה לקידום המרוקאים לא תהיה בסמכותו של אמיר פרץ(לא בא לי לשבות) שלך ז`ינה(יערית)

שרון-ב-

New member
מצאתי את החור

מים רותחים יצאו ממנו, עם המון סבון... תודה יקירתי, אכן עוזר, בתוספת קטנה שרון, עדיין מטפטפת פה...תיכף זוחלת למיטה (תראה אותך מחר בתקווה)

למעלה