אני כמעט בטוחה, למרות ששאני ממש רוצה אני בת 15 וחצי,[ אני אוכל להכינס לא?] ו.. זה דיי חור יחסית לאיפה שאני גרה, אין לי ממש איך להגיע עכשיו לשם .. =\ שיהיו הופעות במרכז
רחוק לי מדי, אני גר בתל אביב.. אבל אני בא לראות אתכם בתחרות הזו בדיזנגוף כנראה ואולי גם להשקה =] ואני משמיע לכל השכבה שלי שירים שלכם P: וגם עשיתי ליפסינק לשיר דני מכור לבמבה, ובזכות זה מלא אנשים שאלו אותי עליכם וזה.. בהצלחה בהופעה!
באה למסיבה גם כי זה בחיפה ואני מרכזניקיתת... גם כי אני מרכזניקית וזה בחיפה חחח סתם סתם P: . בגלל שירדתי בלימודים וזה וההורים שלי נתנו לי ללכת לרוקצ בלחץץ .. :S גם כי אין לי ממש עם מי ללכת. ועזבו את זה אני בכלל לא בת 16... :S גמלו 15.. :S 14 כןןן~! ^^ חחח xD אבל למוטו אני באה ואולי גם להשקהה..~! אם חברה שלי [הרוקיסטית היחידה] תצטוות אלייי~! ניסיתי לשכנע ידידים לשמע אבל עזבו חברים שלי לא שומעים רוק ובטח שלא פאנק רוקק.. :S [דא] ראיתם שיש פרסומות למוטו מיוזיקה בטלויזיה?! מגניב מגניב מגניב~!
תכננתי ללכת למוטומיוזק (שחכתי קצת איך קוראים לזה D: ) אבבבללל , כוסעמאו ערס נקעתי תיייד.. ואנלא יכולה לבוא כי אימא שלי כבר לא מרשה לי ללכת כי היא מפחדת על היד שלי XD קיצר , באסה רצח. לא באה \: