או קיי חברים!

ליעתע

New member
../images/Emo31.gif

בלעט הרבה לא באים.. רחוק לי וזה. ידיד שלי קנה את הדיסק D:

לאיור

New member
../images/Emo31.gif

אני כמעט בטוחה, למרות ששאני ממש רוצה אני בת 15 וחצי,[ אני אוכל להכינס לא?] ו.. זה דיי חור יחסית לאיפה שאני גרה, אין לי ממש איך להגיע עכשיו לשם .. =\ שיהיו הופעות במרכז

mogili

New member
../images/Emo31.gif

פאקינג הגבלת גיל. רציתי לבוא וגם להביא כמה אנשים איתי, וככה זה לא ייצא.. ברצינות עכשיו יש עוד שבועיים תנסו לבטל את ההגבלה או משו..

kessler2

New member
../images/Emo31.gif

רחוק לי מדי, אני גר בתל אביב.. אבל אני בא לראות אתכם בתחרות הזו בדיזנגוף כנראה ואולי גם להשקה =] ואני משמיע לכל השכבה שלי שירים שלכם P: וגם עשיתי ליפסינק לשיר דני מכור לבמבה, ובזכות זה מלא אנשים שאלו אותי עליכם וזה..:) בהצלחה בהופעה!

SuperMoryMory

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif אבלל..

אוקי אז אני
לא
באה למסיבה גם כי זה בחיפה ואני מרכזניקיתת... גם כי אני מרכזניקית וזה בחיפה חחח סתם סתם P: . בגלל שירדתי בלימודים וזה וההורים שלי נתנו לי ללכת לרוקצ בלחץץ .. :S גם כי אין לי ממש עם מי ללכת. ועזבו את זה אני בכלל לא בת 16... :S גמלו 15.. :S 14 כןןן~! ^^ חחח xD אבל למוטו אני באה ואולי גם להשקהה..~! אם חברה שלי [הרוקיסטית היחידה] תצטוות אלייי~! ניסיתי לשכנע ידידים לשמע אבל עזבו חברים שלי לא שומעים רוק ובטח שלא פאנק רוקק.. :S [דא] ראיתם שיש פרסומות למוטו מיוזיקה בטלויזיה?! מגניב מגניב מגניב~!

IronballZ571

New member
יופי באמת

כניסה לגאלה היא ל16 ומעלה והקהל מעריצים שלכם הוא אנשים עד גיל 14. קצת שכל לא יזיק, וגם מוזיקה נורמלית.

../images/Emo7.gif

תכננתי ללכת למוטומיוזק (שחכתי קצת איך קוראים לזה D: ) אבבבללל , כוסעמאו ערס נקעתי תיייד.. ואנלא יכולה לבוא כי אימא שלי כבר לא מרשה לי ללכת כי היא מפחדת על היד שלי XD קיצר , באסה רצח. לא באה \:

למעלה