או קיי חבר'ה...

Another Girl

New member
או קיי חבר'ה...

עכשיו שקיבלתי את אישורו של הניב אני גאה לבשר שנפתח פורום ל"חיפושיות" בהנהלתי... אז במטותא,סורו לבקר!

ThePiper

New member
מתי יפתחו פורום לד זפלין!!!

למרות שאני לא מתה על הביטלס אני אבוא לבקר, אולי תצליחו לגרום לי לשנות את דעתי עליהם.

פיפר

פשוט תפני להנהלת תפוז בבקשה. חוץ מזה, את יכולה לכתוב מה שאת רוצה על זפלין, ממש כאן

Sith Master

New member
אני גם חשבתי על זה../images/Emo19.gif

אפילו חשבתי להציע. אבל אין לי מספיק ידע עדיין. לאט לאט... אבל אני בהחלט אכתוב בו.

shykedmi2

New member
להקשיב דחוף לתקופת 67-70 -

ואני מניח שדעתך תשתנה, לפני שתספיקי להגיד ביטלס. הביטלס הם לא הלהקה המתקתקה של 64-6, אלא כל השיוך שלהם לרוק בעצם מתקשר לתקופה המאוחרת. ואם בכל זאת מתעקשים שהם להקת רוק, ולא פופ, גם בתקופת 64-6, אז זה מן הסתם רק משום התנהגותם.

Wonder goat

New member
תגידו מה שתגידו פורום רק של להקה

אחת איהיה חרא ויבש (בלי שום כוונו להעליב) זה כמו שיש פורום בנות גילמור

ThePiper

New member
טוב..אתה צודק

יש פורום בנות גילמור! אני רצה מייד אליו! (בצחוק תרגעו...) אני לא חושבת שאני יכולה לנהל פורום כרגע... אני בעונש בגלל ציונים גרועים (למה לעזאזל אני צריכה ללמוד מתמטיקה!!!)

אני נגד

אני נגד פורומים של להקות שלא פעילות.. אחרי חודש בערך אין על מה לדבר.. תסתכלו על פורום פינק פלויד, יש כוונות טובות.. אבל לפני כמה ימים היה שם שרשור שכולם יגידו שבת שלום!!

ThePiper

New member
טוב, אם תסלחו לי

ניבלונגים אמר שאני יכולה לכתוב מה שאני רוצה על לד זפלין אז הנה: נכון שהם טובים! אל תשכחו שעוד מעט (27/5) יוצא להם דיסק חדש. ופלאנט כן שר טוב! זהו סיימתי... :)

Nir of GondoliN

New member
היי היי היי

בפפפ (פורום פינק פלויד) יש עכשיו פרוייקט שלא היה מבייש את הפורום הזה.

למעלה