או.קיי... זהו... החלטתי....

maayan15

New member
או.קיי... זהו... החלטתי....

אני יושבת וקוראת הודעות בפורום (שקראתי כבר אלף ושתיים פעם...) והגעתי למסקנה.... קבלו את הקטע החדש שלי..... אני רוצה את..... קבלו את זה.......ג´סטין ומייקי ביחד!...... כן, כן... אני יודעת.... אני יכולה להמשיך לרצות.... אני גם יודעת.... ג´סטין אידיוט..... ומייקי נשמה..... אבל.... לא יודעת.... הרעיון שהם יהיו ביחד...... בת´כלס... הם נורא מתאימים.... והתמונה שהם מחובקים... (הייתי שמה אבל היא נמצאת למטה אז... תחפשו לבד...)... הם ממש מתוקים ביחד...... אוף...... אני לא אוהבת להודות שלפעמים ג´סטין נחמד....... אבל לבד הוא לא נחמד...... הוא יההי נחמד אם הוא יהיה עם מייקי...... וגם אז אני ימשיך לשנוא אותו.... אוף..... יש לי בעיות רציניות....... שלכם (לא חשוב כמה מתוקים הם יכולים להיות ביחד... אני עדיין מעדיפה את בריאן.... חתיך.... כוסון....יפייפה.... מדהים...... חולה עליו!!!) מעיין

Just Rotem

New member
מייקל וג´סטין ????

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!!! אני לא מרשה !!! מיקל שלייייייייייייייייייייייי מובן ??? (חחחחח....אשליות אשליות...) חוצמזה שאני כמוך גם ממש ממש ממש לא אוהבת את ג´סטין ... אז למה לשדך לו את הפשוש שקוראים לו מייקל ??? אז אני החלטתי שאני רוצה שמיקל ישאר רווק
(לא הייה פה אף בן ואף בראיין ומיוחד לא ג´סטין וגם לא טד אבל רק אם אמט ירצה אז אני מרשה ...
)

maayan15

New member
מצאתי את הבן-אדם השני בעולם.....

שלא אוהב את ג´סטין..... כמובן, את גם לא שונאת אותו באותו להט שאני שונאת אותו..... אבל גם לא לאהוב זה טוב....... חוצ´מזה.... אני מבינה למה את מתנגדת שהוא יהיה עם ג´סטין בל... למה להתנגד שהוא יהיה עם בריאן???.... הריי זה יעשה אותו מאושר..... וזה חשוב שמייקי יהיה מאושר..... לאלה שלא נמאס להם לקרוא מה שאני כותבת.... נהיה לי רעיון גאוני.... לא יודעת איך אבל מייקי וג´סטין יהיו ביחד..... ובריאן יקנא...... והוא יחשוב שהוא מקנא בגלל שהוא רוצה את ג´סטין..... ואז הוא נגיד... לא יודת... ייתנשק עם ג´סטין או משהו.... ואז הוא יבין שהוא בעצם מקנא כי הוא רוצה להיות עם מייקי...... ואז הוא ומייקי יהיו ביחד.......... עד כאן לבינתיים מעיין.... (גו בריאן... גו בריאן.... גו בריאן)

Just Rotem

New member
אני מתנגדת ...

כי ...אני ממש ממש ממש ממש ממש לא רוצה לראות איך בראיין בוגד במייקל (כמו שהוא כל הזמן עושה לג´סטין ...) ואז מייקל הייה עצוב (לא מגיע לבראיין כזה כבוד על כל מה שהוא עושה ....) וחוצמזה ... בראיין לא כזה חבר טוב !!! כי כל מערכת יחסים שהייתה למייקל נהרסה ע"י ה "חבר הטוב" בראייןוזה קורה כי הוא תמיד מקנא !!! (ובגלל זה אני לא ממש אוהבת את בראיין, למרות שאני חושבת שהוא מ-ד-ה-י-ם ) וזהו

זה היה לטובתו!!!

מייקל תמיד היה מאוהב בבריאן ובריאן הביא את טרייסי בכוונה כדי שמייקל יתעצבן עליו ויתחיל לחיות את החיים שלו, ולהפסיק להיות תלוי כל הזמן בבריאן...הוא כן חבר טוב שלו. בריאן לא מקנא, הוא רק רוצה שהחבר הכי טוב שלו יחיה את החיים שלו ולא יתלה ציפיות במערכת יחסים שלעולם לא תהיה... זהו

maayan15

New member
לא ממש אוהבת את בריאן???.....

קראתי נכון?..... טוב... כבר טענתי שיש בפורום הזה אנשים מוזרים..... בריאן לא בוגד בג´סטין!.. די כבר להגיד את זה.... יש הבדל בין לבגוד ללנהל מערכת יחסים פתוחה!.... אתם מדברים כאילו הוא מבריז מהעבודה כדיי לזיין אנשים אחרים בזמן שג´סטין מחכה לו.... גבירותיי ורבותיי- זה לא קורה ככה!!!.... ג´סטין שוכב עם אחרים ובריאן שוכב עם אחרים והם חוזרים אח"כ אחד לשני בידיעה... אני חוזרת- בידיעה שהם שכבו אם עוד אנשים.... עכשיו, עד כמה שהייתי רוצה שבריאן... אהובי... יבגוד בג´סטין (הידוע בכינויו.. האידיוט)... זה לא קורה... אז רדו מזה!!!... זה מעצבן.... וכשבריאן יהיה עם מייקי זו לא תהיה מערכת יחסים פתוחה... הם יהיו ממש ביחד.... בלי בגידות.... אה ו.... בריאן לא הורס מערכות יחסים.... זה שמייקי מאוהב בו זו לא אשמתו.... אז נכון... הוא דיי התחיל עם ד"ר דייב שהוא רק הכיר אותו אבל.... זהו!.... להפך,... שהוא הביא את טרייסי למסיבה של מייקל זה היה מתוק מצדו.... מתוק ו(קצת)מרשע.... אבל בכל זאת מתוק.....! מה?... את גם רוצה לכעוס עליו שהוא מתנגד שמייקי יתאהב בבן?.... לא כי הרי עדיף שבכלל לא יהיה איכפת לו ממייקי.....ושלא יהיה איכפת לו עם מייקי יקבל איידס.... (חס וחלילה טפו טפו טפו.....שונאת אנשים שיורקים....)... אה... דבר אחרון.... רשמת מערכות יחסים כאילו מי ישמע כמה מערכות יחסים היו למייקי.... להזכירך.... ד"ר דייב.......בן- עכשיו... ו......זהו!.... כאילו, אני מניחה שיהיו עוד אבל..... בינתיים אין.....! שלכם, מעיין (שמה לב שהיא חייבת להפסיק לכתוב נקודות.....)

Just Rotem

New member
o.k o.k ... לא להרוג אותי ...

....... (ושמתי לב שאני ממש ממש אוהבת לכתוב .... )

mor 5

New member
אנשים....אתם קוראים כאן

לאהובי הניצחי אידיוט......... וזה ממש אבל ממש לא מוצא חן בעיניי!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הוא לא אידיוט!! הוא מושלם!!!!!! מי שאידיוט... זה בראיין.....(בלי להעליב את כל אוהבי הבראיין למינהם בפורום זה...) בראיין עושה כל כך הרבה שטויות..... וכל כך מגעיל לג´סטין ליפעמים..... ג´סטין לא יכול להיות אידיוט שהוא לא עשה רע לאף אחד...(רק טוב!!
) נ.ב באמת שלא מנסה להיתווכח על העיניין של מי אידיוט... פשוט לא אוהבת את הרעיון שאתם פוגעים באהוב שלי... בראיין מספיק עושה את זה!
מור

morchuk

New member
איזה כייף!!!! ../images/Emo24.gif

סוף סוף אנשים צדיקים שרוצים שמייקי ובריאן יהיו יחד ושחושבים שמייקי הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם כולו!! הוא מקסים ומתוק וחמוד ומתחשב והחבר הכי טוב שבנאדם יכול לבקש כי הוא אמיתי ונאמן והעובדה שהוא לא מעריך את עצמו כמו שצריך (וזה ממש לא עושה עימו צדק כי הוא באמת נשמה) מחזקת את העובדה שהוא מקסים... אין כמוך מייקי,תמשיך להיות הכי מתוק שבעולם!!!

אז ... אז.. אז.!!!..

אז מה שאני אמרתי זה פשוט נכון!!!!! שלושתם מתאימים לשלושתם!!!!!1 בריאן למייקי בריאן לג´סטין ומייקי לג´סטין!!!!!!!!!!!! זה פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אין יותר טוב מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

לא נכון!!!!!

מייקל וג´סטין-שניהם רגשנים והם לא יהיו מתאימים אחד לשני! המערכת יחסים שלהם תהיה משעממת. בריאו ומייקל-מייקל יפצע הרבה מהמערכת יחסים הזאת לעומת מערכת היחסים של... ג´סטין ובריאן-צריך להסביר? בינתיים האהבה שלהם מתממשת...ג´סטין נפגש, אבל מייקל היה נפגע הרבה יותר אם הוא ובריי היו במערכת יחסים...

maayan15

New member
את ממש סובלת מבעיות אה?....

מותק (תתעלמי ממני... מחסור בשינה) שום שלישייה לא תהיה כאן!... מייקל וג´סטין-מגניב.... מייקי ובריאן- מעולה..... בריאן וג´סטין- מדכא ומעצבן......שלישייה- לא הגיוני ואני לא מוכנה שיקרה בשום פנים ואופן!.. אז תרגיעי..... מעיין

maayan15

New member
שתי הערות קטנות.....

א. בריאן וג´סטין לא יהיו פה! אנחנו לא אוהבים שהם ביחד (אנחנו.. אני ...אותו הדבר...).... ב. את יכולה בבקשה להפסיק לקצר את השמות?..... זה מעצבן בטירוף..... במיוחד שקוראין לבריאן בריי.... זה עושה לי כאב ראש...... דיי עם זה...טוב?

אני17

New member
לאאאאאא

רק בריאן וגסטין זה מגניב גסטין ומייקל זה מגעיל וגם בריאן ומייקל זה מגעיל רק בריאן וגסטין מושלמייייים ביחד!!! וגם אני לא מסכימה לשלישייה!!!!

רינת4

New member
מעיין-

בטח התמוגגת מאושר כשהאישה בפארק אמרה למייקל ולבריי שהם נראים כמו זוג,נכון?

למעלה